LOST

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

pitt

Post by pitt »

ma lost sam gledo onu prvu kad su se skrsili i kad ih nesto po onoj sumi ganja. Nije mi nesto legla.

Shield:

http://www.fxnetworks.com/shows/origina ... /main.html

Kingpin (dobra serija o latino natrko mafiji.,..a la Latino Sopranos)

http://tv.yahoo.com/tvpdb?d=tvi&cf=0&id=1808454439
CuraDrugogSistema

Post by CuraDrugogSistema »

St.Germain wrote:
eh, ja sam gledo tek 2 epizode, jucerasnju sam propustio, ali sam na premijeri gledo par epizoda unaprijed...problem je kod te serije da ne mozes bas nista znat...niti unaprijed prepricati. elem, u ovoj koju sam na premijeri gledo pronalaze avion koje se nekad tu srusio...ne pamtim imena junaka pa ti ne mogu ni ispricati kako i sta..
kod mene sinoc bila 16. epizoda. :D svasta te ceka ako nastavis gledat.

meni se najvise svida odmotavanje klupka o razlicitim (glavnim) likovima u seriji jer covjek sebi stvori odredenu sliku ljudi tokom serije a ustvari se pokaze nesto sasvim trece..

najvise sam se "razocarala" u onog matorog celavog. ali nije sigurno da je sve o njemu jos receno..
krava

Post by krava »

i ja sam se zarazila serijom "lost"
odlicna je..najbolje mi je sto u svakoj epizodi prikazuju zivot likova prije pada aviona...

nego jeste primjetili da je u sinocnoj epizodi bila mira furlan...glumila je onu francuskinju..
bosniaque

#29 Re: LOST

Post by bosniaque »

St.Germain wrote:gleda li iko ovdje tu seriju :P

za neupucene: 48 putnika dozivljavaju avionsku nesrecu i strposte se na tajanstveno ostrvo puno neobjasnjivih stvari, tu ima i nevidljivih monstruma, neki dobiju magicne moci...uglavnom ne volim serije, ali je ova fenomenalna 8)

nije losa za jednu seriju, samo kod nas svaki ponedeljak igra :-? jedna epizoda!
ali 24 je cool! :)
SD-6

Post by SD-6 »

...ja opsesivno pratim meksicku detrdzentusu "Nauci me da volim"
Post Reply