LOVEFOOLS ili budale zbog ljubavi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

tamara*

#51 Re: LOVEFOOLS ili budale zbog ljubavi

Post by tamara* »

radiostar wrote:
tamara* wrote:
radiostar wrote:kako skontati kad je dosta budalastine?
To znaš ili ne znaš, a bolje da znaš :wink:

ma ne pitam za sebe nego za jednog druga :D
To zna ili ne zna, a bolje da zna :D
Lucie

#52 Re: LOVEFOOLS ili budale zbog ljubavi

Post by Lucie »

Nažalost, dođeš nekad do tačke kada nekog drugo podrediš čak i samom sebi. Nema to veze sa godinama, u kasnim sam dvadesetim. Nekome se to desi prije, nekome kasnije. Nekome nikada...
I sjećaš se svega lijepog što je bilo, ružno brzo zaboraviš. Nadaš se da su to faze. Na kraju ti ostane samo bol
nisam masohist pa nevolim bol, uzivam zivot i berem samo ono sto valja. Onda radije nikada hvala lepo, previse cenim sama sebe da zbog nekog patim i podredujem mu svoj zivot ;-)

Kao zaljublena sam pravila gluposti i patila ali hvala bogu jos kao jako malda. nekde sa 18 sam pocela cenjiti sama sebe i previse se volim .-))))))))))))))
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#53 Re: LOVEFOOLS ili budale zbog ljubavi

Post by ladyblue18 »

tamara* wrote: I još nešto, ako se ne ljubiš da samo pepeo ostane od tebe, ko da se nisi ni ljubio :)
e jbg sad... :mrgreen:

Nego, mislim da godine uopste nemaju nikakve veze sa ljubavlju, neko je upozna sa 18 neko sa 30 neko sa 50...a neko nikada.
Ja kazem da sam znala koliko kosta voljeti nekoga, nikada ne bih zeljela to iskusiti, ali eto covjek se na sve navikne :mrgreen:
Neki ljudi bi dali sve da upoznaju ljubav, mi ostali proklinjemo tu rijec i sve tako u krug :mrgreen:
No, bez obzira na sve, negdje u dubini duse meni je drago sto sam u stanju da volim i da pokazem svoja osjecanja, i nadam se da ce opet doci neko koga cu moci voljeti mozda cak i jace, iako ona "prva" ostavi ogroman trag.

I samo da kazem da zavidim vama koji imate taj gard, i ne dozvoljavate sebi da patite.
Ja nisam mogla. Valjda ziv covjek treba i to da iskusi, a srcu ne mozes narediti.
Zato vama koji to mozete, fakat zavidim :mrgreen:
jedna

#54 Re: LOVEFOOLS ili budale zbog ljubavi

Post by jedna »

ladyblue18 wrote:
tamara* wrote: I još nešto, ako se ne ljubiš da samo pepeo ostane od tebe, ko da se nisi ni ljubio :)
e jbg sad... :mrgreen:

Nego, mislim da godine uopste nemaju nikakve veze sa ljubavlju, neko je upozna sa 18 neko sa 30 neko sa 50...a neko nikada.
Ja kazem da sam znala koliko kosta voljeti nekoga, nikada ne bih zeljela to iskusiti, ali eto covjek se na sve navikne :mrgreen:
Neki ljudi bi dali sve da upoznaju ljubav, mi ostali proklinjemo tu rijec i sve tako u krug :mrgreen:
No, bez obzira na sve, negdje u dubini duse meni je drago sto sam u stanju da volim i da pokazem svoja osjecanja, i nadam se da ce opet doci neko koga cu moci voljeti mozda cak i jace, iako ona "prva" ostavi ogroman trag.

I samo da kazem da zavidim vama koji imate taj gard, i ne dozvoljavate sebi da patite.
Ja nisam mogla. Valjda ziv covjek treba i to da iskusi, a srcu ne mozes narediti.
Ako bude jače, eto mene u ludari :D
tamara*

#55 Re: LOVEFOOLS ili budale zbog ljubavi

Post by tamara* »

ladyblue18 wrote: I samo da kazem da zavidim vama koji imate taj gard, i ne dozvoljavate sebi da patite.
Sve to spada u rok službe, samo kad čovjek pati, prvo treba da ima na umu zbog čega, šta su to sve stvari koje nisu štimale. Onda, vremenom, broj tih stvari raste, i one se sa određene distance puno bolje vide. Upravo obrnuto onom stanju kad si zaljubljen, kada vidiš samo ono što ti se dopada.
ladyblue18

#56 Re: LOVEFOOLS ili budale zbog ljubavi

Post by ladyblue18 »

jedna wrote: Ako bude jače, eto mene u ludari :D
neces nemoj se bojati dzabe :mrgreen:
nije niko od ljubavi zavrsio tamo, a ni umro.
Osim Romea i Julije :oops: :mrgreen:
Kad smo vec kod njih i tih epskih ljubavnih prica, ja nekako mislim da svako u svom zivotu ima jednu takvu :)

@tamara- Da. Nema coravijeg covjeka od onog koji je zaljubljen. Sta sam ja svasta tolerisala i pravila se slijepa.
I onda odjednom progledas, paf :shock: :D

p.s. najljepse je sa olaksanjem odahnuti nakon nekog vremena i skontati kako je to sve dio proslosti 8-) :-D
jedna

#57 Re: LOVEFOOLS ili budale zbog ljubavi

Post by jedna »

ladyblue18 wrote:
jedna wrote: Ako bude jače, eto mene u ludari :D
neces nemoj se bojati dzabe :mrgreen:
nije niko od ljubavi zavrsio tamo, a ni umro.
Osim Romea i Julije :oops: :mrgreen:
Kad smo vec kod njih i tih epskih ljubavnih prica, ja nekako mislim da svako u svom zivotu ima jednu takvu :)

@tamara- Da. Nema coravijeg covjeka od onog koji je zaljubljen. Sta sam ja svasta tolerisala i pravila se slijepa.
I onda odjednom progledas, paf :shock: :D

p.s. najljepse je sa olaksanjem odahnuti nakon nekog vremena i skontati kako je to sve dio proslosti 8-) :-D
U mojoj situaciji, bliži mi je Sjaj u travi :-)
I ja sam svašta tolerisala i pravila se slijepa, što je najbolnije još ja nisam progledala u potpunosti. Samo hoću da prestane da boli...
burek_in_space

#58 Re: LOVEFOOLS ili budale zbog ljubavi

Post by burek_in_space »

jedna wrote: U mojoj situaciji, bliži mi je Sjaj u travi :-)
I ja sam svašta tolerisala i pravila se slijepa, što je najbolnije još ja nisam progledala u potpunosti. Samo hoću da prestane da boli...
pali sve mostove za sobom,prekini svaku mogucu komunikaciju ako vec nisi,otputuj negdje,pochasti sebe nekim malim stvarima koje si uskracivala dok si bila zauzeta,vjezhbaj,upishi kurs plesa ili neshto slichno,uzhivaj u sitnicama i jednog jutra cesh se probuditi i shvatiti da si izlijechena. ;-)

Dr. burek na usluzi.Hajmo dalje. :mrgreen:
ladyblue18

#59 Re: LOVEFOOLS ili budale zbog ljubavi

Post by ladyblue18 »

burek_in_space wrote:
jedna wrote: U mojoj situaciji, bliži mi je Sjaj u travi :-)
pali sve mostove za sobom,prekini svaku mogucu komunikaciju ako vec nisi,otputuj negdje,pochasti sebe nekim malim stvarima koje si uskracivala dok si bila zauzeta,vjezhbaj,upishi kurs plesa ili neshto slichno,uzhivaj u sitnicama i jednog jutra cesh se probuditi i shvatiti da si izlijechena. ;-)

Dr. burek na usluzi.Hajmo dalje. :mrgreen:
ordinacija ti je nekoliko spratova nize meni se cini :oops: :mrgreen:

@jedna-moram se sloziti sa doktorom :) prestat ce, samo treba vremena
burek_in_space

#60 Re: LOVEFOOLS ili budale zbog ljubavi

Post by burek_in_space »

ladyblue18 wrote: ordinacija ti je nekoliko spratova nize meni se cini :oops: :mrgreen:

Oduzeshe mi ordinaciju,ali sada ja koristim istu metodu da zauzmem ovu. :mrgreen:
ladyblue18

#61 Re: LOVEFOOLS ili budale zbog ljubavi

Post by ladyblue18 »

burek_in_space wrote:
ladyblue18 wrote: ordinacija ti je nekoliko spratova nize meni se cini :oops: :mrgreen:

Oduzeshe mi ordinaciju,ali sada ja koristim istu metodu da zauzmem ovu. :mrgreen:
ti imas dobar nos za biznis :mrgreen: haman pa si promasio profesiju (buducu) :skoljka: :P
burek_in_space

#62 Re: LOVEFOOLS ili budale zbog ljubavi

Post by burek_in_space »

ladyblue18 wrote: ti imas dobar nos za biznis :mrgreen: haman pa si promasio profesiju (buducu) :skoljka: :P
Cilj moje profesije jeste upoznati se sa svim onim shto bi me moglo dochekati ukoliko eventualno "padnem",ali chisto sumnjam. :mrgreen:
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#63 Re: LOVEFOOLS ili budale zbog ljubavi

Post by anjusha »

Moj odgovor na ovu temu:

Post Reply