Love&Control

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

theTruePath

#51 Re: Love&Control

Post by theTruePath »

Inače, znam par slučajeva gdje momci cugaju skupa sa mnom, kupe druge djevojke, a njihove djevojke svakih sat-dva šalju poruku da se jave i kažu gdje su. Te žene ne shvatam. Dozvole sebi da budu maksimalno iskontrolisane, progamiran im je svaki izlazak, dok njihovi zagondžije ( da ih tako nazovem :D ) rade šta im se ćefne.

Kad bi znale kao sto ne znaju,,najbolje bi bilo da se skroz prestanu javljati na sms,da i one izadju i uzivaju..onda bi vidjeli kako bi on poletio za njom :lol:
fakat

#52 Re: Love&Control

Post by fakat »

extraordinary wrote:...

Inače, znam par slučajeva gdje momci cugaju skupa sa mnom, kupe druge djevojke, a njihove djevojke svakih sat-dva šalju poruku da se jave i kažu gdje su. Te žene ne shvatam. Dozvole sebi da budu maksimalno iskontrolisane, progamiran im je svaki izlazak, dok njihovi zagondžije ( da ih tako nazovem :D ) rade šta im se ćefne.
no comment
Last edited by fakat on 24/12/2010 13:22, edited 1 time in total.
theTruePath

#53 Re: Love&Control

Post by theTruePath »

Dok vrištiš na svog muškarca, postoji žena koja bi mu mijesila pitu, dok histerišeš i trošiš mu sve pare, postoji žena koja bi mu donosila pivo dok gleda utakmicu, dok bacaš tanjire po stanu, postoji žena koja bi mu postavila večeru, dok tebe boli glava, postoji žena koja bi vodila ljubav cijelu noc sa njim..STAVI OVO NA SVOJ ZID AKO SI PROTIV NASILJA NAD MUSKARCIMA! xDxD

:D
Ma.Le.Na

#54 Re: Love&Control

Post by Ma.Le.Na »

ma kakva kontrola u ljubavi :-)
Wutkica

#55 Re: Love&Control

Post by Wutkica »

razumijem sta zelis reci....da kontrolises osjecaje i svoje pokazivanje ljubavi nekom do koga ti je stalo :? :D ...odgovor je da se samo plasimo biti povrijedjeni pa se skrivamo :D
zijancer

#56 Re: Love&Control

Post by zijancer »

to vam je kao tango argennntino :skoljka: delikatna ravnoteza, ko je poremeti plese sam
tease, take, demand, beg, give :P
zasto ja ovo ne znam reci na nasem :-)
zijancer

#57 Re: Love&Control

Post by zijancer »

ou?
a sa kojim dijelom se ne slazes & zasto :P ?
zijancer

#58 Re: Love&Control

Post by zijancer »

aaa :-) :-)
to zaHHtijevaj, MoLII na zijancerovoj planeti nije isto što i moli-zahtijevaj na Zemlji :P
:)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#59 Re: Love&Control

Post by Truba »

theTruePath wrote:Dok vrištiš na svog muškarca, postoji žena koja bi mu mijesila pitu, dok histerišeš i trošiš mu sve pare, postoji žena koja bi mu donosila pivo dok gleda utakmicu, dok bacaš tanjire po stanu, postoji žena koja bi mu postavila večeru, dok tebe boli glava, postoji žena koja bi vodila ljubav cijelu noc sa njim..STAVI OVO NA SVOJ ZID AKO SI PROTIV NASILJA NAD MUSKARCIMA! xDxD

:D
meni dosta pita :D
dr.Gonzo

#60 Re: Love&Control

Post by dr.Gonzo »

Mene te igre dominacije i kontrole strasno smaraju. U vezi trazim partnericu, a ne nekoga kome cu dominirati, ili ko ce meni govoriti sta da radim.

Sto se komunikacije tice, volim indirektno, ali opet jasno staviti do znanja sta mi je vazno. Ako to nije dovoljno (a obicno jeste, ako veza dobro funkcionise), onda budem direktan. Znam da ako pocnem prelaziti preko takvih stvari to vodi u neminovno degradiranje veze. Barem nakon sto se pocetna hemija potrosi :lol:
Omerovim_Koracima

#61 Re: Love&Control

Post by Omerovim_Koracima »

Ovo je neka duboka tema,primot ne mislimo na analni sex.

Nikad ne otrkivaj neprijatelju polozaj,uvjek postoji mogucnost,da ti cura psotane zena i onda si najebo :D :D
žena sa broja 6

#62 Re: Love&Control

Post by žena sa broja 6 »

dr.Gonzo wrote:Mene te igre dominacije i kontrole strasno smaraju. U vezi trazim partnericu, a ne nekoga kome cu dominirati, ili ko ce meni govoriti sta da radim.

Sto se komunikacije tice, volim indirektno, ali opet jasno staviti do znanja sta mi je vazno. Ako to nije dovoljno (a obicno jeste, ako veza dobro funkcionise), onda budem direktan. Znam da ako pocnem prelaziti preko takvih stvari to vodi u neminovno degradiranje veze. Barem nakon sto se pocetna hemija potrosi :lol:
:thumbup:
Post Reply