LJUBAVNI PROFIL HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

onaa
Posts: 120
Joined: 17/10/2005 12:28

#1 LJUBAVNI PROFIL HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

Post by onaa »

NA KOJI NACIN SE TREBA UDVARATI OSOBI U ZNAKU OVNA


Prije svega, ljubavna igra ili zavodjenje mora biti vrlo iskreno, otvoreno i spontano. Ali, najvaznije pravilo glasi: dozvolite Ovnu da se udvara Vama, ili ukoliko ste dovoljno vesti i lukavi, onda navedite i zavedite Ovna, da se on udvara Vama! Poenta je u tome da Vi uvijek morate biti "ljubavni plijen", a Ovan je uvek "ljubavni osvajac", bez obzira da li je rijec o muskarcu ili o zeni.

STA JE ONO STO PARTNER OSOBE RODJENE U ZNAKU OVNA OBAVEZNO MORA DA ZNA


Vi ste veoma strasni, vrlo ljubomorni, i u izvjesnom smislu, infantilni ili posesivni. Vama ne treba prkositi i, narocito, ne treba iskusavati Vasu toleranciju. Vazno upozorenje je: obavezno treba izbjegavati razlicite obracune, jer Ovan u naletu niskih strasti rusi sve ispred sebe, a uz to, ukoliko mu se nametnete kao "protivnik" ili rival, onda morate znati da Ovan ne mari mnogo za slabijeg od sebe.Uostalom, slijedi odgovor: "da ono sto ste trazili -- to ste i dobili".

Ovnu treba prepustiti dominantnu ulogu, a to pravilo narocito vazi pred spoljasnjim svijetom. Dakle, vazno je da neprekidno inspirisete svog Ovna na razlicite izazove i uzbudljive zabave ili na ljubavne igre, kao i da pokrecete njegove strasti. Problem koji Vama svakako zadaje veliku glavobolju je to sto Vaseg Ovna najvise uzbudjuje pocetak ljubavne romanse, car neodoljivog izazova ili strast u kombinaciji sa nekim novim iskustvom, kao i neke "zabranjene ljubavne igre".







NA KOJI NACIN SE TREBA UDVARATI OSOBI U ZNAKU BIKA
Ucinite to na neki diskretniji nacin, indirektno i suptilno. Pri tome, nemojte zaboraviti na razlicite poklone, kao i na brojna pravila o lijepom ponasanju. Poenta je u tome da morate ostaviti veliki utisak, ali ne samo svojom pojavom vec i razlicitim manirima ili ukazanom paznjom. U tom smislu mozete biti sigurni da se Vasa paznja "mjeri" - ne samo lijepim recima, vec i kroz razlicite "vrijedne" ili skupocjene poklone, sitnice i darove.


STA JE ONO STO PARTNER OSOBE RODJENE U ZNAKU BIKA OBAVEZNO MORA DA ZNA


Za pocetak - Vi ste izuzetno pouzdana osoba, koja svoje emocije i strasti drzi pod strogom kontrolom. Uostalom, Vi posjedujete kvalitete koji su veoma uocljivi vec na prvi pogled, tako da od svoje okoline ocekujete reakciju, signal ili iskrene komplimente. Uvek kada se nalazite u drustvu suprotnog pola, osoba koja Vam se udvara na indirektan nacin treba da Vam da do znanja - da joj se dopadate, kao i da Vam uputi neku ljubavnu poruku ili signal. Naravno uvek kada se nalazite u drustvu (ovo narocito vazi za muskarce) Vi imate dominantnu ulogu, a Vasa partnerka je ta koja pokorno i vjerno prati Vas korak. Zatim, Vi ste osoba koja izuzetno drzi do vjernosti, do istine i do tradicionalnih uloga. Ukoliko neko ili nesto poljulja Vase povjerenje u ljubavnog partnera, onda je to zaista veliki problem koji moze da dovede i do ljubavnog razlaza. Jedno od osnovnih pravila je: da su Bikovi veoma tradicionalni, kao i da im apsolutno nedostaje tolerancija ili sluh za "ljubavnu prevaru". Odnosno, po tom pitanju muskarci cak, spadaju u najtezu kategoriju i zbog toga - morate strogo postovati njihov kodeks casti!
onaa
Posts: 120
Joined: 17/10/2005 12:28

#2

Post by onaa »

NA KOJI NACIN SE TREBA UDVARATI OSOBI U ZNAKU BLIZANACA

Pozeljno je da to cinite na neobican i veoma originalan nacin, ali istovremeno da sacuvate iskrenost, spontanost i licni sarm. Vasa "velika prednost" je - ako posjedujete atraktivan izgled, ali to Vam sigurno nece biti dovoljno da zadrzite njihovu paznju.Uz super stas podrazumijeva se da posedujete i "dobar glas", a to znaci da se "strogo" ocjenjuje i Vas stil izrazavanja. Svakako od Vas se ocekuje i da posjedujete dinamicnost, optimizam, leprsavo raspolozenje, kao i zabavljacki karakter, zatim sposobnost za intelektualnim pariranjem i spontanost u izrazavanju. Uostalom zapamtite dobro da kod Blizanaca vazi zlatno pravilo: "slican se slicnom raduje"!

STA JE ONO STO VAS PARTNER ILI OSOBA KOJA VAM SE UDVARA MORA OBAVEZNO DA ZNA O VAMA


Vi ste veoma dinamicna, sarmantna, snalazljiva, brza i pokretljiva osoba i ne dozvoljavate da Vas neko drzi na "zlatnoj uzici". Bez obzira da li je rijec o ljubavnoj prici ili o neformalnom odnosu, potrebna Vam je nezavisnost, i neki vid psiholoske ili emotivne slobode. Ukoliko Vam se pripisuju osobine kao sto su: neodgovornost, povrsnost, prevrtljivost, nevjerstvo i slicno, to kod Vas ne izaziva neku narocitu psiholosku patnju ili emotivnu moru, vec pre cudjenje, da taj neko jos uvek nije upoznao - Vas karakter i Vasu pravu prirodu. Ipak, gdje se zaista krije "prava istina" to je tesko utvrditi, jer kod Vas postoji "dvojnost prirode" - tako da svaki Blizanac prica svoju pricu i pri tome, djeluje veoma uvjerljivo. U tom smislu, vazno pravilo za Vaseg partnera glasi: "nemojte uzalud trositi svoju energiju u namjeri da dokazujete istinu, a narocito nemojte ocekivati veliko priznanje i iskreno pokajanje od Blizanaca". Uostalom, zasto bi ste se nadmudrivali sa Blizancima kada su oni vec na samom startu u "velikoj prednosti"?!
onaa
Posts: 120
Joined: 17/10/2005 12:28

#3

Post by onaa »

NA KOJI NACIN SE TREBA UDVARATI OSOBI U ZNAKU RAKA


Preporucujemo Vam da budete veoma iskreni, pazljivi i dobronamjerni. Osnovno pravilo ljubavnog zavodjenja glasi: osobu u znaku Raka treba neprekidno osvajati na razlicite nacine, znaci od Vas ocekuju topli pogledi, umilne reci, njezni dodiri i ljubavni osmijeh. Zatim, razliciti pokloni i sitnice samo dodatno potkrepljuju Vasu iskrenu paznju i namjeru - da izmamite njihov osmijeh ili da uljepsate njihovo raspolozenje. Sljedece vazno pravilo glasi: Rak ne pokrece inicijativu ili to nikada ne cini na direktan nacin. Od Vas se ocekuju svi konkretni potezi, pozivi i direktna inicijativa. Uostalom, dovoljno je da pogledate u njihove oci i tu se krije odgovor, signal ili poruka u kom pravcu treba nastaviti igru ljubavnog zavodjenja. Oni Vam presutno daju do znanja da u sebi posjeduju ogromno duhovno i emotivno bogatstvo, a od Vas ocekuju ulogu velikog "ljubavnog osvajaca".

STA JE ONO STO VAS PARTNER ILI OSOBA KOJA VAM SE UDVARA MORA OBAVEZNO DA ZNA O VAMA

Vec na prvi pogled Vi djelujete veoma romanticno, njezno i hipersenzitivno. Upravo zbog toga i najmanja nepaznja za Vas predstavlja povod za emotivnu buru, neraspolozenje ili za nesigurnost. Ujedno Vase emocije predstavljaju i Vasu Ahilovu petu, tako da po logici stvari Vas partner ne samo da ne smije da povredi Vasa osjecanja, vec on mora i pravilno da Vas zastiti od potresa koji dolaze sa strane. Zatim, Rakovi od svog partnera bez obzira da li to glasno priznaju ili ne - traze tacku oslonca i neiscrpnu snagu. Jasno je da se Rak u potpunosti predajete ne samo svojim tijelom vec i svojom dusom, a upravo to psihicko i emotivno predavanje obavezuje njihovog partnera na beskrajnu paznju i na zastitnicku ulogu. Rakovi ocekuju neprekidnu inspiraciju kao povod za dobro raspolozenje i za emotivno zadovoljstvo, jer za Vas vazi pravilo: ako vise dobijate, spremni ste i vise da pruzite.
User avatar
horns&drums
Posts: 15667
Joined: 16/03/2004 16:24
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

#4

Post by horns&drums »

Hajde dalje :D:D:D

Cekam vage :-D
onaa
Posts: 120
Joined: 17/10/2005 12:28

#5

Post by onaa »

horns&drums wrote:Hajde dalje :D:D:D

Cekam vage :-D

Moze ali onda ocekujem komentar da li ima istine u napisanom....

NA KOJI NACIN SE TREBA UDVARATI OSOBI U ZNAKU VAGE
Prvo pravilo je: morate imati mnogo stila, jer bez obzira sto na prvi pogled sve izgleda lako, budite sigurni da se stvari vrlo brzo komplikuju. Odnosno, vazno je da djelujete veoma privlacno, vrlo zabavno, neodoljivo sarmantno, atraktivno i iskreno. Medjutim, nikako nemojte zaboratiti: da Vaga oko sebe ima veliku broj potencijalnih udvaraca i da Vam zbog toga njen pocetni signali ili zeleno svjetlo, ne predstavljaju nikakvu garanciju za neku sljedecu fazu. Uostalom, Vage su specificne i zbog toga sto vrlo aktivno i rado uzivaju u razlicitim vidovima udvaranja ili u ljubavnom zavodjenju, kao i u brojnim zabavama. Pri tome, morate voditi racuna o nekom nepisanom pravilu koje glasi: Vaga nikada ne cini onaj "pocetni korak", a to znaci da Vaga na indirektan nacin i veoma suptilno salje svoje impulse ili emotivne signale. Ona zaista beskrajno uziva u "ljubavnim igrama" i u tome da je neko zavodi ili da je osvaja i narocito, da je opcini svojim udvarackim manirima!

STA JE ONO STO VAS PARTNER ILI OSOBA KOJA VAM SE UDVARA MORA OBAVEZNO DA ZNA O VAMA
Vage su veoma suptile i zahtjevne, stoga osoba koja Vam se udvara mora dobro da poznaje i da osjeca sve Vase unutrasnje potrebe. Odnosno, mora da osjeca Vase emotivne potrebe kao i Vas senzibilitet, pri tome je narocito vazno da njeguje Vas afinitet prema estetskom izrazavanju. Vage uzivaju u svemu sto je lijepo i zbog toga svoju paznju i osecanja poklanjaju svima koji pothranjuju njihov unutrasnji duh i narocito, osobi koja ume da zajednicki zivot pretvori u realnu bajku ili u "carobnu ljubavnu pricu" - sa obaveznim hepi endom!
Last edited by onaa on 07/03/2006 10:09, edited 1 time in total.
User avatar
horns&drums
Posts: 15667
Joined: 16/03/2004 16:24
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

#6

Post by horns&drums »

hehehehe, cekaj da se konsultiram sa svojim pravnikom :D:D:D:D:D

Neces ostati uskracena :D:D
User avatar
Qler
Posts: 23599
Joined: 18/10/2004 14:49
Location: Sarajevo

#7

Post by Qler »

ima li sta za ribe :)
onaa
Posts: 120
Joined: 17/10/2005 12:28

#8

Post by onaa »

Qler wrote:ima li sta za ribe :)
ima, ali ..... mora slijediti komentar da li ima istine u napisanom....


NA KOJI NACIN SE TREBA UDVARATI OSOBI U ZNAKU RIBA

Progovorite najljepsom bojom glasa i posmatrajte ih najtoplijim pogledom. Morate biti veoma pazljivi, suptilni, emotivni i iskreni. Ipak, najvaznije pravilo ljubavnog zavodjenja glasi: nemojte stediti svoja osjecanja i ucinite sve sto je potrebno da potaknete njihovu mastovitost, plemenitost i senzualnost. Od njih nemojte ocekivati direktnu inicijativu, vec tople emocije koje se prepoznaju u njihovom sanjivom pogledu, zatim u njeznom i sarmantnom osmjehu, kao i u barsunastom glasu ili u razlicitim signalima koje Vam upucuju.

STA JE ONO STO PARTNER OSOBE RODJENE U ZNAKU RIBA OBAVEZNO MORA DA ZNA

Prvenstveno, to da su emocije njihov glavni pokretac i da one upravljaju njihovom dusom i mislima. Upravo, emocionalna sirina i kolorit najraznovrsnijih osjecanja predstavljaju njihovo najvece bogatstvo, ali i njihovu "Ahilovu petu". Osjecanja im je lako povrijediti i uznemiriti ih, cak i na onom misaonom nivou. Posjeduju izuzetno jaku intuiciju koja im pomaze da imaju dobar predosecaj za sve sto podstice njihova osecanja ili misli. Ribe od svog partnera ocekuju razumijevanje, emotivnu paznju, njeznost, toplinu i narocito, emotivnu ili moralnu podrsku. Uostalom, njima je potrebna tacka oslonca i partner koji zna da odgonetne sve njihove emotivne, duhovne ili unutrasnje potrebe, ali i nemire koji neprekidno struje njihovom dusom kao "neobicni ljubavni vjetrovi"!
Last edited by onaa on 07/03/2006 10:24, edited 1 time in total.
Svemirski_Jebach
Posts: 3929
Joined: 13/08/2003 00:00
Location: Tel Aviv

#9

Post by Svemirski_Jebach »

horns&drums wrote:hehehehe, cekaj da se konsultiram sa svojim pravnikom :D:D:D:D:D

Neces ostati uskracena :D:D
ja sam hornsov pravni zastupnik...
User avatar
Qler
Posts: 23599
Joined: 18/10/2004 14:49
Location: Sarajevo

#10

Post by Qler »

hvala:D


moram da znam kako prema zeni da se ophodim
User avatar
pirmin
Posts: 11199
Joined: 18/02/2006 23:50
Location: Ciganluk

#11

Post by pirmin »

onaa wrote:
Qler wrote:ima li sta za ribe :)
ima, ali ..... mora slijediti komentar da li ima istine u napisanom....


NA KOJI NACIN SE TREBA UDVARATI OSOBI U ZNAKU RIBA

Progovorite najljepsom bojom glasa i posmatrajte ih najtoplijim pogledom. Morate biti veoma pazljivi, suptilni, emotivni i iskreni. Ipak, najvaznije pravilo ljubavnog zavodjenja glasi: nemojte stediti svoja osjecanja i ucinite sve sto je potrebno da potaknete njihovu mastovitost, plemenitost i senzualnost. Od njih nemojte ocekivati direktnu inicijativu, vec tople emocije koje se prepoznaju u njihovom sanjivom pogledu, zatim u njeznom i sarmantnom osmjehu, kao i u barsunastom glasu ili u razlicitim signalima koje Vam upucuju.

STA JE ONO STO PARTNER OSOBE RODJENE U ZNAKU RIBA OBAVEZNO MORA DA ZNA

Prvenstveno, to da su emocije njihov glavni pokretac i da one upravljaju njihovom dusom i mislima. Upravo, emocionalna sirina i kolorit najraznovrsnijih osjecanja predstavljaju njihovo najvece bogatstvo, ali i njihovu "Ahilovu petu". Osjecanja im je lako povrijediti i uznemiriti ih, cak i na onom misaonom nivou. Posjeduju izuzetno jaku intuiciju koja im pomaze da imaju dobar predosecaj za sve sto podstice njihova osecanja ili misli. Ribe od svog partnera ocekuju razumijevanje, emotivnu paznju, njeznost, toplinu i narocito, emotivnu ili moralnu podrsku. Uostalom, njima je potrebna tacka oslonca i partner koji ume da odgonetne sve njihove emotivne, duhovne ili unutrasnje potrebe, ali i nemire koji neprekidno struje njihovom dusom kao "neobicni ljubavni vjetrovi"!
Boza,nista novo-klasika,klishee on the dancefloor. :)
Al`ovo u barsunastom glasu mi je vrh. :D
User avatar
horns&drums
Posts: 15667
Joined: 16/03/2004 16:24
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

#12

Post by horns&drums »

Svemirski_Jebach wrote: ja sam hornsov pravni zastupnik...
Mislim da u svemu ima 50 posto istine, slazete li se kolega sa ovim diplomatskim odgovortitjem? :D
User avatar
Lace
Posts: 8206
Joined: 11/04/2002 00:00
Location: Sarajevo

#13

Post by Lace »

ja kontala ide svaki dan po nekoliko znakova :-? ...dajte skorpijuuuu :x
User avatar
anais_nin
Posts: 21856
Joined: 06/07/2005 09:35
Location: Mostar u srcu, guza u Torontu

#14

Post by anais_nin »

onaa wrote: Od njih nemojte ocekivati direktnu inicijativu, vec tople emocije koje se prepoznaju u njihovom sanjivom pogledu, zatim u njeznom i sarmantnom osmjehu, kao i u barsunastom glasu ili u razlicitim signalima koje Vam upucuju.
Prvenstveno, to da su emocije njihov glavni pokretac i da one upravljaju njihovom dusom i mislima. Upravo, emocionalna sirina i kolorit najraznovrsnijih osjecanja predstavljaju njihovo najvece bogatstvo, ali i njihovu "Ahilovu petu". Osjecanja im je lako povrijediti i uznemiriti ih, cak i na onom misaonom nivou. Posjeduju izuzetno jaku intuiciju koja im pomaze da imaju dobar predosecaj za sve sto podstice njihova osecanja ili misli. Ribe od svog partnera ocekuju razumijevanje, emotivnu paznju, njeznost, toplinu i narocito, emotivnu ili moralnu podrsku. Uostalom, njima je potrebna tacka oslonca i partner koji zna da odgonetne sve njihove emotivne, duhovne ili unutrasnje potrebe, ali i nemire koji neprekidno struje njihovom dusom kao "neobicni ljubavni vjetrovi"!
gore podebljano istinito za vecinu zena riba, ali moze da vazi i za dosta drugih znakova :D

Qler ako ti je zeMskica riba, garantirano ti nece nikad biti dosadno, a za nacin rukovanja iste, pored gore navedenog obrati paznju na njen podznak :D
xygirl
Posts: 1339
Joined: 21/09/2004 15:30

#15

Post by xygirl »

ja se slazem skoro sa svim gore navedenim za ribe... dobro ima jos toga ali ne u ovoj emisiji...
onaa
Posts: 120
Joined: 17/10/2005 12:28

#16

Post by onaa »

Lace wrote:ja kontala ide svaki dan po nekoliko znakova :-? ...dajte skorpijuuuu :x

NA KOJI NACIN SE TREBA UDVARATI OSOBI RODJENOJ U ZNAKU SKORPIONA

Jedno od osnovnih pravila ili zapovijesti glasi: Skorpion se uvijek udvara Vama, a ne Vi njemu. Znaci, u bilo kojoj fazi ljubavne igre Vi ste ta "zgodna" meta ili zrtva, a Skorpion je uvijek osvajac ili pobjednik. U tom smislu, zaista nista ne mozete promijeniti osim da upotrijebite svoju pamet i da se ponasate dovoljno snalazljivo. Naravno, muskarac i zena Skorpion koriste drugaciji stil, ali princip je potpuno isti.

STA JE ONO STO VAS PARTNER ILI OSOBA KOJA VAM SE UDVARA MORA OBAVEZNO DA ZNA O VAMA

Svakako to da ste Vi veoma strastveni, potentni, posesivni, ljubomorni, emotivni i skloni velikoj zrtvi. Naravno, Vi posjedujete izuzetno veliku i bogatu mastu tako da zajednicki zivot sa Vama, tj. ljubavna prica, predstavlja vrhunsko i najlepse uzbudjenje. Zatim, Skorpiona izuzetno privlace veliki izazovi, nepoznate situacije, dozivljaji koji obogacuju njegovo ljubavno, intimno i seksualno iskustvo. U tom pogledu, posebnu car imaju neke "hot situacije", atraktivne osobe i zabranjene igre ili "zabranjeno voce".
User avatar
Truba
Posts: 81730
Joined: 17/03/2004 09:36
Location: Vizantija

#17

Post by Truba »

onaa wrote:Progovorite najljepsom bojom glasa i posmatrajte ih najtoplijim pogledom. Morate biti veoma pazljivi, suptilni, emotivni i iskreni.
odustajem od riba


:D:D:D idemo dalje
onaa
Posts: 120
Joined: 17/10/2005 12:28

#18

Post by onaa »

onaa wrote:
Lace wrote:ja kontala ide svaki dan po nekoliko znakova :-? ...dajte skorpijuuuu :x

hoce li se iko meni zahvaliti za ova davanja........
User avatar
Lace
Posts: 8206
Joined: 11/04/2002 00:00
Location: Sarajevo

#19

Post by Lace »

onaa wrote:
onaa wrote:
Lace wrote:ja kontala ide svaki dan po nekoliko znakova :-? ...dajte skorpijuuuu :x

hoce li se iko meni zahvaliti za ova davanja........
hvala :)
Juiceman
Posts: 73
Joined: 09/02/2006 15:08

#20

Post by Juiceman »

uh, kakva istina za Škorpije. Upravo mi je jedna na repu, ugrizao kao pit bul terijer i ne pušta.

kad popuste, jer naime dovoljno ima znakova da baš nisam zainteresirana, odnosno da ta veza nije moguća (ili je za njih sve moguće, pa ruše sve svoje mostove)?
User avatar
pirmin
Posts: 11199
Joined: 18/02/2006 23:50
Location: Ciganluk

#21

Post by pirmin »

onaa wrote:
Lace wrote:ja kontala ide svaki dan po nekoliko znakova :-? ...dajte skorpijuuuu :x

hoce li se iko meni zahvaliti za ova davanja........
Hvala na davanjima. :)
User avatar
horns&drums
Posts: 15667
Joined: 16/03/2004 16:24
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

#22

Post by horns&drums »

Ma samo distanz sa skorpijama i ne moze te ujesti :D:D Priblizi li se-gazaj :D:D
onaa
Posts: 120
Joined: 17/10/2005 12:28

#23

Post by onaa »

onda gledaj lafčino...

NA KOJI NACIN SE TREBA UDVARATI OSOBI U ZNAKU LAVA

Jedna od prvih lekcija koju treba dobro da naucite glasi: Lav se udvara Vama na direktan nacin i njemu treba prepustiti to vrhunsko zadovoljstvo u zavodjenju, a narocito, ponos zbog osvajanja Vase paznje i Vase ljubavi. Vazno je da u Vasim ocima prepoznaje pogled divljenja i da se na Vasim usnama nalazi osmjeh zadovoljstva, kao i da su Vase ruke spremne da ga prihvatite u bilo kom trenutku. Savjetujemo Vam: da izbjegavate mala lukavstva, jer Lav nije ni najmanje naivan i ukoliko igrate po "losim pravilima" - onda Vas ocekuje vrlo neprijatno iznenadjenje.

STA JE ONO STO VAS PARTNER ILI OSOBA KOJA VAM SE UDVARA MORA OBAVEZNO DA ZNA O VAMA

Lav naprosto obozava da dominira na bilo kojoj sceni ili da caruje, zbog toga Vas izbor ili jedina mogucnost se svodi na saucesnicku ulogu. Naravno, nemojte prkositi jednom Lavu, i nikako nemojte izazivati njegovu sujetu, dostojanstvo, ponos ili ljubomoru. Lavovi ne dozvoljavaju da se neko poigrava sa njihovim osjecanjima i nikad ne pristaju na inferiornu ulogu! Budite sigurni, da se svi Vasi prekrsaji brzo kaznjavaju i to veoma ostro uz bujicu onih velikih reci, uz crveni karton ili uz potpunu eliminaciju. Na srecu Lav insistira na utvrdjenim pravilima, tako da je zaista apsurdno ciniti stvari koje izazivaju njegov bijes, osudu ili kaznjavanje. Vazno je, da djelujete veoma inspirativno na svog Lava i da neprekidno ispunjavate sve njegove kriterije o lijepom izgledu, kao i o lijepom ponasanju i narocito, o izrazavanju svoje emotivne naklonosti i postovanja. Lav posebno insistira na spoljasnjim utiscima i od Vas uvijek ocekuje aristokratsko drzanje, kao i besprijekorno ponasanje kada se nalazite u drustvu ili pred publikom i sirokim auditorijumom.
mačak u čizmama
Posts: 1189
Joined: 17/03/2004 09:18

#24

Post by mačak u čizmama »

lav...nije loše, nije loše... :kravata:
User avatar
maccarona
Posts: 13675
Joined: 06/07/2005 00:47
Location: u tvom profilu

#25

Post by maccarona »

strijelca molim lijepo :oops: :D da poklonim simpatiji za rodjendan :D :D
Post Reply