Vidis, kada bi to americki piloti uradili ispao bi skandal nevidjenih razmjera, a svi bi bilo smjenjeni, i piloti i supervizori!simpozijum delirijum wrote:nosac aviona je centar borbene grupe, i ogroman je , ima li iko predstavu koliki je to brod ?
oko 320 metara duzine , visine kao neboder od dvadeset spratova
bez obzira na sve antiraktne odbrane ,tako masivan cilj je jako "sladak" i lako primjetljiv
i opis dogadjaja od prije par mjeseci ; baksuzni nosac je 'Kity Hawk" preko kojega je vec par puta prelijetao Ruski Tu-95 (to je teski bombarder, trom i ogroman)
radaristi americke flote su ga pobrkali sa putnickim avionom i tek kada se naglo spustio i priblizio opasno digli su 2 F-18 da ga presretnu
naravno do tada u stvarnom sukobu nebi bio samo jedan bombarder Tu-95 koji bi ispalio svojih 12 raketa na USA flotu i cao djaci !![]()
Ruski piloti su poslali fotografije amerckih brodova koji su snimili svojim privatnim digitalnim kamerama clanovima posade Kity Hawka, preko e-maila
topli pozdrav iz Rusije![]()
drugi slucaj je bio sa istim nosacem aviona i sa Kineskom podmornicom koja je nenadano izronila usred borbene grupe , i Kinezi su takodje drugarski poslali svoje fotke americkim mornarima sa srdacnim pozdravima iz Kine![]()
ja mislim da je americki admiral koji komanduje pacifickom flotom toliko ponizen, da nosi papirnu kesu na glavi![]()
naci cete price o tim dogadjajima na internetu , sprdnja ziva !
nikad ne reci nikad , perfektno oruzje ne postoji
mnogo igra ulogu i lukavost i domisljatost protiv jacega protivnika , i naravno hrabrost
Da mi je vidjeti taj avion u sred borbenih aktivnosti da proleti iznad nosaca!