Logosoft ADSL
Moderator: Benq
- daduli_sa
Ja sam bio korisnik Logosoftovih usloga, ne wireless-a ali sam imao priliku da vidim zimuz na stranici da im je jako cesto blinkao crveni semafor o nefunkcionisanja te vrste konekcije. Ne znam koliko cesto je to bilo - ne znam, ali mi je dobro ostalo u sjecanju da su imali korisnici problema sa signalom tokom zime.Eshek wrote:ja imam logosoftov wireless. nije valjda da tje me boliti glava
- bug
studentQler wrote:bug, brzo na kafu sa coj'kom i namah da mi nastelis porgramiranje!bug wrote:znaminzenjera
informatike asistenta
FITa?
ne biraj sredstva, moze i preko kreveta
- bpsang
pogledajte link
http://www.lol.ba
ISDN pristup:
bez mjesečne pretplate
bez troškova priključenja
besplatna, prijateljska podrška (raspoloživa radnim danima od 09 do 17 sati)
e-mail adresa i e-mail box od 50 MB
korisnik plaća cijenu pristupa:
po jednom kanalu (64 Kbps) 1,00 KM/sat;
po dva B kanala (128 Kbps) je 2,00 KM/sat
napomena: Pored ovih cijena korisnik plaća i korištenje ISDN linije davaocu telefonskih usluga, što se tarifira na redovnom telefonskom računu, i to kao lokalni telefonski poziv. Za ovaj vid troškova LOL nije odgovoran ni na koji način.
http://www.lol.ba
ISDN pristup:
bez mjesečne pretplate
bez troškova priključenja
besplatna, prijateljska podrška (raspoloživa radnim danima od 09 do 17 sati)
e-mail adresa i e-mail box od 50 MB
korisnik plaća cijenu pristupa:
po jednom kanalu (64 Kbps) 1,00 KM/sat;
po dva B kanala (128 Kbps) je 2,00 KM/sat
napomena: Pored ovih cijena korisnik plaća i korištenje ISDN linije davaocu telefonskih usluga, što se tarifira na redovnom telefonskom računu, i to kao lokalni telefonski poziv. Za ovaj vid troškova LOL nije odgovoran ni na koji način.
- bug
naravno da nije100_KA wrote:napomena: Pored ovih cijena korisnik plaća i korištenje ISDN linije davaocu telefonskih usluga, što se tarifira na redovnom telefonskom računu, i to kao lokalni telefonski poziv. Za ovaj vid troškova LOL nije odgovoran ni na koji način.
ziviJo adsl