7_adnan_7 wrote:(po)daj mu više i to je to
Hahahahahaahah
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
7_adnan_7 wrote:(po)daj mu više i to je to
Sta je tebi smijesno ?centipede wrote:7_adnan_7 wrote:(po)daj mu više i to je to
Hahahahahaahah
Sta te briga ?trcicu trceci wrote:Sta je tebi smijesno ?centipede wrote:7_adnan_7 wrote:(po)daj mu više i to je to
Hahahahahaahah
Molim ?centipede wrote:
Sta te briga ?
trcicu trceci wrote:Molim ?centipede wrote:
Sta te briga ?
trcicu trceci wrote:Molim ?centipede wrote:
Sta te briga ?
M;ogu li te nesto pitati, sad ozbiljno ?centipede wrote:trcicu trceci wrote:Molim ?centipede wrote:
Sta te briga ?
Moli
Pitaj[/quote]centipede wrote:M;ogu li te nesto pitati, sad ozbiljno ?
Koga da molim ?[/quote]trcicu trceci wrote:Pitajcentipede wrote:M;ogu li te nesto pitati, sad ozbiljno ?
Koga da molim ?[/quote]trcicu trceci wrote:Pitajcentipede wrote:M;ogu li te nesto pitati, sad ozbiljno ?
Nije, samo me to zbunilo u ovoj temiharell wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
boga za zdravlje valjda
Zanimljivo pitanje ..[/quote]centipede wrote:Koga da molim ?trcicu trceci wrote:Pitajcentipede wrote:M;ogu li te nesto pitati, sad ozbiljno ?
Ma nemam ja tebe sta pitatitrcicu trceci wrote:Moras nauciti citirati
aaa svasta...pise moras nauciti citirati a ti odgovaras nemam ja tebe sta pitati...centipede wrote:Ma nemam ja tebe sta pitatitrcicu trceci wrote:Moras nauciti citirati
trcicu trceci wrote:Pitanje za postavljacicu teme: zasto se tema ne zove "Ja lazem" ili gramaticki bolje "Lagala sam Ga" ?
Nek on onda nadje kakvu bulu..u zadnje vrijeme se ne mogu ni obuci kako hocu, krivo mu je kada me drugi gledaju, ne moze to da podnese.
Malo je ona polupala loncice...prvo frajer uopste nije ljubomoran, jos mu je i tu etiketu natakarila na rogove. Frajer je sa razlogom sumljicav i nepovjerljiv prema njoj zbog kontinuiranih lazi i nepostivanja...sve u svemu jadan on s njom ako je istina!harell wrote:Kralju nije ovdje fazon prevara i kako se nositi s njom, nego cura je vise puta svjesno varala lika i lagala mu i sad se cudi sto je ljubomoran i zali se i trazi pomoc. Ne kontam ni ja sta hoce ali eto to je to
To ono isto sad kad bi se ja najeo ko stoka i ovdje pitao sto me boli stomak. Ma ja, klasikaharell wrote:Kralju nije ovdje fazon prevara i kako se nositi s njom, nego cura je vise puta svjesno varala lika i lagala mu i sad se cudi sto je ljubomoran i zali se i trazi pomoc. Ne kontam ni ja sta hoce ali eto to je to
Upravo tako, a meni malo dosadno pa bzvz kucam inace od prvog posta ne shvatam ovo ozbiljno jer nema veze s mozgomspacek wrote: Malo je ona polupala locice...prvo frajer uopste nije ljubomoran, jos mu je i tu etiketu natakarila na rogove. Frajer je sa razlogom sumljicav i nepovjerljiv prema njoj zbog kontinuiranih lazi i nepostivanja...sve u svemu jadan on s njom!
Al posto je postavljacica teme vjerovatno il trol il musko...il se voli poigravati sa rajom izmisljotinama kao i komnetarima - ja bih ovu temu pod kljuc il na ignore!
e to, i onda kad bi te prestao stomak opet se najedes i opet i opet i onda se javis i trazis rjesenje za cir na zelucu kao nije ti jasno od cega je i zasto bas tebe to potrefitrcicu trceci wrote: To ono isto sad kad bi se ja najeo ko stoka i ovdje pitao sto me boli stomak. Ma ja, klasika