Hvala puno na razumjevanju, informaciji i svakako za ispunjenu anketuZovem se Zelena wrote:Obavezno fejs i tuzlarije.net jako su fini
Ispunila, znam kako je, prošla sam kroz isto! Sretno!
Magistarski rad ,Anketa
-
60061
#26 Re: Magistarski rad ,Anketa
-
60061
#27 Re: Magistarski rad ,Anketa
Hvala punozeko071 wrote:+1.sretno
- nermin9200
#30 Re: Magistarski rad ,Anketa
ma nista, jedva cekam anketu za doktorsku disertaciju60061 wrote:Hvala nermin9200nermin9200 wrote:jos jedan anketni magistar...
-
60061
#31 Re: Magistarski rad ,Anketa
eh, nikad ne reci nikad, sve je mogucenermin9200 wrote:ma nista, jedva cekam anketu za doktorsku disertaciju60061 wrote:Hvala nermin9200nermin9200 wrote:jos jedan anketni magistar...
- nermin9200
#32 Re: Magistarski rad ,Anketa
ah, moguce je u ovoj drzavi sve... svi cemo mi bit doktori nauka, samo da posastavljamo i mi svoje ankete60061 wrote:eh, nikad ne reci nikad, sve je mogucenermin9200 wrote:
ma nista, jedva cekam anketu za doktorsku disertaciju
-
60061
#33 Re: Magistarski rad ,Anketa
pa nije to bas tako ni jednostavno, treba se dobro namuciti, ako radis kako treba, ako ne , onda je to nesto drugonermin9200 wrote:ah, moguce je u ovoj drzavi sve... svi cemo mi bit doktori nauka, samo da posastavljamo i mi svoje ankete60061 wrote:eh, nikad ne reci nikad, sve je mogucenermin9200 wrote:
ma nista, jedva cekam anketu za doktorsku disertaciju![]()
za napredak
Lijep pozdrav
-
DJ Babo
#34 Re: Magistarski rad ,Anketa
ispunjeno i sa srecom...
ovo je puno bolje nego kad placaju da im drugi napisu rad ili prepisuju kompletan rad
ovo je puno bolje nego kad placaju da im drugi napisu rad ili prepisuju kompletan rad
- la_roux
#35 Re: Magistarski rad ,Anketa
Eto, popunjenjo, valjda će poslužiti, samo mogla se i bolje i ozbiljnije napraviti ova anketa. Prvo, nemaš ponuđenu neku neutralnu opciju. Drugo, ne trebaju ti negacije u pitanju, čemu to? Možda neće tebe zbuniti pri analizi, ali određeni procenat anketiranih zbog toga da odgovor koji je suprotno od onoga što je zapravo htio odgovoriti, zato se to izbjegava u anketama. Moglo je (a i bilo bi ispravnije) da stoji npr. "Smetalo bi mi da......." umjesto "Ne bi mi smetalo...". I treće, imaš grupu pitanja o ličnom susretu s osobama s kojima se kontaktira preko interneta, oni koji u prvom pitanju daju odgovor da se nikad ne upoznaju lično s nekim koga su upoznali online dalje odgovaraju na niz pitanja o detaljima ličnog upoznavanja i o utiscima
. I još negdje imaš poneko pitanje koje se nadovezuje na prethodno, ali ne trebaju svi odgovarati, već zavisi kakav je odgovor na prethodno. Naravno, ti odgovori ti nisu važeći, pa kad već anketa nije kreirana tako da ta grupa uključi samo one koji su na prvo pitanje odgovorili potvrdno, onda pri obradi sam/sama filtrijaj to i isključi nevažeće odgovore.
Uglavnom, sretno

Uglavnom, sretno
- nermin9200
#36 Re: Magistarski rad ,Anketa
nasi "magistri" buducila_roux wrote:Eto, popunjenjo, valjda će poslužiti, samo mogla se i bolje i ozbiljnije napraviti ova anketa. Prvo, nemaš ponuđenu neku neutralnu opciju. Drugo, ne trebaju ti negacije u pitanju, čemu to? Možda neće tebe zbuniti pri analizi, ali određeni procenat anketiranih zbog toga da odgovor koji je suprotno od onoga što je zapravo htio odgovoriti, zato se to izbjegava u anketama. Moglo je (a i bilo bi ispravnije) da stoji npr. "Smetalo bi mi da......." umjesto "Ne bi mi smetalo...". I treće, imaš grupu pitanja o ličnom susretu s osobama s kojima se kontaktira preko interneta, oni koji u prvom pitanju daju odgovor da se nikad ne upoznaju lično s nekim koga su upoznali online dalje odgovaraju na niz pitanja o detaljima ličnog upoznavanja i o utiscima![]()
. I još negdje imaš poneko pitanje koje se nadovezuje na prethodno, ali ne trebaju svi odgovarati, već zavisi kakav je odgovor na prethodno. Naravno, ti odgovori ti nisu važeći, pa kad već anketa nije kreirana tako da ta grupa uključi samo one koji su na prvo pitanje odgovorili potvrdno, onda pri obradi sam/sama filtrijaj to i isključi nevažeće odgovore.
Uglavnom, sretno![]()
- vazi
#37 Re: Magistarski rad ,Anketa
jes' to ti kompleksasnermin9200 wrote:la_roux wrote:Eto, popunjenjo, valjda će poslužiti, samo mogla se i bolje i ozbiljnije napraviti ova anketa. Prvo, nemaš ponuđenu neku neutralnu opciju. Drugo, ne trebaju ti negacije u pitanju, čemu to? Možda neće tebe zbuniti pri analizi, ali određeni procenat anketiranih zbog toga da odgovor koji je suprotno od onoga što je zapravo htio odgovoriti, zato se to izbjegava u anketama. Moglo je (a i bilo bi ispravnije) da stoji npr. "Smetalo bi mi da......." umjesto "Ne bi mi smetalo...". I treće, imaš grupu pitanja o ličnom susretu s osobama s kojima se kontaktira preko interneta, oni koji u prvom pitanju daju odgovor da se nikad ne upoznaju lično s nekim koga su upoznali online dalje odgovaraju na niz pitanja o detaljima ličnog upoznavanja i o utiscima![]()
Uglavnom, sretno![]()
nasi "magistri" buduci
-
Smajic.smajo
#38 Re: Magistarski rad ,Anketa
odradio al neka pitanja su stvarno konfuzna...
-
blugirl
#39 Re: Magistarski rad ,Anketa
Sta su opipljive teme?
-
rookfash
#40 Re: Magistarski rad ,Anketa
Nek je sretno s magistarskim! 
-
60061
#41 Re: Magistarski rad ,Anketa
Hvala punoDJ Babo wrote:ispunjeno i sa srecom...
-
60061
#42 Re: Magistarski rad ,Anketa
Hvala puno , kako za komentar tako i za popunjenu anketula_roux wrote:Eto, popunjenjo, valjda će poslužiti, samo mogla se i bolje i ozbiljnije napraviti ova anketa. Prvo, nemaš ponuđenu neku neutralnu opciju. Drugo, ne trebaju ti negacije u pitanju, čemu to? Možda neće tebe zbuniti pri analizi, ali određeni procenat anketiranih zbog toga da odgovor koji je suprotno od onoga što je zapravo htio odgovoriti, zato se to izbjegava u anketama. Moglo je (a i bilo bi ispravnije) da stoji npr. "Smetalo bi mi da......." umjesto "Ne bi mi smetalo...". I treće, imaš grupu pitanja o ličnom susretu s osobama s kojima se kontaktira preko interneta, oni koji u prvom pitanju daju odgovor da se nikad ne upoznaju lično s nekim koga su upoznali online dalje odgovaraju na niz pitanja o detaljima ličnog upoznavanja i o utiscima![]()
. I još negdje imaš poneko pitanje koje se nadovezuje na prethodno, ali ne trebaju svi
odgovarati, već zavisi kakav je odgovor na prethodno. Naravno, ti odgovori ti nisu važeći, pa kad već anketa nije kreirana tako da ta grupa uključi samo one koji su na prvo pitanje odgovorili potvrdno, onda pri obradi sam/sama filtrijaj to i isključi nevažeće odgovore.
Uglavnom, sretno![]()
-
60061
#43 Re: Magistarski rad ,Anketa
Vi ste ocito imali neko negativno iskustvo, koje vas tera na ovakvo razmisljanje. Pokusajte sami uloziti malo napora i unaprijediti svoje znanje,vidjet cete nije lahko. Ko zna, mozda i mi nesto naucimo od Vas.nermin9200 wrote:nasi "magistri" buducila_roux wrote:Eto, popunjenjo, valjda će poslužiti, samo mogla se i bolje i ozbiljnije napraviti ova anketa. Prvo, nemaš ponuđenu neku neutralnu opciju. Drugo, ne trebaju ti negacije u pitanju, čemu to? Možda neće tebe zbuniti pri analizi, ali određeni procenat anketiranih zbog toga da odgovor koji je suprotno od onoga što je zapravo htio odgovoriti, zato se to izbjegava u anketama. Moglo je (a i bilo bi ispravnije) da stoji npr. "Smetalo bi mi da......." umjesto "Ne bi mi smetalo...". I treće, imaš grupu pitanja o ličnom susretu s osobama s kojima se kontaktira preko interneta, oni koji u prvom pitanju daju odgovor da se nikad ne upoznaju lično s nekim koga su upoznali online dalje odgovaraju na niz pitanja o detaljima ličnog upoznavanja i o utiscima![]()
Uglavnom, sretno![]()
-
60061
#44 Re: Magistarski rad ,Anketa
vazi wrote:jes' to ti kompleksasnermin9200 wrote:la_roux wrote:Eto, popunjenjo, valjda će poslužiti, samo mogla se i bolje i ozbiljnije napraviti ova anketa. Prvo, nemaš ponuđenu neku neutralnu opciju. Drugo, ne trebaju ti negacije u pitanju, čemu to? Možda neće tebe zbuniti pri analizi, ali određeni procenat anketiranih zbog toga da odgovor koji je suprotno od onoga što je zapravo htio odgovoriti, zato se to izbjegava u anketama. Moglo je (a i bilo bi ispravnije) da stoji npr. "Smetalo bi mi da......." umjesto "Ne bi mi smetalo...". I treće, imaš grupu pitanja o ličnom susretu s osobama s kojima se kontaktira preko interneta, oni koji u prvom pitanju daju odgovor da se nikad ne upoznaju lično s nekim koga su upoznali online dalje odgovaraju na niz pitanja o detaljima ličnog upoznavanja i o utiscima![]()
Uglavnom, sretno![]()
nasi "magistri" buduci
-
60061
#45 Re: Magistarski rad ,Anketa
Hvala punoSmajic.smajo wrote:odradio al neka pitanja su stvarno konfuzna...
-
60061
#46 Re: Magistarski rad ,Anketa
Hvala punorookfash wrote:Nek je sretno s magistarskim!
-
60061
#47 Re: Magistarski rad ,Anketa
ne sumnjam da jesu, hvala punoSmajic.smajo wrote:odradio al neka pitanja su stvarno konfuzna...
- Sheriff
#48 Re: Magistarski rad ,Anketa
Your response has been recorded.
-
60061
#49 Re: Magistarski rad ,Anketa
Thank you!Sheriff wrote:Your response has been recorded.
- nermin9200
#50 Re: Magistarski rad ,Anketa
pa hajde lave realno, jel fora ovako magistriratvazi wrote:jes' to ti kompleksasnermin9200 wrote:la_roux wrote:Eto, popunjenjo, valjda će poslužiti, samo mogla se i bolje i ozbiljnije napraviti ova anketa. Prvo, nemaš ponuđenu neku neutralnu opciju. Drugo, ne trebaju ti negacije u pitanju, čemu to? Možda neće tebe zbuniti pri analizi, ali određeni procenat anketiranih zbog toga da odgovor koji je suprotno od onoga što je zapravo htio odgovoriti, zato se to izbjegava u anketama. Moglo je (a i bilo bi ispravnije) da stoji npr. "Smetalo bi mi da......." umjesto "Ne bi mi smetalo...". I treće, imaš grupu pitanja o ličnom susretu s osobama s kojima se kontaktira preko interneta, oni koji u prvom pitanju daju odgovor da se nikad ne upoznaju lično s nekim koga su upoznali online dalje odgovaraju na niz pitanja o detaljima ličnog upoznavanja i o utiscima![]()
Uglavnom, sretno![]()
nasi "magistri" buduci