hajmo mu trazit sve racune...horns&drums wrote:sta mislis mirco, voli li terza ispod saca ista?
Magarac
-
Vozdra_123
sta je prstac?zmijaIzmaj wrote:jesu zabranjeni u hrvatskoj...kod nas nisu hihihi, zato je neum pun prstacija![]()
- valterbranisarajevo
Da bog da mu prisjelo ! S ovom lovom bi dvije penzionerske porodice trebale zivjeti (ili jos bolje umirati) mjesec dana.
Kakva bezosjecajnost, a ne treba zaboraviti da je ON glavni krivac zato sto zbog jedne glupe gramaticke greske korisnici javnih kuhinja placaju PDV, a on nije u stanju, evo vec pola godine, da taj propust ispravi.
Kakva bezosjecajnost, a ne treba zaboraviti da je ON glavni krivac zato sto zbog jedne glupe gramaticke greske korisnici javnih kuhinja placaju PDV, a on nije u stanju, evo vec pola godine, da taj propust ispravi.
-
Jastreb35
Ovakve se stvari desavaju i u razvijenim zemljama, istina manjim intenzitetom ali samo zato sto kod nas ne postoje sankcije. Da bi vlast djelovala u sluzbi gradjana, neophodan je nekakav oblik nadzora. Dakle nije kriv SDA-ovac koji trosi novac poreznika na prstace, niti SDP-ovac koji u ime drzave sam sa sobom sklapa ugovor. Problem je nedostatak nadzora.
- kekec
http://zg.biol.pmf.hr/~bius/more/prstaci.htmlVozdra_123 wrote:sta je prstac?zmijaIzmaj wrote:jesu zabranjeni u hrvatskoj...kod nas nisu hihihi, zato je neum pun prstacija![]()
-
Vozdra_123
hvala!kekec wrote:http://zg.biol.pmf.hr/~bius/more/prstaci.htmlVozdra_123 wrote:sta je prstac?zmijaIzmaj wrote:jesu zabranjeni u hrvatskoj...kod nas nisu hihihi, zato je neum pun prstacija![]()
-
Vozdra_123
pa kad je narod paglu... onda sto ne bi trosili toliko 
-
Reina
bas si smijesan... pala mi je na um "ronhil" pojava i svi skupa njegovi maniri ... garant je i presiso i tri Terzica.... zar treba toliko glup biti pa ne skontati da je to njima dozvoljeno...kekec wrote:Pokusaj prebacivanja lopte na drugi teren.Reina wrote:mogu mislit onda koliko krkan Dodik troska![]()
Ovdje je rijec o konkretnom politicaru i konkretnom
racunu.![]()
Nadji racun za Dodika pa cemo onda njega kritikovati
i zaHebavati.
-
KISNI-COVJEK
Takav racun moze izdati samo magarac.Treba provjeriti da to nije trojanski magarac iz koga Terzic tajno pustosi nase džepove.Ipak mislim da je naziv objekta simbolicno izabran kako bi se na sto vjerodostojniji nacin prikazali poreski obveznici.

- Qler
valterbranisarajevo wrote:Da bog da mu prisjelo ! S ovom lovom bi dvije penzionerske porodice trebale zivjeti (ili jos bolje umirati) mjesec dana.![]()
ne moze da nadje gresku...
- kekec
Poznato nam je svima da su politicari "rupe bez dna" i tu ne treba biti posebno pametan. Nije to od juce.Reina wrote: bas si smijesan... pala mi je na um "ronhil" pojava i svi skupa njegovi maniri ... garant je i presiso i tri Terzica.... zar treba toliko glup biti pa ne skontati da je to njima dozvoljeno...
Ali danas, kada se busamo demokratijom, ko je taj ko im to dozvoljava?
"Ti i ja" koji glasamo za njih na svim izborima, zato jer su "nasi". i umjesto da ih mjenjamo, mi im svojim glasanjem indirektno kazemo da nam nimalo ne smeta njihov "jelovnik", a ni visina racuna kojeg placaju iz nasih dzepova.
Rezultati narednih izbora ce dati mogucnost svima njima koji danas jedu u "Magarcu" i drugim slicnim Magarcima, da i dalje jedu, a takodje ce isti rezultati pokazati da je glasalo najvise "magaraca", a ne glasaca svjesnih problema i zeljnih kako promjena, tako i boljeg zivota.
-
Reina
kekec wrote:Poznato nam je svima da su politicari "rupe bez dna" i tu ne treba biti posebno pametan. Nije to od juce.Reina wrote: bas si smijesan... pala mi je na um "ronhil" pojava i svi skupa njegovi maniri ... garant je i presiso i tri Terzica.... zar treba toliko glup biti pa ne skontati da je to njima dozvoljeno...
Ali danas, kada se busamo demokratijom, ko je taj ko im to dozvoljava?
"Ti i ja" koji glasamo za njih na svim izborima, zato jer su "nasi". i umjesto da ih mjenjamo, mi im svojim glasanjem indirektno kazemo da nam nimalo ne smeta njihov "jelovnik", a ni visina racuna kojeg placaju iz nasih dzepova.![]()
Rezultati narednih izbora ce dati mogucnost svima njima koji danas jedu u "Magarcu" i drugim slicnim Magarcima, da i dalje jedu, a takodje ce isti rezultati pokazati da je glasalo najvise "magaraca", a ne glasaca svjesnih problema i zeljnih kako promjena, tako i boljeg zivota.
cini mi se da je prosle godine bio na meti Paravac koji je potrosio cifra je bila boli glava puno vise od drugih .. i puno vise od dozvoljenog i predvidjenih sredstava za te namjene ..... da li su poslije toga bile sankcije cisto sumnjam
-
Slavko Klisura
Izvinite , nisam valjda dobro upucen ...
Ovaj sto je sve ovo poj'o ... i poroko ...Jelto neki covjek ...?
Da nije gluho bilo to onaj sto je neku noc u Centralnom zatvoru viko kako nam je dobro u nasoj BiH i kako P ljacka D rustvenih V rijednosti nije naudila nama blećcima...
Da nije gluho bilo to onaj sto je neku noc u Centralnom zatvoru viko kako nam je dobro u nasoj BiH i kako P ljacka D rustvenih V rijednosti nije naudila nama blećcima...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Slavko Klisura wrote:Izvinite , nisam valjda dobro upucen ...
slavko...to je pojelo DVOJE...ne on jedan...
-
Slavko Klisura
Onda se poluduboko izvinjajem... 
-
mIRCerka
ne znam jel pratite na OBNu emisiju MJENJACNICA...gdje se neka poznata osoba na jedan dan zamijeni sa obicnim smrtnikom...ja sam gledala sad u subtou IRA iz Colonie je cijeli dan radila kao KV zidar, dok je Zidar sutradan cijeli dan izigravao IRU i trenirao, snimio baustelsku pjesmu, hranio macku itd itd...
e tako bih ja voljela da jednog od recimo smecara iz RADa na jedan dan zamijenimo sa Terzom.
e tako bih ja voljela da jednog od recimo smecara iz RADa na jedan dan zamijenimo sa Terzom.
-
mIRCerka
e to BOG ZNA KOLIKO okaci macku o rep...Goa wrote:Ovakvo stanje se provlaci proteklih 15 godina
Pricamo kao da neznamo kakvi su ... Svaki nacelnik opcine ima ovakvih racuna boga pitaj koliko....
saznace se sve....