Maca nogiran sa OBN-a

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

farukdurmišević

#51 Maca neće doživiti nedelju

Post by farukdurmišević »

Naime ako pogledate teletext vidjeti ćete da je umijesto MACE u nedelju poslije music talentsa historiska serija o o nekom indijcu
King Kikapu

Post by King Kikapu »

jel tebe placaju da reklamiras OBN na forumu?
ulicar

Post by ulicar »

Beslija wrote:Joj sto mi na qrac idu ovi sto govore " on je fin u privatnom zivotu ".....JEST KURAC!!!.....mani te se djecijih prica......lik je krkan...ali bas KRKAN....on da je normala i privatnom zivotu u javnom ne bi radio to sto radi......kazu neki imao je talenta , ja taj talenat nisam vidio......i ne vjerujem da je bas puno ljudi vidio njegov talenat....jedina razlika je u tome sto je on psovao na tv-u malo vise , sto je sexualno uznemiravao prolaznike i pravio mutavce na ulicama budalama.....i imao popularnost....bas kao i deen sto se izmotava i koristi karmin.....tim ljudima je vaznija da imaju "bilo kakvu" popularnost , nego pozitivnu popularnost....jadni ljudi koji nemaju nacina da sa moralom i znanjem zarade novac......skinite se i vi gole kod vjecne vatre(forumasice :-D ) i eto vam popularnosti , sutra ste u novinama.......!..da li to znaci da ste osoba vrijedna spomena??? NE , bicete samo osoba vrijedna ismijavanja.
Beslija, hoces li ti to reci da je

1. Kusturica los reziser, samo zato sto je go*no od covjeka
2. Wagner los kompozitor zato sto je bio antisemita
3. Roman Polanski los reziser zato sto je pedofil
4. Stavi bilo koji od mora primjera ovdje...

Iz istih razlog iz kojih nemozemo reci nista od gore pobrojanog, jer je to netacno, nemozes reci za Dragana da je los glumac samo zato sto se tebi ne svidja Maca Show i sto on u tom showu radi svinjarije. Moguce da je i u privatnom zivotu idijot nad idijotima, krkan nad krkanima, ali to od njega ne pravi loseg glumca.
Šandor

Post by Šandor »

Tragikomedija. Poredit Marinkovića sa Ajnštanom, Vagnerom, Polanskim....je tragikomedija. Bez obzira koliki je talenat bio. :wink:

Njegov vrhunac je palamuđenje sa Sekom Aleksić. :D A kao glumac nije postigao ništa.

Broji se ono što si postigao a ne ono za šta si imao talenat. Jaran iz srednje je bio talentovan fudbaler. Na kraju je završio kao konobar u nekoj birtiji. Drugi..isto talentovan fudbaler završio na štakama....doživotno (amputirali mu nogu).

I ja sam nekoć imao talenat za nešto. Ali nisam uspio u tome. Moram se pronaći u nečem drugom. Što znači da se nikad neću moći porediti sa Stojakovićem, Delibašićem, Džombom...ili nekim drugim slavnim sportistom. :D
Možda s nekim drugim mudonjama... :D:D

Dragan je možda bio talenat ali završio je kao papak. Teško da će se to promijeniti. Nije mu 20 i kusur. :-)
ulicar

Post by ulicar »

Šandor wrote:Tragikomedija. Poredit Marinkovića sa Ajnštanom, Vagnerom, Polanskim....je tragikomedija. Bez obzira koliki je talenat bio. :wink:

Njegov vrhunac je palamuđenje sa Sekom Aleksić. :D A kao glumac nije postigao ništa.

Broji se ono što si postigao a ne ono za šta si imao talenat. Jaran iz srednje je bio talentovan fudbaler. Na kraju je završio kao konobar u nekoj birtiji. Drugi..isto talentovan fudbaler završio na štakama....doživotno (amputirali mu nogu).

I ja sam nekoć imao talenat za nešto. Ali nisam uspio u tome. Moram se pronaći u nečem drugom. Što znači da se nikad neću moći porediti sa Stojakovićem, Delibašićem, Džombom...ili nekim drugim slavnim sportistom. :D
Možda s nekim drugim mudonjama... :D:D

Dragan je možda bio talenat ali završio je kao papak. Teško da će se to promijeniti. Nije mu 20 i kusur. :-)
Ono sto je on postigao nema nikakve veze sa njegovim talentom. Covjek moze biti vrhunski talent slikar, a da ga brat izdrzava i da niko za njega ne cuje dok ne umre (reci koji). Zato se to koliko je ko i kada postigao uopste ne uzima u mjerenje talenta. Ja imam prijatelja koji je vjerovatno najtalentovaniji filmmaker koji je ikada boravio u Bosni, a ne rodjen tamo, kojem ni Kusturica, ni Zalica, ni pet, ni deseti ne mogu prismrditi, ali je propao jer ga je alkohol dotukao. To sto on ima problem sa alkoholom od njega ne cini manje talentovanog, vec od njega cini covjeka koji nece uspjeti u poslovnom svijetu i ti neces znati koliko je talent zivio u Sarajevu, nikada. On nije uspio, ne zbog nedostatka talenta, vec zbog alkohola. Znaci, talent se ne mjeri uspjehom.
Altsa

Post by Altsa »

ulicar wrote:
Altsa wrote: ja ga se sjecam kao rumenog seljacica sa pankerskom frizurom i plavim radnim mantilom kako radi kao fizicki radnik na autobuskoj stanici prije rata.
ja ga se sjecam kao voditelja nocnog programa na ISV radiju tokom rata (vodio je par emisija) kada je citao bljutavu poeziju i privlacio u emisiju raznorazne bolesnike.
I sta mu prebacujes, ti kao njegov vijerni slusalac :) ? To da je radio kao fizikaner na Autobuskoj? Nakon toga promijenio karijeru i citao poeziju na radiju? Sta mu prebacujes?
ohladi malo ulicar. nista mu ne prebacujem samo navodim cinjenice. a njegov rad na TV se moze samo samo okarakterisati kao sranje.
ulicar

Post by ulicar »

Altsa wrote:
ulicar wrote:
Altsa wrote: ja ga se sjecam kao rumenog seljacica sa pankerskom frizurom i plavim radnim mantilom kako radi kao fizicki radnik na autobuskoj stanici prije rata.
ja ga se sjecam kao voditelja nocnog programa na ISV radiju tokom rata (vodio je par emisija) kada je citao bljutavu poeziju i privlacio u emisiju raznorazne bolesnike.
I sta mu prebacujes, ti kao njegov vijerni slusalac :) ? To da je radio kao fizikaner na Autobuskoj? Nakon toga promijenio karijeru i citao poeziju na radiju? Sta mu prebacujes?
ohladi malo ulicar. nista mu ne prebacujem samo navodim cinjenice. a njegov rad na TV se moze samo samo okarakterisati kao sranje.
Pa kakve veze sa njegovom glumom, ili bilo cim drugim ima to sto je radio na Autobuskoj stanici, ili citao poeziju na radiju? Ozbiljno, de ako ti nije preveliki problem objasni, ja ne kontam. Kakve veze ima to sto je covjek radio na autobuskoj sa citavom ovom pricom?
Altsa

Post by Altsa »

ulicar wrote:
Altsa wrote:
ulicar wrote: I sta mu prebacujes, ti kao njegov vijerni slusalac :) ? To da je radio kao fizikaner na Autobuskoj? Nakon toga promijenio karijeru i citao poeziju na radiju? Sta mu prebacujes?
Pa kakve veze sa njegovom glumom, ili bilo cim drugim ima to sto je radio na Autobuskoj stanici, ili citao poeziju na radiju? Ozbiljno, de ako ti nije preveliki problem objasni, ja ne kontam. Kakve veze ima to sto je covjek radio na autobuskoj sa citavom ovom pricom?
opet ti ponavljam to je samo cinjenica i nista vise. kontas.
edikamedika

Post by edikamedika »

sofist wrote:Koga su od treba nogirali s OBNa ?
Koje god da su, premalo su ih nogirali.

Ona Nada ekavica je na Alfi, Mirela iz Ljubuskog sada vodi Extra magazin na FTV, za ostale nisam u toku. A u pricnipu, sve su to mamine i tatine cerkice sa dobrim ledjima.

Dno dna je BH novinarstvo, dno dna.
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

Nogirana bude svaka, koja u bilo kom trenutku u sebi nadje mrvicu dostojanstva, pa, recimo, skupi noge.

A Maca je asli nogiran jer nije ispao rentabilan koliko su se nadali.

Viva ELOB. Ljudi skontali "BEŽIČNU KABLOVSKU", i sad svako svugdje dobije sve kanale....

A Maca kao čovjek... Ne serite na njega, on je privatno fin i korektan, čak i dobar, mada ima poneku rupu u karakteru. No, budi bez grijeha pa baci prvi kamen.
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Beslija wrote:Joj sto mi na qrac idu ovi sto govore " on je fin u privatnom zivotu ".....JEST KURAC!!!.....mani te se djecijih prica......lik je krkan...ali bas KRKAN....on da je normala i privatnom zivotu u javnom ne bi radio to sto radi......kazu neki imao je talenta , ja taj talenat nisam vidio......i ne vjerujem da je bas puno ljudi vidio njegov talenat.
Sine, to je zato sto ne ides u pozoriste pa ne znas. I na zalost, ne samo ti...
van Basten

Post by van Basten »

odlaskom jedne krajnje stupidne emisije bh medijski prostor će biti manje zagađen
sofist

Post by sofist »

Jimmy_The_Saint wrote:Nogirana bude svaka, koja u bilo kom trenutku u sebi nadje mrvicu dostojanstva, pa, recimo, skupi noge.

A Maca je asli nogiran jer nije ispao rentabilan koliko su se nadali.

Viva ELOB. Ljudi skontali "BEŽIČNU KABLOVSKU", i sad svako svugdje dobije sve kanale....

A Maca kao čovjek... Ne serite na njega, on je privatno fin i korektan, čak i dobar, mada ima poneku rupu u karakteru. No, budi bez grijeha pa baci prvi kamen.
zar stvarno mislis da svaka cura koja radi na TV-u mora da siri noge pretpostavljenima ?
Jimmy_The_Saint

Ne mislim da svaka, al' znam za NEKOLIKO.

Jebi ga.

Nije laHko pile moje.

Zar zaista mislish da sve te ljepotice dolaze i prolaze samo radi telegenichnosti? Think again!
sofist

Post by sofist »

ja, eto ti im drzo svijecu ...
Jimmy_The_Saint

Skoro. Jednu je moj kolega i pobratim vidio na jednoj planini, na jednom seminaru, u jednoj sobi, s jednim visokim dužnosnikom o-je-be-na....

Može žensko bit lijepo i pametno, pa uspjeti. Al' može i ovako. Šta je češće, ovisi u velikoj mjeri od pravila igre u kući.

Kažem: nije svaka, al' bude slučajeva.
ulicar

Post by ulicar »

Jimmy_The_Saint wrote:Jednu je moj kolega i pobratim vidio na jednoj planini, na jednom seminaru, u jednoj sobi, s jednim visokim dužnosnikom o-je-be-na....
Dobra ti recenica :)
Jimmy_The_Saint

Što je najgore, tačna :)
edikamedika

Post by edikamedika »

Bio bi red da nam kazes i o kojoj voditeljici se radi :D

Ma mislim, ajde budimo ozbiljni, ono sto danas glumi voditelje po OBN-u ili Hayatu je tragedija. Na sajtu OBN-a, kao i na sajtu Hayata, sve te mlade voditeljice se predstavljaju kao energicne, supersposobne, extratalentirane, Naida ode na MTV Adriu, zadrzi se dva ipo dana i dobije nogu. Zasto? zato sto nema pojma o voditeljskom poslu.

Blage veze ona nema. Izbuljiti oci i sarmirati tinejdzere vodeci kviz na Hayatu nije isto sto i ozbiljno raditi voditeljski posao. O ovim balavicama sa OBN-a da ne govorim. Licno znam neke od njih, da im das dvije ovce one bi tri izgubile.
Jimmy_The_Saint

Ne mogu, baš mi je draga kao osoba. Nije fer :D

Al' što reko Hugo, "izaberi jedan broj, siguran sam da NEćeš pogriješiti"!
8)
Jimmy_The_Saint

A na Hayatu da ne pričam, to je nuklearni otpad. Imaju dvije-tri pametne i normalne u informativnom, i HORDU TUKA. Samo, tamo ni seks nije presudan. Bog zna šta je.
sofist

Post by sofist »

jedan kolega, jedna soba, jedna planina ... nista konkretno,

od onih trebica sa obn-a nema skoro nijedna da je iz sarajeva :roll:
edikamedika

Post by edikamedika »

Hotel Famos spava, a u sobi 202 peruanska muzika, lutko zagrljeni ti i ja, zagrljeni ti i ja. Bjelasnica planina, noc zvjezde tisina, tiho tiho zaspalo je sve, a ti ljubis me....

jel moze konkretnije? :D
sofist

Post by sofist »

samo imena dolaze u obzir :D
Post Reply