Ljubomora bez razloga...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

*miara*

#26 Re: Ljubomora bez razloga...

Post by *miara* »

jesil promijenila password email adrese? ako jesi, samo ga ignorisi kako znas i umijes. ako ti pocne slati neke prijetnje preko sms ili bas postane bolestan pa te prati, zovi policiju.
Gile Šampion

#27 Re: Ljubomora bez razloga...

Post by Gile Šampion »

Ma trebala je ona njega ošinuti gajtanom od pegle...doš'o bi on tobe :-) :lol: :lol:
Irm@

#28 Re: Ljubomora bez razloga...

Post by Irm@ »

crnkica wrote::cry:

jeste li to dozivjeli i kako ste se nosili s tim..

ovako,ja sam osoba koja vjeruje u tri stvari bez kojih ljubav ne moze opstati a to su povjerenje,razumjevanje,postivanje,i to se u mojoj vezi s moje strane podrazumjeva.eh,problem je decko s kojim sam bila,koji me svako malo nekim postupkom ili izjavama shokirao..npr. pratio mi svaki moj korak,sumnjao u sve,od nicega pravio problem,dramatizirao,optuzivao,(a ja da ni nemam pojma o cemu on prica)zatim mi je "provaljivao" u moj mail,redovno gledao u moj mob,dok ja zaista nista ne krijem,niti imam sto kriti,niti radim ista lose iza njegovih ledja.on cak nije imao ni mrvice bilo kakvog razloga da bi sumnjao u moju vjernost.izludio me covjek.osjecala sam se kao janje u ocima vuka.nisam mogla vise opusteno niti pricati sa njim,jer mi svaku rijec studirao i trazio dlaku u jajetu.kad bi me nazovao,prvo sto kaze je,kao iz topa:GDJE SI?! ne daj boze da sam u stresu,da trcim na tramvaj,radim,ne mogu se javit,il ne cujem mob,naljuti se i svadja cijeli dan.zasto se ja njemu ne javim?kad bi mu lijepo rekla zasto,on bi se posprdno nasmijao,kao ismijava,ne vjeruje mi.pocela sam se vec bojati da me mozda nije nazvao a ja nisam cula.uzas. i mislim se,sto ce meni taj stres.ostavila sam ga. :run: i.. evo vec treci mjesec bez njega,redovno mi pise poruke,mailove,da me voli i da ne moze bez mene.volim i ja njega,ali se bojim,kako cu zivjet s njim?kako je moguce bit tako bolesno ljubomoran bez ikakvog razloga? :cry: ili je on poremecen? znam samo da to nije normalno. :skoljka:
sad cu da ti kazem kako bi zivjela s njim...
ovo je klasicni prototip covjeka koji bi te u zivotu tukao do besvijesti kako si vec navela u nekom od post-ova "glavom od zid"..a ti bi sve to trpjela i sutila..i ponovo bi mu se vracala zeljna toga da te tuce opet i iznova..jer ocito i sad razmisljas da se pomiris s njim jer si zeljna da se na isti nacin ponasa prema tebi..a mene samo zanima ZASTO :?:
voljeti se moze vishe puta u zivotu..zapravo onoliko koliko sebi to dozvolis...
ja poznajem parove tj djevojke sa slicnim problemima..ali smo zaustavile nase moguce prijateljstvo tek na poznanstvu (i to sam ja to zaustavila svojevoljno)..dojadi objasnjavati ljudima da ne trebaju trpjeti stvari koje im se uopce ne svidjaju da su sebi najbitniji i da na kraju dana kad se pogledaju u ogledalo vide samo sebe..a kakve ce se vidjeti plave od modrica ili nasmijane i sretne to je vec stvar izbora...
izvini na iskrenosti ali ako se pomiris s njim ne trebas se zapitati je li on normalan nego jesi li ti...
crnkica

#29 Re: Ljubomora bez razloga...

Post by crnkica »

*miara* wrote:jesil promijenila password email adrese? ako jesi, samo ga ignorisi kako znas i umijes. ako ti pocne slati neke prijetnje preko sms ili bas postane bolestan pa te prati, zovi policiju.
jesam promjenila naravno.ma ne prijeti on meni nista,sad je posebno fin jer vise nismo zajedno.daleko mu kuca..
burek_in_space

#30 Re: Ljubomora bez razloga...

Post by burek_in_space »

Chmoljo wrote:
burek_in_space wrote:Dje ona mala s kokicama kada mi najvishe treba?! :-?
evo cakani...
Znao sam ja da se mogu samo u tebe pouzdati sheceru. Fajjaaa :kiss: :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#31 Re: Ljubomora bez razloga...

Post by Chmoljo »

burek_in_space wrote:
Chmoljo wrote:
burek_in_space wrote:Dje ona mala s kokicama kada mi najvishe treba?! :-?
evo cakani...
Znao sam ja da se mogu samo u tebe pouzdati sheceru. Fajjaaa :kiss: :D
mishichu moj :kiss:

ti si moj i Tyson i Gay :D :D :D
burek_in_space

#32 Re: Ljubomora bez razloga...

Post by burek_in_space »

Chmoljo wrote: mishichu moj :kiss:

Znamo da ti nisi ni M od Bolta, tako da ne sumnjam da cu te stici. :kiss: :mrgreen: :mrgreen:
Chmoljo

#33 Re: Ljubomora bez razloga...

Post by Chmoljo »

burek_in_space wrote:

Znamo da ti nisi ni M od Bolta, tako da ne sumnjam da cu te stici. :kiss: :mrgreen: :mrgreen:
neću se ja ni truditi da bježim, tufahijo moja :D
crnkica

#34 Re: Ljubomora bez razloga...

Post by crnkica »

Irm@ wrote: izvini na iskrenosti ali ako se pomiris s njim ne trebas se zapitati je li on normalan nego jesi li ti...
ne trebas se izvinjavati,to si potpuno u pravu,isto mi je misljenje.hvala vam na trudu i komentarima,dobro je cuti misljenja trecih osoba,pa si poslozit neke kockice u glavi..toplo vas pozdravljam i zelim svima laku noc. :) do tipkanja :)
Irm@

#35 Re: Ljubomora bez razloga...

Post by Irm@ »

Chmoljo wrote:
burek_in_space wrote:

ahhh..kako je ljubav divna :-D :D
me22

#36 Re: Ljubomora bez razloga...

Post by me22 »

Chmoljo wrote:
burek_in_space wrote:

ima li kod vas ljubomore :)
burek_in_space

#37 Re: Ljubomora bez razloga...

Post by burek_in_space »

me22 wrote:
Samo kada on obuche one svoje dolce-gabanna pantalone koje mu tako savrsheno stoje i njegova guza ko med dodje do izrazhaja. :kiss: Inache ne. :)
Chmoljo

#38 Re: Ljubomora bez razloga...

Post by Chmoljo »

me22 wrote:
Chmoljo wrote: neću se ja ni truditi da bježim, tufahijo moja :D
ma dobar je burek. nije kuja uopšte :D :D :D :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#39 Re: Ljubomora bez razloga...

Post by pici »

burekČe...Čmoljo.....hajd poČmeo Star Trek..... :mrgreen:
Chmoljo

#40 Re: Ljubomora bez razloga...

Post by Chmoljo »

pici wrote:burekČe...Čmoljo.....hajd poČmeo Star Trek..... :mrgreen:
gledo manje-više sve. čekam ja The office :D :D :D
burek_in_space

#41 Re: Ljubomora bez razloga...

Post by burek_in_space »

pici wrote:burekČe...Čmoljo.....hajd poČmeo Star Trek..... :mrgreen:

Ja nemam tv. :(

:mrgreen:
me22

#42 Re: Ljubomora bez razloga...

Post by me22 »

Chmoljo wrote:
me22 wrote:
Chmoljo wrote: neću se ja ni truditi da bježim, tufahijo moja :D
ma dobar je burek. nije kuja uopšte :D :D :D :lol:
dopustas li mu/joj da se oblaci izazovno kad izlazi s drugaricama :D :D
burek_in_space

#43 Re: Ljubomora bez razloga...

Post by burek_in_space »

:shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Gile Šampion

#44 Re: Ljubomora bez razloga...

Post by Gile Šampion »

Sa_dy wrote:procitala sam post i uvijek se pitam kako moze neko trpiti te bolesne ispade ljubomore,ne bitno o kom se radi ja cura ja momak,licno nemam tih problema,ali moja prijateljica ima momka,koji joj bas pije krv,ona je super cura,dobrica,al on em nije cemu em je psihicki maltretira i to traje vec 2 godine,hoce sad da se i uzmu,stvarno se pitam na sta ce joj zivot liciti :sad: ,i bez obzira sto joj svi govorimo kakav je,njenni bliznji i ja,to ne pije vode,i kad je pitam kako mozes voljeti nekog ko samo gleda da te ponizi,da ti govori ruzne rijeci ona suti,obara pogled,ne kontam ama bas nikako :?
Ih nije to ništa...ja znam jednu što voli da se tuče šnjurom iz gaća... :lol: Sado-Mazo je čudo :-)
Gile Šampion

#45 Re: Ljubomora bez razloga...

Post by Gile Šampion »

Sa_dy i Sa-do Ma-zo...sve mi to nekako slično...nije valjda da...? :shock:

:lol: :lol:
Gile Šampion

#46 Re: Ljubomora bez razloga...

Post by Gile Šampion »

...ma Sakibe,govori mi grube riječi... :lol: :lol:
mark II

#47 Re: Ljubomora bez razloga...

Post by mark II »

Kad se sljedeći put sretnete, zategni malo leđa, u kukovima se povij nazad, i onda ga punom čelenkom raspali po zubima i njokalici - budi brza da ne dođe sebi lako - a onda ga brzo nogom složi tamo gdje treba. Kad padne, prepusti svojoj mašti na volju.... Te control freakove treba kastrirati i zabraniti im reprodukciju, jer su izvor zla prvo za djevojke, pa onda za žene, pa onda i za cijelu porodicu a posebice djecu koja ispaštaju najviše kad im tata počne trenirati džiudžicu na mami. Normalna ljubomora je normalna stvar, ono kad je nekome stalo do nekoga, pa se osjeća loše ako vidi da mu izabranica flerta - no ni tada nema razloga za ispadima, pa majka mu stara treba se sačuvati malo dostojanstva.... Ovo "ja bih je u zid satjer'o" je za bolnice. Crnkice, nemoj se sikirati, naći ćeš kakvog finog, a ovog budalaša samo po receptu.
kuma

#48 Re: Ljubomora bez razloga...

Post by kuma »

Ja ne znam da li da ih zalim ili da im se divim na snazi i strpljenu...Mislim na ljude u takvim vezama o kojima ste pisali gore.
Ljubomora po meni pa cak i ako je sa razlogom mora da ima svoju granicu, a kamo li bezrazlozno maltretiranje. ako ide ide ako ne ide idemo svak sebi brate dragi. Ljudi se kad tad umore od dokazivanja i pravdanja ali od optuzbi nikada.
Razumijem ja fazu u kojoj se stice povjerenje ali dugorocno lijecenje svojih kompleksa na mojoj kozi - ne ide! To nije zdravo ni za koga u toj vezi ...
petunija

#49 Re: Ljubomora bez razloga...

Post by petunija »

Bila u sličnoj situaciji. Ljubomora do bola, a onda me udario. :x I tu nam je bio kraj. Nakon toga sam, iz straha da se to ne ponovi, sakom sljedećem momku rekla kako ne podnosim ljubomoru. Urodilo plodom, poslije mi više niko nije pravio ljubomorna ispade. Sada: sretno udana :D
mimiikimi

#50 Re: Ljubomora bez razloga...

Post by mimiikimi »

ovdje muskarci ljubomorni a sta je sa zenama i njih ima ljubomornih fujjj cini mi se da manje znaju sakriti od muskaraca
Post Reply