LJUDI NEMOJMO SE ZAVARAVATI

DONY

Post by DONY »

@stickitout,ako ovako nastavis @bleku cu ti "poslati" a onda si na.ebo.... :lol:
stickitout

Post by stickitout »

DONY wrote:@stickitout,ako ovako nastavis @bleku cu ti "poslati" a onda si na.ebo.... :lol:
Dobro je da znam s' kim si ruka pod ruku :D :D
Efekt

Post by Efekt »

Teufik iz Los Angelesa wrote::lol:

DONY NE MOJ SHU PAK ZA TVA RA TI E TO EF EKT A DA TI GA ZA BI JE
Image
:D

smradovi nacionalisticki

Image

@Teufik iz guzice /

TVOM OCU BI BILO PAMETNIJE DA TE JE IZDRKO U CUCAVAC NEGO LI TE NAPRAVIO. A KAD TE VEC NAPRAVIO JEBO TI SVOM OCU MATER. ZATIM , JA TI JEBEM MATER KROZ OCA ! PA TI JEBEM I SESTRU I MATER KROZ TEBE I KROZ HILJADU CETNIKA !!!!! MORZU JEDAN GLUPI , TI SI IMBECIL , JEBO TI KRMAK MATER A TI MU KURTON STAVLJO !!!!!!!!!!
stickitout

Post by stickitout »

Efekt wrote:

Image

smradovi nacionalisticki

Image

@Teufik iz guzice /

TVOM OCU BI BILO PAMETNIJE DA TE JE IZDRKO U CUCAVAC NEGO LI TE NAPRAVIO. A KAD TE VEC NAPRAVIO JEBO TI SVOM OCU MATER. ZATIM , JA TI JEBEM MATER KROZ OCA ! PA TI JEBEM I SESTRU I MATER KROZ TEBE I KROZ HILJADU CETNIKA !!!!! MORZU JEDAN GLUPI , TI SI IMBECIL , JEBO TI KRMAK MATER A TI MU KURTON STAVLJO !!!!!!!!!!
Kako bolan mozes tako.....stvarno?? Pa svi se pokusavaju na duhovit nacin prepucavat a ti k'o zadnji olos.....e fitilju kratki izgori ti prije zore :( :( :(
Dell

Post by Dell »

Jebe me rat u Bosni. Jebu me price iz tog rata. Jebu me Srbi, Hrvati i Muslimani, oni sadasnji i prosli.
Jebu me price o herojima, lopovima i politicarima iz tog rata. Jebe me rat, a sad me jebe i mir. Jebe me sto nista nije kao prije, sto ni ja nisam kao prije, sto mi nismo kao prije i jebe me to “nije”.

Trebalo bi ubijati proslost sa svakim danom sto se gasi; izbrisati je da ne boli. Lakse bi se podnosio dan sto traje i ne bi se mjerio onim sto vise ne postoji. Ovako se mijesaju utvara i zivot, pa nema ni cistog sjecanja, a ni cistog zivota. Dave se i osporavaju neprestano.

Mislite na buducnost ljudi! 8)
Efekt

Post by Efekt »

stickitout wrote:
Efekt wrote:

Image

smradovi nacionalisticki

Image

@Teufik iz guzice /

Kako bolan mozes tako.....stvarno?? Pa svi se pokusavaju na duhovit nacin prepucavat a ti k'o zadnji olos.....e fitilju kratki izgori ti prije zore :( :( :(
olosem nisi nazvao ovog balvca koji mi je napisao ovo gore ( nisam ni vidio do sada , to je tebi duhovito kretenu ) pa ga nisi nazvao olosem kada mi je napisao da sam retardini idiot i jos stosta a ja sam pustio , pustio ga je pape koji ovdje dijeli komplimente umjesto da cita sta mi govnar od 20 godina pise u nekoliko postova ......a ja duram i duram .......znam i ja bolan psovati , ja sam iz haustora nisam vesla siso ..........
stickitout

Post by stickitout »

Ja te ne nazvah olosem nego sam usporedbu napravio, lijepo pise "k'o olos". Meni jeste duhovito a dobih i ja "kreten" pecat zbog toga sto imamo razlicit smisao za humor.
Rijecnik ti vise lici na cistaca haustora a ne nekoga ko u jednom zivi......krajnje zalosno
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Efekt wrote: olosem nisi nazvao ovog balvca koji mi je napisao ovo gore ( nisam ni vidio do sada , to je tebi duhovito kretenu ) pa ga nisi nazvao olosem kada mi je napisao da sam retardini idiot i jos stosta a ja sam pustio , pustio ga je pape koji ovdje dijeli komplimente umjesto da cita sta mi govnar od 20 godina pise u nekoliko postova......a ja duram i duram .......znam i ja bolan psovati , ja sam iz haustora nisam vesla siso ..........
@efekt .... citam, i kad vidim kako ljudi razumno pishu udijelim kompliment, sta je tu loshe? Moj post i kompliment se odnosio na forumasha pod nick-om @Ahmmed.
Ti ne citas. Da citas, znao bi da se moje ingerencije (u smislu moderiranja) zavrsavaju na podforumu "SPORT".
Ocito je da znas psovati, mozda cak i bolje od nas ostalih koji nismo haustorcad nego avlijaneri, ... :oops:
Da imam ovlastenja za podforum "Politika" vrlo rado bih te, za ovo gore napisano, banovao.
Nemas mjeru, a za ovake stvari postoje forumske kaznene mjere.
DONY

Post by DONY »

@sticki,sticki ,zakuho si,upravo se bilo smirilo....a ti opet...biciklizam je tvoja specijalnost,javi opet ako ima sta novo u vezi onog "muzicara".....i manje Argete i Vegete,
Pozdrav
:) :lol:
stickitout

Post by stickitout »

DONY wrote:@sticki,sticki ,zakuho si,upravo se bilo smirilo....a ti opet...biciklizam je tvoja specijalnost,javi opet ako ima sta novo u vezi onog "muzicara".....i manje Argete i Vegete,
Pozdrav
:) :lol:

cuj ja zukuh'o :? Ode ti ahbab u mirovinu zbog lijepo vodjenog dijaloga, ti si taj koji ga je podrzavao. Specijalnost ti je vidim u tudju avliju cesnjak bacat :lol: :lol:
Neka te barem dok se fino ponasas :D :D
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

Kada vec nema vise zasluzenih banimira, mozda je vrijeme da se ovo smece prebaci na Bez Cenzure?
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

SherlockHolmes wrote:Kada vec nema vise zasluzenih banimira, mozda je vrijeme da se ovo smece prebaci na Bez Cenzure?
Nemoj se zavaravati covjece.

Ima nas jos ovdje zrelih za Kulina... :oops:

Va'ko nas je lakse probrat, zito od kukolja... :lol:
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

Dzaba, vrlo se selektivno probira.
DONY

Post by DONY »

Moderator je trebao ranije @Teufika, banirati sprijecio bi dalje gluposti,a ti @sticki nisi bio daleko od bana..moderator "vas"dobro pazi... :-) :-)
stickitout

Post by stickitout »

DONY wrote:Moderator je trebao ranije @Teufika, banirati sprijecio bi dalje gluposti,a ti @sticki nisi bio daleko od bana..moderator "vas"dobro pazi... :-) :-)
Pa nisam ja tvoj ahbab vulgarni pa da onakve ispade pravim :D Ajde ba malo karaktera pokazi, sad su ti i moderatori krivi za nesto sto veze nema ni s cim. Odakle ti ta ba suplja prica da ja nisam od bana daleko bio?? I po cemu to?? Da se ovde za tvoje standarde pita rakijica bi se iz fildzana pila :D :D Jesam to mozda tvoju sujeticu dotakao pa zbog toga?? Daj ba barem gram dostojanstva pokazi ako ga imas uopste? Sta moderatori imaju s tim sto je tvoj ego bocnut :D :D Opusti se malo, ima tvojih istomisljenika na vagone, imaces dosta prilike da ih citiras i palceve im dizes :D :D

A sad jedna rakijica i malo cesnjaka i citaj knjige ako ti vec forum oci bode :D :D
Post Reply