ljubomora-momak s puno prijateljica
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- kockica_kockica
#51 Re: ljubomora-momak s puno prijateljica
Meni ovdje nije jasna jedna stvar, naime, ako ti je problem tvoja ljubomora i njegove prijateljice zasto onda kao problem broj 1 navodis njegovu vjeru...
Ako mislis ozbiljno tvoj problem broj 1 ne smije biti problem
Roditeljima ces nekad morati reci za njega ako mislis da je ozbiljno, skrivanje je super ali sa 16 godina sa 30 je smijesno
Sto se tice tvoje ljubomore, i njegovih tzv. prijateljica na koje si ti ljubomorna, to moras rijesiti s njim draga anakarenjina a ne po forumu traziti odgovore.. tvoj decko nije vidovita djemila i ne zna da tebi svo to njegovo druzenje sa raznim curama smeta... s njim porazgovaraj otvoreno imate dovoljno godina za jedan konstruktivan razgovor...
Ako mislis ozbiljno tvoj problem broj 1 ne smije biti problem
Roditeljima ces nekad morati reci za njega ako mislis da je ozbiljno, skrivanje je super ali sa 16 godina sa 30 je smijesno
Sto se tice tvoje ljubomore, i njegovih tzv. prijateljica na koje si ti ljubomorna, to moras rijesiti s njim draga anakarenjina a ne po forumu traziti odgovore.. tvoj decko nije vidovita djemila i ne zna da tebi svo to njegovo druzenje sa raznim curama smeta... s njim porazgovaraj otvoreno imate dovoljno godina za jedan konstruktivan razgovor...
-
fixer
#52 Re: ljubomora-momak s puno prijateljica
Jasno i glasno - covjek nije zenskaros. Covjek je samo usran da te ne izgubi. Ja znam sta je zenskaros. On, ako je u vezi, on ne pokazuje porukice drugih osoba. Pa halooooooooo. To se nikad ne radi. Osim ako zelis da nekog pravis ljubomornim, da mu pokazes da te treba cijeniti. Ali cim nekom pokazes poruku, rizikujes da izgubis te zene iza paravana, sto nikako nisi spreman ako si zenskaros.
A da je ne znam koliko lijep, ukoliko to zaista zeli, on moze otjerati te zene oko sebe. Samo sto ovaj to ne zeli.
Na koje debilne fore te uzima
A da je ne znam koliko lijep, ukoliko to zaista zeli, on moze otjerati te zene oko sebe. Samo sto ovaj to ne zeli.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#53 Re: ljubomora-momak s puno prijateljica
bolje da ima prijateljice nego prijatelje 
- Ghost_Rider_XXX
#54 Re: ljubomora-momak s puno prijateljica
Po ko zna koji put, mi se raspišemo a postavljačica netragom nestane.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#55 Re: ljubomora-momak s puno prijateljica
Nema toga, primat preuzeli forumi pa se trazi savjeti od neznanaca za svaku sitnicu u zivotu. Valjda to lakse, sta liSoShy wrote:a meni stvarno nije jasno da je tako tesko sjesti sa covjek sa kojim si u vezi i pricati iskreno i otvoreno?![]()
- Ghost_Rider_XXX
#56 Re: ljubomora-momak s puno prijateljica
Sto posto si upravu, danas bi svi da ima neko drugi riješi problem, forumi su samo kap u moru.ladyblue18 wrote:Nema toga, primat preuzeli forumi pa se trazi savjeti od neznanaca za svaku sitnicu u zivotu. Valjda to lakse, sta liSoShy wrote:a meni stvarno nije jasno da je tako tesko sjesti sa covjek sa kojim si u vezi i pricati iskreno i otvoreno?![]()
- ladyblue18
#57 Re: ljubomora-momak s puno prijateljica
Mah ova tema zahtjeva novu temu
ali strasno je znati da nisi u stanju popricati sa osobom sa kojom si u vezi, sa kojom djelis mnogo toga, imas povjerenje valjda...nego pitas na forumu sta ces raditi.
Koji si klinac onda u vezi?
Naravno uzmimo da je vecina tema na lj&s zajebancija, ali bez obzira na to, to ne pobija cinjenicu da su se ljudi skroz otudjili jedni od drugih i da nisu u stanju sjesti i popricati jedni sa drugima o ovakvim stvarima-
Koji si klinac onda u vezi?
Naravno uzmimo da je vecina tema na lj&s zajebancija, ali bez obzira na to, to ne pobija cinjenicu da su se ljudi skroz otudjili jedni od drugih i da nisu u stanju sjesti i popricati jedni sa drugima o ovakvim stvarima-
- ladyblue18
#58 Re: ljubomora-momak s puno prijateljica
Eh to se desi kada ti momak/djevojka sluze samo kao ukras.
- Dioda
#59 Re: ljubomora-momak s puno prijateljica
Ni ja ne kontam zasto bi se lika svrstalo u zenkarose. Definitivno ne bi ni trebali analizirati ovog lika, vec postavljacicu teme. Dosta ljudi je ljubomorno, ali mora valjda postojati neka granica. Ne mozes nekog ko je s tobom distancirati od svih prijatelja (pa i prijateljica). Hajd' kad imas konkretan razlog za ljubomoru, pa to mogu i razumijeti. Al' ovako, nije mi jasnofixer wrote:Jasno i glasno - covjek nije zenskaros. Covjek je samo usran da te ne izgubi. Ja znam sta je zenskaros. On, ako je u vezi, on ne pokazuje porukice drugih osoba. Pa halooooooooo. To se nikad ne radi. Osim ako zelis da nekog pravis ljubomornim, da mu pokazes da te treba cijeniti. Ali cim nekom pokazes poruku, rizikujes da izgubis te zene iza paravana, sto nikako nisi spreman ako si zenskaros.
Sto se tice prvog problema, tj. vjere, nije mi jasno sto si se uopste upustala u vezu s njim ako nisi spremna suprotstaviti se svima zbog te silne ljubavi
Nista od tog'
-
Officer Crabtree
#60 Re: ljubomora-momak s puno prijateljica
Ne mora značiti, s obzirom da smo svi kompleksne ličnosti. Može razviti sasvim prirodne i kvalitetne osjećaje prema njemu, može joj sve značiti, al opet da bude nesigurna jer sigurnost, mogućnost ravnopravne komunikacije i odlučivanja se zasniva na drugačijim procesima izgradnje ličnosti i okolnosti od ovih prvih.Imamo prijatelje,momke/djevojke,itd. samo da kažemo da ih imamo.A ne što nam nešto znače i mi njima što značimo.
Samo kao da budemo okruženi društvom,a u suštini osjećamo itekakvu samoću.Ali bojimo se sami sebi priznati šta smo postali.Svi imaju uspone i padove,sretne i nesretne trenutke,žute minute i šta sve ne....Ali jok,ko će to priznati.
Najčešće je to nesigurnost da ne izgubi to što već ima ili odgoj u kojem je podređen položaj u odlučivanju i komuniciranju usađen od malih nogu...
Nisu osjećaji privilegija samo jakih ličnosti.
Last edited by Officer Crabtree on 19/07/2010 14:21, edited 1 time in total.
- Cyber-harambashica
#61 Re: ljubomora-momak s puno prijateljica
Posalji ti meni njegov broj telefona, meni je svejedno koje je vere, samo nek je lep....
-
anakarenina
#62 Re: ljubomora-momak s puno prijateljica
Vozdra <Raja, izvinjavam se na kasnom odgovoru, ali obaveze obaveze...
Ovako, posto vidim da su ovdje neki komentari vulgarni i cisto idu na to da vrijedjaju ljude, na te necu ni odgovarati...
Mozda nije bilo pametno da postavim ovu temu na forumu, al ovo je forum za izmjene misljenja i cisto sam to uradila iz razloga da vidim kako bi VI reagovali na ovakve situacije... ima ovdje i gluplji temi, zbog toga se ne treba nikog vrijedjati...
Jos nesto, ja nisam nikad rekla da nisam s njim sjela razgovarati, direktna sam osoba i to sam iz starta rekla, sad se dosta od toga promjenulo, on je poceo da pokazuje da mu je vise stalo, i da bude jasniji prema tim curama. On nji nikad ne kontaktira, kazem to su prijateljice iz proslosti, koje ga muvaju jer nemaju puno samopouzdanja, medjutim nije prije bio jasan prema njima ( sad pocinje da to radi), a i sve ovo nase je bio tako nesigurno da i on sam nije znao sta bi od sebe.
Ah da, i ja ne mislim da sam nesigurna u sebe, jedino sam nesigurna u ovu vezu zbog ti problema koje sam na pocetku pisala, i zbog toga mi je trebao savjet, no ja ne sumnjam ni malo u svoje kvalitete
niti mu pravim neke scene, i t d, a kad nesto ne tolerisem kazem... nekad je okolina (pogotovo u nasoj sredini) jaca od neki pocetni emocija, i valja prvi mjeseci malo raspraviti sam sa sobom sta, kako, i dali rizikovati...
al u glavnom, hvala na par konstruktivni savjeta, uzela sam ih pri srcu. Merci
Ovako, posto vidim da su ovdje neki komentari vulgarni i cisto idu na to da vrijedjaju ljude, na te necu ni odgovarati...
Mozda nije bilo pametno da postavim ovu temu na forumu, al ovo je forum za izmjene misljenja i cisto sam to uradila iz razloga da vidim kako bi VI reagovali na ovakve situacije... ima ovdje i gluplji temi, zbog toga se ne treba nikog vrijedjati...
Jos nesto, ja nisam nikad rekla da nisam s njim sjela razgovarati, direktna sam osoba i to sam iz starta rekla, sad se dosta od toga promjenulo, on je poceo da pokazuje da mu je vise stalo, i da bude jasniji prema tim curama. On nji nikad ne kontaktira, kazem to su prijateljice iz proslosti, koje ga muvaju jer nemaju puno samopouzdanja, medjutim nije prije bio jasan prema njima ( sad pocinje da to radi), a i sve ovo nase je bio tako nesigurno da i on sam nije znao sta bi od sebe.
Ah da, i ja ne mislim da sam nesigurna u sebe, jedino sam nesigurna u ovu vezu zbog ti problema koje sam na pocetku pisala, i zbog toga mi je trebao savjet, no ja ne sumnjam ni malo u svoje kvalitete
al u glavnom, hvala na par konstruktivni savjeta, uzela sam ih pri srcu. Merci
- Ghost_Rider_XXX
#63 Re: ljubomora-momak s puno prijateljica
Eto opet neka gramatička prepucavanja, ima nas nepismenih i gotovo. Zar je h toliki problem? Ni Francuzi ga ne izgovaraju, ponekad pišu, pa ih ne linčujemo.
Nego šta bi s ovim našim problemom, jer dečko ostao bez prijateljica?????
Nego šta bi s ovim našim problemom, jer dečko ostao bez prijateljica?????