Lose navike

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

kujundzija

#26 Re: Lose Navike

Post by kujundzija »

seka wrote:
funaki wrote:
Minnela wrote: uh, i to je gadno :D ne znas je li do tebe ili do te osobe sto gleda :D :D
Ma sta gadno... :D Mi smo (svi muski sa godine :D ) na faxu znali izaci ispred i bas tako upecatljivo ''gledati'' djevojke koje prolaze Vilsonovim... Joj te ljepote :lol:
teleci pogledi. :lol: mi tako zvali :)

seko znas li da su bili i blagi teleci osmjehi hehe

moja losa navika...zapaliti cigaretu ulicom... :(
funaki

#27 Re: Lose Navike

Post by funaki »

kujundzija wrote:
funaki wrote:
Minnela wrote: uh, i to je gadno :D ne znas je li do tebe ili do te osobe sto gleda :D :D
Ma sta gadno... :D Mi smo (svi muski sa godine :D ) na faxu znali izaci ispred i bas tako upecatljivo ''gledati'' djevojke koje prolaze Vilsonovim... Joj te ljepote :lol:
Ma hajd to je inekako ok kad momak pilji u djevojku ali kad frajer u frajera pilji hehe to je onda uh gadno pa eto ti

Kod nas je bilo, 15 momaka bulji u jednu djevojku... :D

A frajer u frajera... gluho bilo! :oops: :D
amrino

Post by amrino »

Joj tako se jednom neka treba zabuljila u nas dvije....bas ko tele u sarena vrata. Poslije nekog vremena to pocne ici na zivce te jaranica i ja nismo imale izbora nego da posaljemo konobara da je pita sta ce popit...Treba se sjebala ono pravo te se ubrzo i pokupila iz objekta... :D
zlatiborka

Post by zlatiborka »

zena21 wrote:uh... bijeli luk... uzas :roll:
Sta vam je, bijeli luk je zdrav za krvne sudove i pritisak, a kad se naklopas bijelog luka uzmes 2-3- zvake i mljackas ih onako slasno i jos pravis i balone.

Jebi ga, nema svako obicaj da se presvalaci i pere svaki dan, pa mora neko i da damfa, kako bi se razlikovali od onih napucanih i namirisanih?

Nismo ba svi isti, svakakvog cvijeca u Bozjoj basti.....
zlatiborka

#30 Re: Lose navike

Post by zlatiborka »

ibrik wrote:
Lace wrote:
StLouis wrote:Sta vam prvo zasmeta kod ljudi, a zbog pristojnosti im to ne mozete reci? Meni najvise smeta, i izritira kada neko u ustima drzi cackalicu i slicne predmete, pa je prebacuju s jednog kraja usta na drugi kraj, pa hvataju prstima i onda nepristojno cackaju, kopaju :D bljak :-) prije bi legalizirao kopanje nosa, nego cackanje usta na javnom mjestu :D

i nevolim kada mi neko pusi za stolom dok ja jedem :lol:
jesi ti cudan...neko bi platio da mu puse za stolom..dok jede :D
Podapisujem :D :D :D :D :D :D :-D :-D :-D :-D :-D :D :D :D :D :D :-D :-D :-D :-D :-D :D :D :) :-)
A ovo za pusenje za stolom ...dok se jede, a moze samo i da se sjedi, je rado cinila Monika Levinski gospodinu Klintonu, sta tu ima cudno, u Americi svakakvih cuda....
Yamahalac

Post by Yamahalac »

pusenje, podrigivanje za stolom

mljackanje, glasno jedenje jabuke

ustajali znoj, zapusteni nokat na jednom prstu

tepanje kad nema potrebe za tim, tipa jaranicama/jaranima

smijanje bez razloga, tipa kad se dvoje ili vise njih odvali smijati bez ralozga, ali ne malo nego ono idiotski iako nista nije smijesno
onaaaaa

Post by onaaaaa »

Kad sjedis s nekim u drustvu a ta osoba neprestano pise sms poruke.
trinaestiV2

Post by trinaestiV2 »

kad neko opere ruke u hali i onda ih ne obrise, pa onda nakon njega kad uhvatim onako mokru steku odmah bi je iscupo!
zlatiborka

Post by zlatiborka »

Sto ste forumasi ovako muhanati, meni kad nesto ili neko smeta, okrenem se i ne gledam ili jednostavno odem.

Nece mi neki papci zgaditi zivot na ovakav nacin.

Ima mnogo gorih stvari koje mi smetaju a to su zlobni, bezobrazni i sebicni ljudi. Uglavnom sam takvima okruzena, oni mi zagadjuju zivot iz dana u dan.....
angelface

Post by angelface »

Meni najgore kad idem ulicom, a neki (najcesce stariji ljudi) hraknu na sred ulice iz sve snage... :-x i to u ustima promuckaju onu svoju pljuvacku .. :-x da dojam bude uvjreljiviji hraknu mi ispred nogu :x
Comrad

Post by Comrad »

Podapisujem sve nabrojano. Mrzim nesavrsene ljude :D
Dori

Post by Dori »

Prisjede mi jutarnja kafa zbog ove teme :sad:
triton

Post by triton »

ili kad neko jutarnju kafu pije uz forum, nidje veze, uz drugu je normala :)
Dori

Post by Dori »

triton wrote:ili kad neko jutarnju kafu pije uz forum, nidje veze, uz drugu je normala :)
:skoljka:
Lace

Post by Lace »

ibrik wrote:
Dena wrote:
Lace wrote:maloprije skontah sta mrzim...kada prije 8 u tramvaju osjetis da neko smrdi na znoj..i po nesreci negdje je blizu tebe...ili stoji kraj nekog izvora zraka...pa onaj zrak prodje "kroz njega" i dodje do tebe...kad prije se stignu usmrditi...ok, nisu presvukli odjecu od dan prije...al ne kontam kako njima ne smeta...kako ne posmisle da smrde i da guse ostale
E to i ja ne kontam....kako moze neko u 8 ujutro da smrdi?! :shock:
kako ba to ne kontas...smrdis jedan dan u jednoj odjeci, prespavas noc, ustanes ujutro, pokvasis oba kaziprsta i malo protrljas oci, obuces onu odjecu u kojoj si smrdio juce i stanes u tramvaj ponosno se drzeci za sipku sireci oko sebe visednevni smrad...sta je tu tesko skontati...
Ali ne kontam kako neko moze da smrdi na bijeli luk u 8 ujutro...ne mogu da vjerujem da na sabahu spuca koje cehne bijelog luka :roll: :? :zzzz: :x :-)
ni ja ne podnosim bijeli luk

al pazi...on se napucal toga navece...i smrdi jos 2 dana

a ima i onih sa zelucanim tegobama koje se manifestuju slicnim smradom

:-?
trinaestiV2

Post by trinaestiV2 »

ne volim kad neko pljune zvaku na ulicu.

evo gledam titovu iz pticije perspektive. "sazvijezdja" bolje receno sazvacja na cesti. mali milion zvakacih guma.

uzassss!!!
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

to za zvaku stoji a isto tako meni je bljak kad neko izvadi zvaku iz usta i ubaci je u pepeljaru ili tacnu na stolu umjesto da je prvo zamota u malo papirica :D tako da je lakse odstraniti kasnije a i ne vidi se.

:D :D :D :D :D
Bubamaja

Post by Bubamaja »

Yamahalac wrote:pusenje, podrigivanje za stolom

mljackanje, glasno jedenje jabuke

ustajali znoj, zapusteni nokat na jednom prstu

tepanje kad nema potrebe za tim, tipa jaranicama/jaranima

smijanje bez razloga, tipa kad se dvoje ili vise njih odvali smijati bez ralozga, ali ne malo nego ono idiotski iako nista nije smijesno

Sve poDapisujem samo mi nije jasno kakvo je to TIHO jedenje jabuke :shock: .
Ako je fina zrela jabuka, pa kad je zagrizes mora se cuti ....ili sam ja to jedna o nekulturnih :oops: ....hellllllp prosvjetlite me....
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

i ja sam procitala to u vezi jabuke, par forumasha spomenulo.
ne kontam sta im smeta?

ako je jabuka friska, sasvim je normalno da se cuje kad je neko zagrize. stavise, meni to otvara apetit. ovo se isto odnosi i za ostalo voce koje "skripi". njam njam. :D
duh_sa_sjekirom

Post by duh_sa_sjekirom »

Kad iz auta ispred tebe, papak otvori prozor i izbaci kesu smeća na cestu... :x :x
triton

Post by triton »

pusenje u liftu
StLouis

#47 Re: Lose navike

Post by StLouis »

Lace wrote:
StLouis wrote:Sta vam prvo zasmeta kod ljudi, a zbog pristojnosti im to ne mozete reci? Meni najvise smeta, i izritira kada neko u ustima drzi cackalicu i slicne predmete, pa je prebacuju s jednog kraja usta na drugi kraj, pa hvataju prstima i onda nepristojno cackaju, kopaju :D bljak :-) prije bi legalizirao kopanje nosa, nego cackanje usta na javnom mjestu :D

i nevolim kada mi neko pusi za stolom dok ja jedem :lol:
jesi ti cudan...neko bi platio da mu puse za stolom..dok jede :D
uh, sad ugledah sto sam napisao :lol: povlacim rijec :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

ne znam da li je iko ovo spomenuo, ali meni npr smeta kad imam nesto na srcu, podjem pricati o tome i ocekujem, jel, da me ta druga strana saslusa i kaze makar jednu rijec prije nego predje na neku drugu temu. al` jock, ta DRUGA strana mene prekine u pola recenice i komentarise nesto sasvim trece, npr: gledaj kako su im flekavi prozori.

meni takve osobe ohlade u istom trenutku, jer u vecini slucajeva takve osobe ocekuju da ih drugi saslusaju DO KRAJA a oni prvi nisu svjesni svoje mane.

:D :D :D :D :D :D
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

cHupjahalic@ wrote:ne znam da li je iko ovo spomenuo, ali meni npr smeta kad imam nesto na srcu, podjem pricati o tome i ocekujem, jel, da me ta druga strana saslusa i kaze makar jednu rijec prije nego predje na neku drugu temu. al` jock, ta DRUGA strana mene prekine u pola recenice i komentarise nesto sasvim trece, npr: gledaj kako su im flekavi prozori.

meni takve osobe ohlade u istom trenutku, jer u vecini slucajeva takve osobe ocekuju da ih drugi saslusaju DO KRAJA a oni prvi nisu svjesni svoje mane.

:D :D :D :D :D :D
Podapisujem :oops: juce mi se to desilo :-? :D
I jos...kad se neko rukuje s tobom, a ne gleda te u lice :-? ili ima onako mlitav stisak :D
krkan

Post by krkan »

ja mrzim kada vidim da se neko cese ili izvlaci gace iz supka...

...kad osjetim mokru ruku prilikom rukovanja ili da mi ne uzvrati rukovanje pa mi ruka ostane da visi u zraku ...

kad vidim levata da je utrpo dzemper u pantole :D
Post Reply