Magarac

murti439

Post by murti439 »

senada wrote:
stochar wrote:
senada wrote:zasto se Start buni za ceh koji kuca placa :roll:?
Koja kuca?

Usput, evo josh jednog bisera:

http://www.24sata.info/portal/pregled.php?ArtID=18844

Ne znam za chije je pare otisao, ali nas bash dobro predstavlja...
cuj "koja" kuca... :roll: ccc... pobogusi brate ni vasa ni nasa nego drzavna....

:-?...... koje ste vi samo komunjare jedne sraaamite se... :( dobro vas hoce trpjeti uzoriti gosn premijer Terz0ić.... zahvalite nebesima sto je demokrata pa vasm propusta kroz prste.. :( ..... osim sto je ćovjek rijetko multikulturalnih, galantnih, genlmenskih manira, rodjeni je zagrepćanin :oops: to znaći da je po rodjenju Hrvat, po ubjedjenju Bosanac a po duznosti Bosbjak.... pa sto vam je onda zacudo sto na uštrb vijeća ministara plaća prstace i pro-hrvatski orijentiranog prezidenta bh. nogometa, ne plaća iz vasega dzepa, ne? :( :?
:lol: Bravo!

Na mene je Terza, ipak, najjači utisak ostavio na otvaranju Olimpijade u Atini... Pravo jebečki i zajebaTo... Beeelo odeeelo, žvaka (šteta što ga nisu snimili kad puše balone), i osmijeh od kojeg ženama koljena klecaju... Baš mangup...
senada

Post by senada »

nije vam smetalo titovo muntanje muniticke po igalu, brijunima, jahtama a smeta vas g-astro-nomsko multikultivizirano prosvjetljavanje ter0ića sa svjetlanom jel? :-? :oops: mislite da je tako lako zadovoljiti nutritivne potrebe jedne tak obimne, 0ps!... mislim presvijetle dame k'o što je gdjica svjetlaana, ha? :?sam još damu da etiketirate k'o terzi0chevu sp0nz0rushu :oops: znate da vasim atakom na g-astronomski racun flagrantno krshite njihova demokratsko dijetetska prava na bilaterarnu konzumaciju prezderavanja prstacima :-? :oops:

:zzzz:
Post Reply