seka wrote:teleci pogledi.funaki wrote:Ma sta gadno...Minnela wrote: uh, i to je gadnone znas je li do tebe ili do te osobe sto gleda
![]()
Mi smo (svi muski sa godine
) na faxu znali izaci ispred i bas tako upecatljivo ''gledati'' djevojke koje prolaze Vilsonovim... Joj te ljepote
mi tako zvali
![]()
seko znas li da su bili i blagi teleci osmjehi hehe
moja losa navika...zapaliti cigaretu ulicom...
Lose navike
-
kujundzija
#26 Re: Lose Navike
-
funaki
#27 Re: Lose Navike
kujundzija wrote:Ma hajd to je inekako ok kad momak pilji u djevojku ali kad frajer u frajera pilji hehe to je onda uh gadno pa eto tifunaki wrote:Ma sta gadno...Minnela wrote: uh, i to je gadnone znas je li do tebe ili do te osobe sto gleda
![]()
Mi smo (svi muski sa godine
) na faxu znali izaci ispred i bas tako upecatljivo ''gledati'' djevojke koje prolaze Vilsonovim... Joj te ljepote
Kod nas je bilo, 15 momaka bulji u jednu djevojku...
A frajer u frajera... gluho bilo!
-
amrino
Joj tako se jednom neka treba zabuljila u nas dvije....bas ko tele u sarena vrata. Poslije nekog vremena to pocne ici na zivce te jaranica i ja nismo imale izbora nego da posaljemo konobara da je pita sta ce popit...Treba se sjebala ono pravo te se ubrzo i pokupila iz objekta... 
- zlatiborka
Sta vam je, bijeli luk je zdrav za krvne sudove i pritisak, a kad se naklopas bijelog luka uzmes 2-3- zvake i mljackas ih onako slasno i jos pravis i balone.zena21 wrote:uh... bijeli luk... uzas
Jebi ga, nema svako obicaj da se presvalaci i pere svaki dan, pa mora neko i da damfa, kako bi se razlikovali od onih napucanih i namirisanih?
Nismo ba svi isti, svakakvog cvijeca u Bozjoj basti.....
- zlatiborka
#30 Re: Lose navike
A ovo za pusenje za stolom ...dok se jede, a moze samo i da se sjedi, je rado cinila Monika Levinski gospodinu Klintonu, sta tu ima cudno, u Americi svakakvih cuda....ibrik wrote:PodapisujemLace wrote:jesi ti cudan...neko bi platio da mu puse za stolom..dok jedeStLouis wrote:Sta vam prvo zasmeta kod ljudi, a zbog pristojnosti im to ne mozete reci? Meni najvise smeta, i izritira kada neko u ustima drzi cackalicu i slicne predmete, pa je prebacuju s jednog kraja usta na drugi kraj, pa hvataju prstima i onda nepristojno cackaju, kopajubljak
prije bi legalizirao kopanje nosa, nego cackanje usta na javnom mjestu
i nevolim kada mi neko pusi za stolom dok ja jedem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Yamahalac
pusenje, podrigivanje za stolom
mljackanje, glasno jedenje jabuke
ustajali znoj, zapusteni nokat na jednom prstu
tepanje kad nema potrebe za tim, tipa jaranicama/jaranima
smijanje bez razloga, tipa kad se dvoje ili vise njih odvali smijati bez ralozga, ali ne malo nego ono idiotski iako nista nije smijesno
smijanje bez razloga, tipa kad se dvoje ili vise njih odvali smijati bez ralozga, ali ne malo nego ono idiotski iako nista nije smijesno
-
trinaestiV2
kad neko opere ruke u hali i onda ih ne obrise, pa onda nakon njega kad uhvatim onako mokru steku odmah bi je iscupo!
- zlatiborka
Sto ste forumasi ovako muhanati, meni kad nesto ili neko smeta, okrenem se i ne gledam ili jednostavno odem.
Nece mi neki papci zgaditi zivot na ovakav nacin.
Ima mnogo gorih stvari koje mi smetaju a to su zlobni, bezobrazni i sebicni ljudi. Uglavnom sam takvima okruzena, oni mi zagadjuju zivot iz dana u dan.....
Nece mi neki papci zgaditi zivot na ovakav nacin.
Ima mnogo gorih stvari koje mi smetaju a to su zlobni, bezobrazni i sebicni ljudi. Uglavnom sam takvima okruzena, oni mi zagadjuju zivot iz dana u dan.....
- Lace
ni ja ne podnosim bijeli lukibrik wrote:kako ba to ne kontas...smrdis jedan dan u jednoj odjeci, prespavas noc, ustanes ujutro, pokvasis oba kaziprsta i malo protrljas oci, obuces onu odjecu u kojoj si smrdio juce i stanes u tramvaj ponosno se drzeci za sipku sireci oko sebe visednevni smrad...sta je tu tesko skontati...Dena wrote:E to i ja ne kontam....kako moze neko u 8 ujutro da smrdi?!Lace wrote:maloprije skontah sta mrzim...kada prije 8 u tramvaju osjetis da neko smrdi na znoj..i po nesreci negdje je blizu tebe...ili stoji kraj nekog izvora zraka...pa onaj zrak prodje "kroz njega" i dodje do tebe...kad prije se stignu usmrditi...ok, nisu presvukli odjecu od dan prije...al ne kontam kako njima ne smeta...kako ne posmisle da smrde i da guse ostale
Ali ne kontam kako neko moze da smrdi na bijeli luk u 8 ujutro...ne mogu da vjerujem da na sabahu spuca koje cehne bijelog luka![]()
![]()
![]()
![]()
al pazi...on se napucal toga navece...i smrdi jos 2 dana
a ima i onih sa zelucanim tegobama koje se manifestuju slicnim smradom
-
trinaestiV2
ne volim kad neko pljune zvaku na ulicu.
evo gledam titovu iz pticije perspektive. "sazvijezdja" bolje receno sazvacja na cesti. mali milion zvakacih guma.
uzassss!!!
evo gledam titovu iz pticije perspektive. "sazvijezdja" bolje receno sazvacja na cesti. mali milion zvakacih guma.
uzassss!!!
- cHupjahalic@
to za zvaku stoji a isto tako meni je bljak kad neko izvadi zvaku iz usta i ubaci je u pepeljaru ili tacnu na stolu umjesto da je prvo zamota u malo papirica
tako da je lakse odstraniti kasnije a i ne vidi se.

-
Bubamaja
Yamahalac wrote:pusenje, podrigivanje za stolom
Sve poDapisujem samo mi nije jasno kakvo je to TIHO jedenje jabuke
Ako je fina zrela jabuka, pa kad je zagrizes mora se cuti ....ili sam ja to jedna o nekulturnih
- cHupjahalic@
i ja sam procitala to u vezi jabuke, par forumasha spomenulo.
ne kontam sta im smeta?
ako je jabuka friska, sasvim je normalno da se cuje kad je neko zagrize. stavise, meni to otvara apetit. ovo se isto odnosi i za ostalo voce koje "skripi". njam njam.
ne kontam sta im smeta?
ako je jabuka friska, sasvim je normalno da se cuje kad je neko zagrize. stavise, meni to otvara apetit. ovo se isto odnosi i za ostalo voce koje "skripi". njam njam.
- duh_sa_sjekirom
Kad iz auta ispred tebe, papak otvori prozor i izbaci kesu smeća na cestu...

- StLouis
#47 Re: Lose navike
uh, sad ugledah sto sam napisaoLace wrote:jesi ti cudan...neko bi platio da mu puse za stolom..dok jedeStLouis wrote:Sta vam prvo zasmeta kod ljudi, a zbog pristojnosti im to ne mozete reci? Meni najvise smeta, i izritira kada neko u ustima drzi cackalicu i slicne predmete, pa je prebacuju s jednog kraja usta na drugi kraj, pa hvataju prstima i onda nepristojno cackaju, kopajubljak
prije bi legalizirao kopanje nosa, nego cackanje usta na javnom mjestu
i nevolim kada mi neko pusi za stolom dok ja jedem
- cHupjahalic@
ne znam da li je iko ovo spomenuo, ali meni npr smeta kad imam nesto na srcu, podjem pricati o tome i ocekujem, jel, da me ta druga strana saslusa i kaze makar jednu rijec prije nego predje na neku drugu temu. al` jock, ta DRUGA strana mene prekine u pola recenice i komentarise nesto sasvim trece, npr: gledaj kako su im flekavi prozori.
meni takve osobe ohlade u istom trenutku, jer u vecini slucajeva takve osobe ocekuju da ih drugi saslusaju DO KRAJA a oni prvi nisu svjesni svoje mane.

meni takve osobe ohlade u istom trenutku, jer u vecini slucajeva takve osobe ocekuju da ih drugi saslusaju DO KRAJA a oni prvi nisu svjesni svoje mane.
- nebojeplavo
PodapisujemcHupjahalic@ wrote:ne znam da li je iko ovo spomenuo, ali meni npr smeta kad imam nesto na srcu, podjem pricati o tome i ocekujem, jel, da me ta druga strana saslusa i kaze makar jednu rijec prije nego predje na neku drugu temu. al` jock, ta DRUGA strana mene prekine u pola recenice i komentarise nesto sasvim trece, npr: gledaj kako su im flekavi prozori.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I jos...kad se neko rukuje s tobom, a ne gleda te u lice