Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bluetooth: Yes
IrDA: Yes
USB interface: Yes
GPRS: Class 10
Built-in data and fax modem: Yes
Data exchange with PC: Yes
User profiles: Yes
Loud Speaker for handsfree talking: Yes
Date and time in display: Yes
Silent Alert / Vibration: Yes
Keypad lock: Yes
Ringtones: 40 chords polyphonics
32 MB RS MMC
kuces vise
sta velis na ovo
pih jebote sam sam sebe nalozio da ga kupim
ih ovo je stvarno super mob.
kamera 1.23mpxl
1200x960pxl rezolucija fotografije
digitalni zoom
video zapis...
nije loš...
prava šminka!!!
e sad kolika je cijena....
BigusDickus wrote:Blizanci... sto ce reci da ce me vec sutra zanimati neki drugi model... a mozda skroz izgubim interes za ovu tehnologiju i predjem na wireless IP telefoniju npr....
flora.sa wrote:imam samsung a800, i stalno mi se gubi slika na displeju.
da ga popravljam, ili da ga "bačim"?
kakav mob.mogu kupiti za 150 do 200 eura u Sa?
ja sam ti imala A800 i dogadjalo mi se isto to...da mi se gubila slika...pa bi ga ugasila i kad bi ga upalila jedno sat vremena bi mi bio displej ok...čak i manje...
nosila sam ga na popravak i platla popravak 400kn...sad ne znam bi li kod vas dosao manje...meni se u tom trenutku cinilo da je najbolje da ga popravim i sada vec duze vrijeme radi, moj ga tata koristi...i nema nikakvih problema...
...ne popravku ce ti najvjerovatnije morati staviti novi displey...
...jedino sto ce ti nakon toga ona njegova zarko plava boja biti nesto manje plava....
BigusDickus wrote:Blizanci... sto ce reci da ce me vec sutra zanimati neki drugi model... a mozda skroz izgubim interes za ovu tehnologiju i predjem na wireless IP telefoniju npr....
BigusDickus wrote:Jesi li odlucila koji? (da ne kazem, nemoj Siemens, a ni SonyEricsson... )
pojma nemam, išla do LG-a nemaju ništa, stižu im tek za 15dne.
nokia (ova u gradu) žara!
polsije posla pravac mobil media, a ako ne nađem tu, onda shopping centar Tom na Dobrinji 4 ( U RS kažu da su jeftiniji nego ovdje u SA)
Pogledaj i u oglasima... povoljnije su cijene, ali naravno, nema neke garancije... Ja sam svoj mobitel kupio preko oglasa, lik mi dostavio na adresu i nemam nikakvih problema, evo vec skoro dvije godine...