Mislim da se podcjenjuju Kadetten i Chambery, posebno ako ostanu na okupu u sastavima u kojima su igrali prosle godine.
Chambery sa vanjskom linijom Bicanic, Basic, Barachet moze pobijediti bilo koga, po mnogima najvece iznenadjenje proslosezonske LP je ova vanjska linija, ako govorimo o vanjskim linijama klubova.
Kadetten nema neka velika imena, osim Jan Filipa ali nije ni on neko grandiozno ime. Ali imaju tim kao uricu.
Onaj Patrail, ako ne ode u Kiel, moze puno. Ili je to samo kad mu flastera (ne)zalijepi Radja, pa samo ostao takav dojam.
Mislim da su Barsa i Zagreb ipak kandidati za prva dva mjesta, Zahreb drugi najvjerovatnije. Nisu dovodili neka pojacanja, ali izbacit ce ovog malog Kaleba, jedva cekam vidjeti kako ce izgledati sa velikim deckima. Uz Talantovog sina, najveci talent svjetskog rukometa trenutno. Po mom sudu i veci, mali Dushebajev junior puno srlja.
Zagrebu ce se vratiti Horvat i Vukic, dobro su pokriveni golmanima, sad imaju i zamjenu za Balica koji sve vise igra "za svoju dusu", definitivno im treba osvjezenje. Maric bi se trebao afirmirati ove godine, kao i jos neki mladi igraci.
Jos ako prodaju Kopljara, a navodno imaju par ponuda ako je vjerovati Gopcu, na konju su. Moje misljenje je da se radi o precijenjenom igracu, ali svi ga hoce jer je visok i... to je to
Kakve planove ima Bosna, nemam pojma. Jel ostaju Karacic i ovi iz Cakovca?