mozda bi tako i trebalo a posle u rat....otkloniti prvo uzroke rataSepultura wrote:Dijaspora u odbrani BiH, dok narod nema šta da jede i gleda kako razgulit što prije iz Mordora, nedaj bože rata, bivši borci bi išli od kuće do kuće i ubijali ove iz stranaka.
Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!
- spreca
#26 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!
-
Vipsilon
#27 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!
Hoćeš kanap, Sepultura?
- Streptokok
#28 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!
Sta je tacno pogresno rekao.Vipsilon wrote:Hoćeš kanap, Sepultura?
-
Vipsilon
#29 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!
Hrvati i Srbi upravo žele da Bošnjaci priznaju sami sebi da je Bosna neuspjela država i da treba pokušati neki drugi koncept. Onaj lord žali za 70 poginulih Britanskih vojnika, a Bošnji pogine pola populacije i on preko njih prelazi kao preko paprika. Vrijeme je na našoj strani, a to Hrvati dobro znaju i zato su krenuli ovako žestoko protiv nas.Streptokok wrote:Sta je tacno pogresno rekao.Vipsilon wrote:Hoćeš kanap, Sepultura?
- Streptokok
#30 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!
:
Ne mogu mi je oni zgaditi ali mladomuslimani mogu i vec jesu. Drzava je neuspjela iskljucivo zbog njih i korupcije koju su razvili do savrsenstva. Nije tema pa necu vise o ovome.Vipsilon wrote:
Hrvati i Srbi upravo žele da Bošnjaci priznaju sami sebi da je Bosna neuspjela država i da treba pokušati neki drugi koncept. Onaj lord žali za 70 poginulih Britanskih vojnika, a Bošnji pogine pola populacije i on preko njih prelazi kao preko paprika. Vrijeme je na našoj strani, a to Hrvati dobro znaju i zato su krenuli ovako žestoko protiv nas.
Last edited by Streptokok on 17/09/2017 09:19, edited 1 time in total.
- spreca
#31 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!
Ne prisjedaj covjeku na muku.....takvih je puno vise nego sto mi mislimo.....kad procitam ove postove od @Sepultura i slicne meni se nesto u stomaku stisne i bude mi muka mada nisam iz ove grupe o kojoj on govori ali zabolime kao da sam ja oni o kojima on prica....sjetim se matere i sve rodbine svima koji su doprinjeli ovakvoj situaciji i pravdiVipsilon wrote:Hoćeš kanap, Sepultura?
- insomnia78
#32 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!
Najdrazi su mi ovi tek registrovani
- insomnia78
#33 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!
A sto oti lordovi hoce da bace bonbu na dzumu
- insomnia78
#34 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!
Za jedno pet postova ide Munirina slika, prica o reisu, dimijama i zelenoj transferzali. MM i vjesanje po banderama su vidim vec tu
Vec vidjeno i dosadno
Vec vidjeno i dosadno
- Streptokok
#35 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!
Ovaj insomnija je veci parmak i od zviza licno. Ako kojim slucajem zviz nestane sa foruma glasam da insomniju imenujemo za zviza umjesto zviza.
- insomnia78
#36 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!
Zapamti ovo pa mi kasnije cestitajStreptokok wrote:Ovaj insomnija je veci parmak i od zviza licno. Ako kojim slucajem zviz nestane sa foruma glasam da insomniju imenujemo za zviza umjesto zviza.
- Streptokok
#37 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!
Cestitam unaprijed.insomnia78 wrote:Zapamti ovo pa mi kasnije cestitajStreptokok wrote:Ovaj insomnija je veci parmak i od zviza licno. Ako kojim slucajem zviz nestane sa foruma glasam da insomniju imenujemo za zviza umjesto zviza.
-
Hadzi Lojo
#38 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!
Ashdown poprimio dosta naseg mentalitetata, kad ga gledas kako nonsalantno sjedi i kako ga nerviraju duga naglabanja, uvijek direktno i jasno u srz problema.
Covjek fino kaze da Rusija ima uticaja dok Rose nije bas takvog misljenja, u stvari izmedju redova navodi vodu na srpski mlin kako je i radio u toku rata.
Covjek fino kaze da Rusija ima uticaja dok Rose nije bas takvog misljenja, u stvari izmedju redova navodi vodu na srpski mlin kako je i radio u toku rata.
-
Hadzi Lojo
#39 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!
Nego narode, birajmo nekoga sa mudima koji ce znati dici glas, jer nad nama je uradjen genocid! Ova sadsnja bezmuda generacija politicara treba sto prije na smetljiste historije.
- insomnia78
-
Hadzi Lojo
#41 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!
Aschdown da je osto jos jedan mandat postao bi pravi Bosnjak, naucio je i nase izraze "Da komsiji crkne krava" , a kao zna jos bezobrazniji ali ne bi da postidi baronicu Helic. Na koji li je izraz mislio da mi je znati.
Koliko se sjecam on je bio kupio i vikendicu na Jablanickom jezeru! Zna li neko da li je to tacno?
Koliko se sjecam on je bio kupio i vikendicu na Jablanickom jezeru! Zna li neko da li je to tacno?
- LBVIEW
#42 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!
Nije valjda Kenjac vaskrsno?insomnia78 wrote:Za jedno pet postova ide Munirina slika, prica o reisu, dimijama i zelenoj transferzali. MM i vjesanje po banderama su vidim vec tu
Vec vidjeno i dosadno
- insomnia78
#43 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!
Ma nije Kenjac al to je ta skola ko da gledam. Prvo bi vjesali po banderama a onda krenu. No vidjecemo
-
mehoxy
#44 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!
.
Last edited by mehoxy on 02/09/2018 11:57, edited 1 time in total.
- insomnia78
#45 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!
Kakve gluposti pa nisu borci Borg.
- Streptokok
#46 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!
Kupio je odmah na pocetku mandata. Prodavao je kad je trebao ici. Ne znam je li prodao.Hadzi Lojo wrote:Aschdown da je osto jos jedan mandat postao bi pravi Bosnjak, naucio je i nase izraze "Da komsiji crkne krava" , a kao zna jos bezobrazniji ali ne bi da postidi baronicu Helic. Na koji li je izraz mislio da mi je znati.
-
mehoxy
#47 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!
.
Last edited by mehoxy on 02/09/2018 11:55, edited 1 time in total.
- insomnia78
#48 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!
Ne moze se porediti.mehoxy wrote:Mi smo vec imali civilni rat izmedju pristalica Abdica i AR BIH. Ne vidim zasto je scenario nerealistican.insomnia78 wrote:Kakve gluposti pa nisu borci Borg.
- Drvosjeca iz Dejcica
#49 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!
Ovdje vidiš istu matricu kao i devedesetih, onaj smrad Michael Rose da ima pravde truno bi u zatvoru. I danas je ostao na fonu pravdanja Srba i Rusije. Sve u svemu jedna obična prdimahovina ovo sjelo samo je najtužnije da se praktično ništa nije promijenilo kao što sutra da se zapuca sve bilo isto.kockakockica wrote:Dakle, kao prvo potrebno je odgledati kompletan video prije iznosenja bilo kakvih zakljucaka. Druga stvar je prisustvo baronese Arminke Helić imenovane od strane britanske kraljice Elizabethe II. Radnja se odvija u sklopu Doma lordova u kojem svoje mjesto zauzima i prva bosanska baronesa. Tema su BH, Jugoslavija i Balkan.
Vazno je isto da na ovakve teme ne dolaze amateri i liliputanci kao sto su nakav General War, Cyprus i ostala buranija. Ovo su geopoliticke igre, pa je potrebno i neko znanje![]()
- seln
#50 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!
Mihailo Ruzic je bio pravi, nepatvoreni islamofob... pokazao to x puta. On se nije ni trudio (za razliku od nekih drugih "mirotvoraca") da prikrije kome drzi fige. Otvoreno je pokazivao prezir ka Bosnjacima i simpatiju za srbe.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Ovdje vidiš istu matricu kao i devedesetih, onaj smrad Michael Rose da ima pravde truno bi u zatvoru. I danas je ostao na fonu pravdanja Srba i Rusije. Sve u svemu jedna obična prdimahovina ovo sjelo samo je najtužnije da se praktično ništa nije promijenilo kao što sutra da se zapuca sve bilo isto.