eto ti si sa svojima spasio zemlju..okani se mog druga karananemoke_31 wrote: Jbt na ovom forumu samo djeca bivših komunista, samo teme o jugi, socijalizmu, nostalgija, srbofilija na sve strane, još sad komunjare spasile ovu zemlju...šta čovjek neće sve pročitati nevjerovatno!!!
Kad će više ovim ruralcima uvesti internet da malo vrate ravnotežu....![]()
![]()
Logosoft
Moderator: Benq
- bato99
#5926 Re: Logosoft ALL ABOUT
Last edited by bato99 on 23/12/2013 15:02, edited 1 time in total.
- Neradnik
#5927 Re: Logosoft ALL ABOUT
ne gleda ti on pink,vjera mu ne dozvoljavaafannedim wrote:Ti nisi fakat dobar, u rangu si sa Jelenom Golubović![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
The Realist
#5928 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pa ovaj M-tel je užasan sa cijenama, a ni ponuda nije vrhunska, da bi to opravdala.The Realist wrote:Žao mi je što moram ovdje o tome, ali kad se ovdje rasrpavlja. Ako je istina da su uzeli LOL, vrlo moguće da idu i po HS (nema ni logike da njih ne pokušaju kupiti), šta mi korisnici dobijamo time? OK, ne mogu biti loši, jer oni će sigurno htjeti dobru bitku voditi sa Telemachom, ionako se ne mogu, ame više zanimaju cijene, paketi, i td.... (Pitam, jer sam na HS-u, kao što znate, pa bi se ovo i mene moglo ticati).
-
6april
#5929 Re: Logosoft ALL ABOUT
[/quote]
Pored ovoliko komunjara zaista ne znam kako smo uspjeli da dobijemo nezavisnost na referendumu 1992. godine?
A da zaboravio sam. Vi ste već pobjegli čim je u Hrvatskoj zapucalo 1991. godine. Izvinite do mene je
[/quote]
Komunjara je za tebe svako ko ne mrzi druge narode jel? Ti bolje sam sebi da iskopas jamu 2 metra duboku, a ja cu te rado zakopati, bijednice jedan. Pa mi bas zbog vas zatucanih primitivaca ne mozemo naprijed, jer takvi ko ti su SDA glasacka masina. Srami se papcino.
[/quote]
SMRT KOMUNIZMU, SLOBODA NARODU!!!
Ja ne mrzim narode al mrzim one koji su stali na stranu onih koji su nas ubijali. Još onaj "karani..." nas naziva balijama. Ako i ti spadaš u ovu kategoriju onda i za tebe važi ono što sam napisao "karanom".[/quote]
Pokazao si se ti dovoljno u prethodnim postovima. Ko se bolan svrstao, ovdje se govori o usluzi, ako ce usluga biti kakva je do sad bila kod LOL-a i ako ce biti jos bolja, ja nemam problem s tim da placam 50KM njima ( po tebi cetnicima), a ako ce me za 50KM derati bhtelecom, i u ponudi mi davati nekakve amne, behare, igman i internet koji kurcu ne valja, e onda to ne dolazi u obzir. Ti ocigledno imas koristi od telecoma, mozda si jedan od clanova 200 familija koji zive na racun SVIH naroda BiH.
Ti si sebe svrstao u fasiste, i ispao si gori od CETNIKA i USTASA... Nisi zasluzio samo BANOVICE nego i pokoji samar da malo sebi dodjes debilcino jedna...
Pored ovoliko komunjara zaista ne znam kako smo uspjeli da dobijemo nezavisnost na referendumu 1992. godine?
A da zaboravio sam. Vi ste već pobjegli čim je u Hrvatskoj zapucalo 1991. godine. Izvinite do mene je
Komunjara je za tebe svako ko ne mrzi druge narode jel? Ti bolje sam sebi da iskopas jamu 2 metra duboku, a ja cu te rado zakopati, bijednice jedan. Pa mi bas zbog vas zatucanih primitivaca ne mozemo naprijed, jer takvi ko ti su SDA glasacka masina. Srami se papcino.
Ja ne mrzim narode al mrzim one koji su stali na stranu onih koji su nas ubijali. Još onaj "karani..." nas naziva balijama. Ako i ti spadaš u ovu kategoriju onda i za tebe važi ono što sam napisao "karanom".[/quote]
Pokazao si se ti dovoljno u prethodnim postovima. Ko se bolan svrstao, ovdje se govori o usluzi, ako ce usluga biti kakva je do sad bila kod LOL-a i ako ce biti jos bolja, ja nemam problem s tim da placam 50KM njima ( po tebi cetnicima), a ako ce me za 50KM derati bhtelecom, i u ponudi mi davati nekakve amne, behare, igman i internet koji kurcu ne valja, e onda to ne dolazi u obzir. Ti ocigledno imas koristi od telecoma, mozda si jedan od clanova 200 familija koji zive na racun SVIH naroda BiH.
Ti si sebe svrstao u fasiste, i ispao si gori od CETNIKA i USTASA... Nisi zasluzio samo BANOVICE nego i pokoji samar da malo sebi dodjes debilcino jedna...
-
xarfaxusss
#5930 Re: Logosoft ALL ABOUT
I ja se slazebato99 wrote:druže zaslužio si banoviće...hube-again wrote: Mamicu ti četničko-komunističku. Ti ćeš nekog zvati balijom, smradu usrani. idi sa svinjama se kupaj.
- Red Wolf
#5931 Re: Logosoft ALL ABOUT
6april wrote:
Ti si sebe svrstao u fasiste, i ispao si gori od CETNIKA i USTASA... Nisi zasluzio samo BANOVICE nego i pokoji samar da malo sebi dodjes debilcino jedna...[/quote]
potpuno se slazem sa tobom,treba teziti jeftinijem i ustedi u budzetu,zato ti preporucujem stan na dobrinji 4,jeftinija voda a ista(hladna ko zilet),jeftiniji plin a isto gori,jeftiniji prevoz a isto kasni,jeftiniji taxi,jeftiniji.....sta cekas
- afannedim
#5932 Re: Logosoft ALL ABOUT
Gleda on više nego miNeradnik wrote:ne gleda ti on pink,vjera mu ne dozvoljavaafannedim wrote:Ti nisi fakat dobar, u rangu si sa Jelenom Golubović![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
6april
#5933 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pametnice moja, bas ti hvala... ne znam sta bih bez tebe...potpuno se slazem sa tobom,treba teziti jeftinijem i ustedi u budzetu,zato ti preporucujem stan na dobrinji 4,jeftinija voda a ista(hladna ko zilet),jeftiniji plin a isto gori,jeftiniji prevoz a isto kasni,jeftiniji taxi,jeftiniji.....sta cekas
- Red Wolf
#5934 Re: Logosoft ALL ABOUT
to je drugarski(vidim da volite ovo drug-drugarica)savjet,budzet je u pitanju6april wrote:Pametnice moja, bas ti hvala... ne znam sta bih bez tebe...potpuno se slazem sa tobom,treba teziti jeftinijem i ustedi u budzetu,zato ti preporucujem stan na dobrinji 4,jeftinija voda a ista(hladna ko zilet),jeftiniji plin a isto gori,jeftiniji prevoz a isto kasni,jeftiniji taxi,jeftiniji.....sta cekas
-
Naslovnica
#5935 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jebote, đe ode tema....
- drugtito2011
#5936 Re: Logosoft ALL ABOUT
stiže LOL i u Lukavicu..svaka častNaslovnica wrote:Jebote, đe ode tema....
- Red Wolf
#5937 Re: Logosoft ALL ABOUT
e moj FarukE Talibecirevic,posvadja i narod i drugove i drugarice,u pamet sljedeci put
-
6april
#5938 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hah, vidim kod vas velikih bosnjaka clanova 200 bogatih familija budzet nije problem... Drago mi je zbog vas...Red Wolf wrote:to je drugarski(vidim da volite ovo drug-drugarica)savjet,budzet je u pitanju6april wrote:Pametnice moja, bas ti hvala... ne znam sta bih bez tebe...potpuno se slazem sa tobom,treba teziti jeftinijem i ustedi u budzetu,zato ti preporucujem stan na dobrinji 4,jeftinija voda a ista(hladna ko zilet),jeftiniji plin a isto gori,jeftiniji prevoz a isto kasni,jeftiniji taxi,jeftiniji.....sta cekas
- Red Wolf
#5939 Re: Logosoft ALL ABOUT
sljedeci put imas opciju ignore,ne bih se stavljao u poziciju mderatora,al vjerovatnoca je velika,kontrolisi se sljedeci puthube-again wrote:Ne bi ovo ni bilo ovako da xarfaxusss nije počeo da mi psuje sve što jmu je palo na pamet i još onaj kad nas nazva balijama svako bi puko. Taj isti karfaxus poslije predlaže da budem banovan. Ja ironije majko mila hahaha
Sent from my TPC-7125 using Tapatalk
Last edited by Red Wolf on 23/12/2013 15:30, edited 1 time in total.
- Red Wolf
#5940 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hah, vidim kod vas velikih bosnjaka clanova 200 bogatih familija budzet nije problem... Drago mi je zbog vas...[/quote]6april wrote:to je drugarski(vidim da volite ovo drug-drugarica)savjet,budzet je u pitanjuRed Wolf wrote:Pametnice moja, bas ti hvala... ne znam sta bih bez tebe...potpuno se slazem sa tobom,treba teziti jeftinijem i ustedi u budzetu,zato ti preporucujem stan na dobrinji 4,jeftinija voda a ista(hladna ko zilet),jeftiniji plin a isto gori,jeftiniji prevoz a isto kasni,jeftiniji taxi,jeftiniji.....sta cekas
bas suprotno,veliki problem al ispod nekih mojih rezona ne bih isao da mi daju uslugu djaba, nikad za nikad,al svak ima pravo i izbora i misljenja
-
6april
#5941 Re: Odg: Logosoft ALL ABOUT
Ti si fasista, nacista, i sta sve jos, samo bosnjak nisi...Ima se nafake i bereketa hvala dragom Bogu.
- Red Wolf
#5942 Re: Odg: Logosoft ALL ABOUT
Ma ok je sad. Pogledaj šta frajer piše to je užas. Kako god idem ja sad, izvinite ostali (osim karanane, i xarfaxsa) što je ovako ispalohube-again wrote:sljedeci put imas opciju ignore,nebih se stavljao u poziciju mderatora,al vjerovatnoca je velika,kontrolisi se sljedeci puthube-again wrote:Ne bi ovo ni bilo ovako da xarfaxusss nije počeo da mi psuje sve što jmu je palo na pamet i još onaj kad nas nazva balijama svako bi puko. Taj isti karfaxus poslije predlaže da budem banovan. Ja ironije majko mila hahaha
Sent from my TPC-7125 using Tapatalk[/quote]
ne zelim da shvatis kao da te ucim necemu,nije mi ni na kraj pameti,al nekad je bolje nista ne napisati nego dolijevati ulje na vatru,pogotovo ovaj tvoj provokatorski predzadnji komentar
- Cossack
#5943 Re: Logosoft ALL ABOUT
Realno u ovakvoj situaciji se ne gleda hoćeš li ušićariti koju markicu. Neke stvari nisu toliko davno bile da bi se posenililo...
- drugtito2011
#5944 Re: Logosoft ALL ABOUT
Reci to Bakiru i njegovim kompanjonima...Možda su oni malo posenililiCossack wrote:Realno u ovakvoj situaciji se ne gleda hoćeš li ušićariti koju markicu. Neke stvari nisu toliko davno bile da bi se posenililo...
- karanana
#5945 Re: Logosoft ALL ABOUT
prvi si poceo ovdje nazivati imenima: chetnicima ustashama komunjarama pobjeguljama i sta ti ja znam vec.hube-again wrote:Ne bi ovo ni bilo ovako da xarfaxusss nije počeo da mi psuje sve što jmu je palo na pamet i još onaj kad nas nazva balijama svako bi puko. Taj isti karfaxus poslije predlaže da budem banovan. Ja ironije majko mila hahaha
a ja kao balija imam pravo da koristim tu rijec. isto kao sto crnac u americi ne vrijedja nikoga kad druge crnce zove niggerima jer su isti.
- Cossack
#5946 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sarađivati se mora i treba. End of story.drugtito2011 wrote:Reci to Bakiru i njegovim kompanjonima...Možda su oni malo posenililiCossack wrote:Realno u ovakvoj situaciji se ne gleda hoćeš li ušićariti koju markicu. Neke stvari nisu toliko davno bile da bi se posenililo...
Last edited by Cossack on 23/12/2013 15:46, edited 1 time in total.
- Red Wolf
#5947 Re: Logosoft ALL ABOUT
ako cemo gledati tako "utvrdo",izmedju bakira i milorada ja biram prvogdrugtito2011 wrote:Reci to Bakiru i njegovim kompanjonima...Možda su oni malo posenililiCossack wrote:Realno u ovakvoj situaciji se ne gleda hoćeš li ušićariti koju markicu. Neke stvari nisu toliko davno bile da bi se posenililo...
-
6april
#5948 Re: Logosoft ALL ABOUT
Potaknite nase Bosnjacke menadzere da bolje rade i naprave bolju uslugu svojim gradjanima i da imaju bolje proizvode, i onda cu ja rado preci na BHtelecom i ostale kompanije koje ovdje imaju prefiks BOSNJACKI, a do tada me te iste kompanije nece ocima vidjeti... kao sto je kolega red-wolf rekao svako ima pravo na misljenje i izbor, ali da mi neko prosipa neke fasisticke izraze i sa istim me na takav nacin pokusava uvjeriti da je bolje za nikakvu uslugu u BHtelecom nego u mtel za 2 puta bolju i isplativiju uslugu, vara se opasno...
- Red Wolf
#5949 Re: Logosoft ALL ABOUT
to sto si napisao pije vodu,ko nam je kriv sto sve rasprodasmo i razjebasmo,slazem se6april wrote:Potaknite nase Bosnjacke menadzere da bolje rade i naprave bolju uslugu svojim gradjanima i da imaju bolje proizvode, i onda cu ja rado preci na BHtelecom i ostale kompanije koje ovdje imaju prefiks BOSNJACKI, a do tada me te iste kompanije nece ocima vidjeti... kao sto je kolega red-wolf rekao svako ima pravo na misljenje i izbor, ali da mi neko prosipa neke fasisticke izraze i sa istim me na takav nacin pokusava uvjeriti da je bolje za nikakvu uslugu u BHtelecom nego u mtel za 2 puta bolju i isplativiju uslugu, vara se opasno...
- EmiRem
#5950 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ko hoce da ide nek ide, kome se ostaje nek ostane. Dok je ista usluga ja ne mrdam, te vase ''borbene'' kojim se hranite mene licno ne zanimaju. Bitna mi je usluga i cijena. ''Zlatne kasike'', ''cetnici'', ''ustase'', koga ovo interesuje nek se ''seli'' gdje vise preferira. Ja godinama ovoj drzavi placam doprinose a nisam nikad ni marke vidio, al nebitno...Ne vjerujem da su ovi sad glupi da srozaju uslugu, pogotovo kad namjeravaju da udju na trziste gdje su prepirke ove vrste. Jos im samo to treba.Pogorsal se usluga idem odma', dok je isto ja ne mrdam. Ovih patriota s prve linije odbrane iz malme-a i stokholma mi je na vrh glave.Telecoma pogotovo. Na HS-u sam bio i ne bi pozelio ni najvecem neprijatelju, Telemach nisam probao....