saangel21 wrote:Ne znam na kakve cu reakcije naici ovaj put kada je problem u pitanju ali mislim da sam ovaj put ja bez ikakve dvojbe u pravu. No htjela bih da cujem i druge ljude po pitanju ovog svog problema.
Radi se o tome da sam do juce bila 5 godina u vezi. I sta se desilo? Ljudi vjerovali ili ne on me optuzio da imam nesto sa svojim rodjakom

Od tetke sin, nas dvoje smo od dvije sestre djeca, to je rod da ne moze biti bliznji. Kod srba se to zove brat od tetke.
A kako je dosao do tog zakljucka? Evo ovako! Moji roditelji nisu trenutno kuci i ja sam sa bratom i snahom sama. I tako je on prije cetiri dana dosao kod mene pred vece i mi smo sjedili, oko pola devet je nazvao taj moj rodjak i pitao ima li bujruma rodice. Reko ima i on je dosao. Brat i snaha su usli u svoju kucu a mi u moju i sjedili. Sasvim normalna prica, zezancija, itd. Da bi on poslije te veceri mene poceo da izbjegava

I jucer mi dodje sa pricom i pitanjima tipa:
- A ono ti je rodjak, je li?
- A kako je on tebi rodjak?
- Znas li ti kako se dogadjaju incesti?
- A je li normalno da ti rodjak dolazi kada si sama?
- A je li normalno da ti rodjak dolazi u ono doba?
- A mogla si se gola skinuti, s obzirom da si bila obucena krajnje neprikladno!
On zna da je on meni rodjak i zna i po kojoj liniji i koliko blizak. Ne vidim nista lose u tome da mi rodjak dodje pa nije mi dosao stranac. I sto se oblacenja tice ja sam bila u helankama i majici malte ne uzvrat. I prije sam tako obucena bila. Pa u svojoj sam kuci a nisam gola.
Uglavnom meni je prekipilo i jaaaaaaaako ali bas jaaaaako me zabolilo i ja sam samo rekla sljedece:" Da se ti ne bi zamarao i trazio meni dlaku u jajetu, vidim ja kuda ovo vodi. Hoces kraj, evo ti kraj i sada je definitivno gotovo." Kaze on meni, je li tako. Reko, jeste tako je!
Dakle je li i vi mislite da je on meni samo trazio dlaku u jajetu da me ostavi ili je ovo vid neke bolesne ljubomore.
P.S.:Jedino sto mogu reci da do sada nije imao ovakav tip ispada i inace nije pretjerano pokazivao ljubomoru. Ja jesam ljubomorna ali tako nesto mi nikada ne bi palo na pamet, zaista. Mislim rodbina je to