[quote]Sasvim normalna stvar kao u svakoj drugoj drzavi....zaboravio si navesti i plate.Valjda se mora platiti porez drzavi ili bi ti kao i oni iz HT da ne placas ni marke drzavi.
Prihoda ima i aBd bice ih i vise.A ti(a vala i ostali koji koriste agresorski telecom)da koristis usluge domaceg telecoma,prihoda bi bilo i vise

Ako ih toliko volis,brate preseli tamo jer koji ces qrc ovdje,ako pare saljes njima./quote]
Sasvim normalno? Jel ta vlast poduzela nešto po pitanju recesije? Jel ta vlast išta radi da zaštiti BHT? Ili možda svim silama trudi se da ga proda pa da pobjegnu sa vlasti?
Ja nisam reko da ih volim, čitaj malo. Bolje bi tebi bilo da se ti seliš kod Fahre ili Cerića, jer oni tako propagiraju tu pro Bošnjačku i nacionalističku politiku. A ta ista politika nas je odvela u bankrot. I poslije bankrota samo ovi koji su uzimali naše pare od poreza će imati para, a mi svi ostali ćemo biti fukare. Korisnik sam svih BHT usluga, ponavljam opet, ali kradu me i pljačkaju na sve strane.
Vi se samo vežite za tu 1 marku, mnogo to pomogne. Pa bolje da ih je bojkotovati (nemoramo imati ni MTel i Eronet) pa da od tih para svako po jednom penzioneru kupi mjesečno dvije kese hrane i nešto lijekova. Tako bi svi bili zadovoljni, a lopovima prazni džepovi. Saberite malo koliko BHT daje na poreze, a koliko treba mjesečno za penzije pa ćete dobiti cifru šta znači ta jedna marka. Ništa.