LJUDI NEMOJMO SE ZAVARAVATI
- stickitout
Dobro je da znam s' kim si ruka pod rukuDONY wrote:@stickitout,ako ovako nastavis @bleku cu ti "poslati" a onda si na.ebo....
-
Efekt
Teufik iz Los Angelesa wrote:![]()
DONY NE MOJ SHU PAK ZA TVA RA TI E TO EF EKT A DA TI GA ZA BI JE
smradovi nacionalisticki
@Teufik iz guzice /
TVOM OCU BI BILO PAMETNIJE DA TE JE IZDRKO U CUCAVAC NEGO LI TE NAPRAVIO. A KAD TE VEC NAPRAVIO JEBO TI SVOM OCU MATER. ZATIM , JA TI JEBEM MATER KROZ OCA ! PA TI JEBEM I SESTRU I MATER KROZ TEBE I KROZ HILJADU CETNIKA !!!!! MORZU JEDAN GLUPI , TI SI IMBECIL , JEBO TI KRMAK MATER A TI MU KURTON STAVLJO !!!!!!!!!!
- stickitout
Kako bolan mozes tako.....stvarno?? Pa svi se pokusavaju na duhovit nacin prepucavat a ti k'o zadnji olos.....e fitilju kratki izgori ti prije zoreEfekt wrote:Teufik iz Los Angelesa wrote:![]()
smradovi nacionalisticki
@Teufik iz guzice /
TVOM OCU BI BILO PAMETNIJE DA TE JE IZDRKO U CUCAVAC NEGO LI TE NAPRAVIO. A KAD TE VEC NAPRAVIO JEBO TI SVOM OCU MATER. ZATIM , JA TI JEBEM MATER KROZ OCA ! PA TI JEBEM I SESTRU I MATER KROZ TEBE I KROZ HILJADU CETNIKA !!!!! MORZU JEDAN GLUPI , TI SI IMBECIL , JEBO TI KRMAK MATER A TI MU KURTON STAVLJO !!!!!!!!!!
-
Dell
Jebe me rat u Bosni. Jebu me price iz tog rata. Jebu me Srbi, Hrvati i Muslimani, oni sadasnji i prosli.
Jebu me price o herojima, lopovima i politicarima iz tog rata. Jebe me rat, a sad me jebe i mir. Jebe me sto nista nije kao prije, sto ni ja nisam kao prije, sto mi nismo kao prije i jebe me to “nije”.
Trebalo bi ubijati proslost sa svakim danom sto se gasi; izbrisati je da ne boli. Lakse bi se podnosio dan sto traje i ne bi se mjerio onim sto vise ne postoji. Ovako se mijesaju utvara i zivot, pa nema ni cistog sjecanja, a ni cistog zivota. Dave se i osporavaju neprestano.
Mislite na buducnost ljudi!
Jebu me price o herojima, lopovima i politicarima iz tog rata. Jebe me rat, a sad me jebe i mir. Jebe me sto nista nije kao prije, sto ni ja nisam kao prije, sto mi nismo kao prije i jebe me to “nije”.
Trebalo bi ubijati proslost sa svakim danom sto se gasi; izbrisati je da ne boli. Lakse bi se podnosio dan sto traje i ne bi se mjerio onim sto vise ne postoji. Ovako se mijesaju utvara i zivot, pa nema ni cistog sjecanja, a ni cistog zivota. Dave se i osporavaju neprestano.
Mislite na buducnost ljudi!
-
Efekt
olosem nisi nazvao ovog balvca koji mi je napisao ovo gore ( nisam ni vidio do sada , to je tebi duhovito kretenu ) pa ga nisi nazvao olosem kada mi je napisao da sam retardini idiot i jos stosta a ja sam pustio , pustio ga je pape koji ovdje dijeli komplimente umjesto da cita sta mi govnar od 20 godina pise u nekoliko postova ......a ja duram i duram .......znam i ja bolan psovati , ja sam iz haustora nisam vesla siso ..........stickitout wrote:Kako bolan mozes tako.....stvarno?? Pa svi se pokusavaju na duhovit nacin prepucavat a ti k'o zadnji olos.....e fitilju kratki izgori ti prije zoreEfekt wrote:Teufik iz Los Angelesa wrote:![]()
smradovi nacionalisticki
@Teufik iz guzice /
TVOM OCU BI BILO PAMETNIJE DA TE JE IZDRKO U CUCAVAC NEGO LI TE NAPRAVIO. A KAD TE VEC NAPRAVIO JEBO TI SVOM OCU MATER. ZATIM , JA TI JEBEM MATER KROZ OCA ! PA TI JEBEM I SESTRU I MATER KROZ TEBE I KROZ HILJADU CETNIKA !!!!! MORZU JEDAN GLUPI , TI SI IMBECIL , JEBO TI KRMAK MATER A TI MU KURTON STAVLJO !!!!!!!!!!![]()
![]()
- stickitout
Ja te ne nazvah olosem nego sam usporedbu napravio, lijepo pise "k'o olos". Meni jeste duhovito a dobih i ja "kreten" pecat zbog toga sto imamo razlicit smisao za humor.
Rijecnik ti vise lici na cistaca haustora a ne nekoga ko u jednom zivi......krajnje zalosno
Rijecnik ti vise lici na cistaca haustora a ne nekoga ko u jednom zivi......krajnje zalosno
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
@efekt .... citam, i kad vidim kako ljudi razumno pishu udijelim kompliment, sta je tu loshe? Moj post i kompliment se odnosio na forumasha pod nick-om @Ahmmed.Efekt wrote: olosem nisi nazvao ovog balvca koji mi je napisao ovo gore ( nisam ni vidio do sada , to je tebi duhovito kretenu ) pa ga nisi nazvao olosem kada mi je napisao da sam retardini idiot i jos stosta a ja sam pustio , pustio ga je pape koji ovdje dijeli komplimente umjesto da cita sta mi govnar od 20 godina pise u nekoliko postova......a ja duram i duram .......znam i ja bolan psovati , ja sam iz haustora nisam vesla siso ..........
Ti ne citas. Da citas, znao bi da se moje ingerencije (u smislu moderiranja) zavrsavaju na podforumu "SPORT".
Ocito je da znas psovati, mozda cak i bolje od nas ostalih koji nismo haustorcad nego avlijaneri, ...
Da imam ovlastenja za podforum "Politika" vrlo rado bih te, za ovo gore napisano, banovao.
Nemas mjeru, a za ovake stvari postoje forumske kaznene mjere.
- stickitout
DONY wrote:@sticki,sticki ,zakuho si,upravo se bilo smirilo....a ti opet...biciklizam je tvoja specijalnost,javi opet ako ima sta novo u vezi onog "muzicara".....i manje Argete i Vegete,
Pozdrav
![]()
cuj ja zukuh'o
Neka te barem dok se fino ponasas
-
SherlockHolmes
Kada vec nema vise zasluzenih banimira, mozda je vrijeme da se ovo smece prebaci na Bez Cenzure?
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Nemoj se zavaravati covjece.SherlockHolmes wrote:Kada vec nema vise zasluzenih banimira, mozda je vrijeme da se ovo smece prebaci na Bez Cenzure?
Ima nas jos ovdje zrelih za Kulina...
Va'ko nas je lakse probrat, zito od kukolja...
- stickitout
Pa nisam ja tvoj ahbab vulgarni pa da onakve ispade pravimDONY wrote:Moderator je trebao ranije @Teufika, banirati sprijecio bi dalje gluposti,a ti @sticki nisi bio daleko od bana..moderator "vas"dobro pazi...![]()
A sad jedna rakijica i malo cesnjaka i citaj knjige ako ti vec forum oci bode