Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!

spreca

#26 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!

Post by spreca »

Sepultura wrote:Dijaspora u odbrani BiH, dok narod nema šta da jede i gleda kako razgulit što prije iz Mordora, nedaj bože rata, bivši borci bi išli od kuće do kuće i ubijali ove iz stranaka.
mozda bi tako i trebalo a posle u rat....otkloniti prvo uzroke rata
Vipsilon

#27 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!

Post by Vipsilon »

Hoćeš kanap, Sepultura?
Streptokok

#28 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!

Post by Streptokok »

Vipsilon wrote:Hoćeš kanap, Sepultura?
Sta je tacno pogresno rekao.
Vipsilon

#29 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!

Post by Vipsilon »

Streptokok wrote:
Sta je tacno pogresno rekao.
Hrvati i Srbi upravo žele da Bošnjaci priznaju sami sebi da je Bosna neuspjela država i da treba pokušati neki drugi koncept. Onaj lord žali za 70 poginulih Britanskih vojnika, a Bošnji pogine pola populacije i on preko njih prelazi kao preko paprika. Vrijeme je na našoj strani, a to Hrvati dobro znaju i zato su krenuli ovako žestoko protiv nas.
Streptokok

#30 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!

Post by Streptokok »

:
Vipsilon wrote:
Hrvati i Srbi upravo žele da Bošnjaci priznaju sami sebi da je Bosna neuspjela država i da treba pokušati neki drugi koncept. Onaj lord žali za 70 poginulih Britanskih vojnika, a Bošnji pogine pola populacije i on preko njih prelazi kao preko paprika. Vrijeme je na našoj strani, a to Hrvati dobro znaju i zato su krenuli ovako žestoko protiv nas.
Ne mogu mi je oni zgaditi ali mladomuslimani mogu i vec jesu. Drzava je neuspjela iskljucivo zbog njih i korupcije koju su razvili do savrsenstva. Nije tema pa necu vise o ovome.
Last edited by Streptokok on 17/09/2017 09:19, edited 1 time in total.
spreca

#31 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!

Post by spreca »

Ne prisjedaj covjeku na muku.....takvih je puno vise nego sto mi mislimo.....kad procitam ove postove od @Sepultura i slicne meni se nesto u stomaku stisne i bude mi muka mada nisam iz ove grupe o kojoj on govori ali zabolime kao da sam ja oni o kojima on prica....sjetim se matere i sve rodbine svima koji su doprinjeli ovakvoj situaciji i pravdi
insomnia78

#32 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!

Post by insomnia78 »

Najdrazi su mi ovi tek registrovani
insomnia78

#33 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!

Post by insomnia78 »

A sto oti lordovi hoce da bace bonbu na dzumu
insomnia78

#34 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!

Post by insomnia78 »

Za jedno pet postova ide Munirina slika, prica o reisu, dimijama i zelenoj transferzali. MM i vjesanje po banderama su vidim vec tu
Vec vidjeno i dosadno
Streptokok

#35 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!

Post by Streptokok »

Ovaj insomnija je veci parmak i od zviza licno. Ako kojim slucajem zviz nestane sa foruma glasam da insomniju imenujemo za zviza umjesto zviza.
insomnia78

#36 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!

Post by insomnia78 »

Streptokok wrote:Ovaj insomnija je veci parmak i od zviza licno. Ako kojim slucajem zviz nestane sa foruma glasam da insomniju imenujemo za zviza umjesto zviza.
Zapamti ovo pa mi kasnije cestitaj
Streptokok

#37 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!

Post by Streptokok »

insomnia78 wrote:
Streptokok wrote:Ovaj insomnija je veci parmak i od zviza licno. Ako kojim slucajem zviz nestane sa foruma glasam da insomniju imenujemo za zviza umjesto zviza.
Zapamti ovo pa mi kasnije cestitaj
Cestitam unaprijed.
Hadzi Lojo

#38 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!

Post by Hadzi Lojo »

Ashdown poprimio dosta naseg mentalitetata, kad ga gledas kako nonsalantno sjedi i kako ga nerviraju duga naglabanja, uvijek direktno i jasno u srz problema.
Covjek fino kaze da Rusija ima uticaja dok Rose nije bas takvog misljenja, u stvari izmedju redova navodi vodu na srpski mlin kako je i radio u toku rata.
Hadzi Lojo

#39 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!

Post by Hadzi Lojo »

Nego narode, birajmo nekoga sa mudima koji ce znati dici glas, jer nad nama je uradjen genocid! Ova sadsnja bezmuda generacija politicara treba sto prije na smetljiste historije.
Hadzi Lojo

#41 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!

Post by Hadzi Lojo »

Aschdown da je osto jos jedan mandat postao bi pravi Bosnjak, naucio je i nase izraze "Da komsiji crkne krava" , a kao zna jos bezobrazniji ali ne bi da postidi baronicu Helic. Na koji li je izraz mislio da mi je znati.
Koliko se sjecam on je bio kupio i vikendicu na Jablanickom jezeru! Zna li neko da li je to tacno?
LBVIEW

#42 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!

Post by LBVIEW »

insomnia78 wrote:Za jedno pet postova ide Munirina slika, prica o reisu, dimijama i zelenoj transferzali. MM i vjesanje po banderama su vidim vec tu
Vec vidjeno i dosadno
Nije valjda Kenjac vaskrsno? :D
insomnia78

#43 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!

Post by insomnia78 »

Ma nije Kenjac al to je ta skola ko da gledam. Prvo bi vjesali po banderama a onda krenu. No vidjecemo
mehoxy

#44 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!

Post by mehoxy »

.
Last edited by mehoxy on 02/09/2018 11:57, edited 1 time in total.
insomnia78

#45 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!

Post by insomnia78 »

Kakve gluposti pa nisu borci Borg.
Streptokok

#46 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!

Post by Streptokok »

Hadzi Lojo wrote:Aschdown da je osto jos jedan mandat postao bi pravi Bosnjak, naucio je i nase izraze "Da komsiji crkne krava" , a kao zna jos bezobrazniji ali ne bi da postidi baronicu Helic. Na koji li je izraz mislio da mi je znati.
Koliko se sjecam on je bio kupio i vikendicu na Jablanickom jezeru! Zna li neko da li je to tacno?
Kupio je odmah na pocetku mandata. Prodavao je kad je trebao ici. Ne znam je li prodao.
mehoxy

#47 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!

Post by mehoxy »

.
Last edited by mehoxy on 02/09/2018 11:55, edited 1 time in total.
insomnia78

#48 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!

Post by insomnia78 »

mehoxy wrote:
insomnia78 wrote:Kakve gluposti pa nisu borci Borg.
Mi smo vec imali civilni rat izmedju pristalica Abdica i AR BIH. Ne vidim zasto je scenario nerealistican.
Ne moze se porediti.
Drvosjeca iz Dejcica

#49 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

kockakockica wrote:Dakle, kao prvo potrebno je odgledati kompletan video prije iznosenja bilo kakvih zakljucaka. Druga stvar je prisustvo baronese Arminke Helić imenovane od strane britanske kraljice Elizabethe II. Radnja se odvija u sklopu Doma lordova u kojem svoje mjesto zauzima i prva bosanska baronesa. Tema su BH, Jugoslavija i Balkan.

Vazno je isto da na ovakve teme ne dolaze amateri i liliputanci kao sto su nakav General War, Cyprus i ostala buranija. Ovo su geopoliticke igre, pa je potrebno i neko znanje :D

Ovdje vidiš istu matricu kao i devedesetih, onaj smrad Michael Rose da ima pravde truno bi u zatvoru. I danas je ostao na fonu pravdanja Srba i Rusije. Sve u svemu jedna obična prdimahovina ovo sjelo samo je najtužnije da se praktično ništa nije promijenilo kao što sutra da se zapuca sve bilo isto.
seln

#50 Re: Lordovi o BiH: Šta ako bace bombu na džumu u Doboju?!

Post by seln »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Ovdje vidiš istu matricu kao i devedesetih, onaj smrad Michael Rose da ima pravde truno bi u zatvoru. I danas je ostao na fonu pravdanja Srba i Rusije. Sve u svemu jedna obična prdimahovina ovo sjelo samo je najtužnije da se praktično ništa nije promijenilo kao što sutra da se zapuca sve bilo isto.
Mihailo Ruzic je bio pravi, nepatvoreni islamofob... pokazao to x puta. On se nije ni trudio (za razliku od nekih drugih "mirotvoraca") da prikrije kome drzi fige. Otvoreno je pokazivao prezir ka Bosnjacima i simpatiju za srbe.
Post Reply