Ljubavna prica

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Dijasporac

#76 Re: Ljubavna prica

Post by Dijasporac »

anais_nin wrote:@Dijasporac ne mozes 2 puta istu temu otvorati samo zato sto ti se ne svidjaju reakcije forumasa na istu! :)
hehe, haj nema veze, previse naisanog pripada u onoj temi za ufurantice... i nema nikakve veze sa pricom.... dobro bi bilo da se malo o djelovima price razgovara!!! :sax:
PalaSa Marsa

#77 Re: Ljubavna prica

Post by PalaSa Marsa »

Dijasporac wrote:
anais_nin wrote:@Dijasporac ne mozes 2 puta istu temu otvorati samo zato sto ti se ne svidjaju reakcije forumasa na istu! :)
hehe, haj nema veze, previse naisanog pripada u onoj temi za ufurantice... i nema nikakve veze sa pricom.... dobro bi bilo da se malo o djelovima price razgovara!!! :sax:
Mojne da me shvatis nesto pogresno (iako shvatis, nije problem) :D al' fakat bi trebo sjest' i popricat' sam sa sobom..
Dijasporac

#78 Re: Ljubavna prica

Post by Dijasporac »

PalaSa Marsa wrote:
Dijasporac wrote:
Mojne da me shvatis nesto pogresno (iako shvatis, nije problem) :D al' fakat bi trebo sjest' i popricat' sam sa sobom..
Ok, bosna je super i uspjesna drzava sa odlicnim socijalnim normama, zene u bosni su u svemu najbolje, narod u bosni je pametan i spretan, sretna?
PalaSa Marsa

#79 Re: Ljubavna prica

Post by PalaSa Marsa »

Ama moja sreca s'tvojim ili bilo cijim izjavama nema veze..Dakle nije to to..ne usrecuju mene necije rijeci, mojne se palit' :D
Truba ti br'te ovo..kroz jednu osobu, dakle tvoju curu (bivsu) Ti nas'o vadit' zakljucke o mal-te-ne, citavoj naciji..De malo uspori..skontaj se..BiH jes' unistena od AGRESORA, i dakle taj narod koji jes' Bosanski narod, opet je zlatan, kad 'vako pogledam onaj narod vani (bez rata, a svi puknuti u 16) Dakle skontaj se..vidi, sta, kako, kuda, gdje..Znas drzave, nacije, su razlicite, pa i samim tim kulture, nacini zivljena, od drzave do drzave..ne mozemo ocekivati isto u jednoj, k'o i u onoj drugoj.Al' bitno je u svemu tome, ma gdje god da si, da Ti budes to sto jesi i da nemas predrasude o citavoj naciji kroz jednu ili vise osoba.. :D
Dijasporac

#80 Re: Ljubavna prica

Post by Dijasporac »

PalaSa Marsa wrote:Ama moja sreca s'tvojim ili bilo cijim izjavama nema veze..Dakle nije to to..ne usrecuju mene necije rijeci, mojne se palit' :D
Truba ti br'te ovo..kroz jednu osobu, dakle tvoju curu (bivsu) Ti nas'o vadit' zakljucke o mal-te-ne, citavoj naciji..De malo uspori..skontaj se..BiH jes' unistena od AGRESORA, i dakle taj narod koji jes' Bosanski narod, opet je zlatan, kad 'vako pogledam onaj narod vani (bez rata, a svi puknuti u 16) Dakle skontaj se..vidi, sta, kako, kuda, gdje..Znas drzave, nacije, su razlicite, pa i samim tim kulture, nacini zivljena, od drzave do drzave..ne mozemo ocekivati isto u jednoj, k'o i u onoj drugoj.Al' bitno je u svemu tome, ma gdje god da si, da Ti budes to sto jesi i da nemas predrasude o citavoj naciji kroz jednu ili vise osoba.. :D
I ti imas predrasuda, svaki dan kukas ko i svi ostali... garantujem ti... stoga, haj nam nesto napisi sto nisi sanjala? jer rat je davno zavrsen, proslo je vrijeme da sve oslonis na rat... sada je vrijeme da se informises i da ubijedis citavu planetu da nije bosna puna propalica koje nevode nicemu :(

a ova prica nema veze samnom, ja samo kazem da je ova prica tipicna i da ih ima bruku.. docaravam sa ovom pricom kakav mentalni sklop se cuje da bosanke ne osudjuju, jer bosanka tipicna sada ne misli da ima granice ponasanja negdje... ko ce osuditi ovakvo ponasanje ako nece bosanke i bosanci? da nece vlada slucajno?
PalaSa Marsa

#81 Re: Ljubavna prica

Post by PalaSa Marsa »

Ne'am predrasuda, barem sto se tice ljudi..I nemam sklonosti da strpavam sve u jedan kos...Hvala Bogu ne kukam, drzim se one stare (kuka nakuka) :D ne valja kukat' dokle god je covjek zdrav :D
Sanjanje..dakle ima stvari koje sam sanjala, i koje su konotno mogu rec' ostvarene..Sanjam..istina i sanjacu garant dok sam ziva..ko i sav normalan svijet, jer prosto mislim da svi sanjaju nesto, neko manje, neko opet vise..Ja opet umjereno sanjam, dakle skromna sam :D I ne reci da i "najbogatiji ljudi", (ovo kad kazem najbogatiji, ne odnosi se samo na materiju), ne sanjaju o necemu, sto ne nemaju mimo toga sto imaju ili uzivaju :D

Ps:Bez snova mislim, da zivot nebi bio interesantan, isto tako i bez mastarija jer one nam pokazuju nasu mentalnu zdravost kao i sve sto covjek zivi ili ne, pokazuje nam da zivot nije jednolik i da jednako moze biti sarolik i zanimljiv, naravno ako mi to znamo napravit', a najlakse je rec' (jaaaooo jes mi zeznuto, pa nema ovaj moj zivot mene unisti i sjest' i kukat') :D
Dijasporac

#82 Re: Ljubavna prica

Post by Dijasporac »

PalaSa Marsa wrote:Ne'am predrasuda, barem sto se tice ljudi..I nemam sklonosti da strpavam sve u jedan kos...Hvala Bogu ne kukam, drzim se one stare (kuka nakuka) :D ne valja kukat' dokle god je covjek zdrav :D
Sanjanje..dakle ima stvari koje sam sanjala, i koje su konotno mogu rec' ostvarene..Sanjam..istina i sanjacu garant dok sam ziva..ko i sav normalan svijet, jer prosto mislim da svi sanjaju nesto, neko manje, neko opet vise..Ja opet umjereno sanjam, dakle skromna sam :D I ne reci da i "najbogatiji ljudi", (ovo kad kazem najbogatiji, ne odnosi se samo na materiju), ne sanjaju o necemu, sto ne nemaju mimo toga sto imaju ili uzivaju :D

Ps:Bez snova mislim, da zivot nebi bio interesantan, isto tako i bez mastarija jer one nam pokazuju nasu mentalnu zdravost kao i sve sto covjek zivi ili ne, pokazuje nam da zivot nije jednolik i da jednako moze biti sarolik i zanimljiv, naravno ako mi to znamo napravit', a najlakse je rec' (jaaaooo jes mi zeznuto, pa nema ovaj moj zivot mene unisti i sjest' i kukat') :D
Eh super, ti izfilozofira citavu pricu o snovima, i lahko promjeni mi misljenje da treba Bosankama i Bosancima pomoci da promjene misljenje. Znaci sve ostaje status kvo... Ovo je previse stereotipican razgovor izmedju Dijaspore i Lokalaca.... uvijek Lokalni Bosanci ispadnu upravu a Dijasporci odustanu jer ih boli briga hahaha :D...
PalaSa Marsa

#83 Re: Ljubavna prica

Post by PalaSa Marsa »

Dijasporac wrote:
PalaSa Marsa wrote:Ne'am predrasuda, barem sto se tice ljudi..I nemam sklonosti da strpavam sve u jedan kos...Hvala Bogu ne kukam, drzim se one stare (kuka nakuka) :D ne valja kukat' dokle god je covjek zdrav :D

Eh super, ti izfilozofira citavu pricu o snovima, i lahko promjeni mi misljenje da treba Bosankama i Bosancima pomoci da promjene misljenje. Znaci sve ostaje status kvo... Ovo je previse stereotipican razgovor izmedju Dijaspore i Lokalaca.... uvijek Lokalni Bosanci ispadnu upravu a Dijasporci odustanu jer ih boli briga hahaha :D...
Cudo ovo na kraju da te boli briga, a voliko kukas, auh koja kontradiktornost :-) :D
Dijasporac

#84 Re: Ljubavna prica

Post by Dijasporac »

PalaSa Marsa wrote:
Dijasporac wrote:

Cudo ovo na kraju da te boli briga, a voliko kukas, auh koja kontradiktornost :-) :D
pa dosada cuda cini, hahaha, bilo bi pametno kad bi se opustila jer necu valjda ozbiljno misliti da su sve bosanke ovo ili ono, zar nisi shvatila da vas navlacim i samo guram igru bez poente :D JJOOOOJJJJ covjece,,, cuj ja nasao hrvaticu i bolja od vas sviju, a vi sve... eto idi ti njoj netrebas nam i to ozbiljno :PPPPP hahaha provalije.... pa to jeeeeeeee vrhhh... :D
PalaSa Marsa

#85 Re: Ljubavna prica

Post by PalaSa Marsa »

Ipak za Tvoje dobro sjedi malo i skontaj sta pises, prije svega nije kulturno,a druga stvar..sve sto pises pises vjerovatno iz svog licnog ocaja, a to sto ti nas lozis ili provociras, nema od te price nista..Dovoljno si isprovociran, da svaki dan mijenjas misljenje o doticnoj dami, kraj koje si bio i sljedece, karaj koje ces bit'..Dakle kultura je bitna i samim tim sve te situacije bi ti trebale bit' iskustvo (tvoje licno) jer po cijenu da opet popusis foru sa Hrvaticom ili bilo kojom drugom (dakle sljedecom) bi ti bas trebalo pristojnosti i iskustva koja sam vec gore 'pomenula :D
Dijasporac

#86 Re: Ljubavna prica

Post by Dijasporac »

PalaSa Marsa wrote:Ipak za Tvoje dobro sjedi malo i skontaj sta pises, prije svega nije kulturno,a druga stvar..sve sto pises pises vjerovatno iz svog licnog ocaja, a to sto ti nas lozis ili provociras, nema od te price nista..Dovoljno si isprovociran, da svaki dan mijenjas misljenje o doticnoj dami, kraj koje si bio i sljedece, karaj koje ces bit'..Dakle kultura je bitna i samim tim sve te situacije bi ti trebale bit' iskustvo (tvoje licno) jer po cijenu da opet popusis foru sa Hrvaticom ili bilo kojom drugom (dakle sljedecom) bi ti bas trebalo pristojnosti i iskustva koja sam vec gore 'pomenula :D
hahaha, jesi i ti trehnula na foru majke mi.... haj sada laganini opusti se, neznam uopste nijednu hrvaticu :)
minimal

#88 Re: Ljubavna prica

Post by minimal »

Dijasporac jebe li te covjece ko za sta? :dance: :bih:
cheap_melodrama

#89 Re: Ljubavna prica

Post by cheap_melodrama »

.....Lijepi pozdrav svima..malo sam citala tu ''Ljubavnu Pricu'' sto je nas dijasporac postavio..kad mu je bilo tesko i kad je pao u ''depresiju'' nije se obratio ''kamenjarkama'' niti English damama, vec upravo nasim prekrasnim Bosankama. pa bile one ponosne Sarajke ili ne(nisam Sarajka,a zivim od 98 takodjer u Dijaspori)..mi ''pohitali'' odma' da mu damo podrsku i da mu ublazimo jade., no.. dok je kriza prosla, poceo cak i omalovazavati i malte ne vrijedjati..( vjerujem po tvojoj prici jer si se vratio u Sarajevo,da ti je i mama Bosanka,malo jadno od tebe da Bosanke nazivas'' all the names in the book'') no,dobro..tipican nacin za nekoga ko je rastao van Bosne. i naucio na ''zapadnjacki' dok mi trebas bit cu fin,kad mi pomognes odbacit cu te kao staru ragu..a da nepricam da te Englis man odgajao,jer si rastao u Engleskoj.' zivot..uz sve to bi rekla da ti jos ''odrastas'' i pronalazis sebe i da si jos uvijek jako izgubljena licnost i da si i ti pomalo nesiguran u sebe...nisi se jos razvio u ''DIVNO BOSNJACKO MUSKO'' jer da jesi.. nebi pricao niti o svojoj (bivsoj Bosanskoj Dami) kao sto si pricao..i svrstavao sve Bosanke kao vjestice....ipak,zelim ti svako dobro, pa makar ti slijedeca ''Dama'' bila i Alien:=)
hocunecu

#90 Re: Ljubavna prica

Post by hocunecu »

elem........ :roll: rasturi ga bosanka,sva dijaspora ga pokupit ne moze :D
cheap_melodrama

#91 Re: Ljubavna prica

Post by cheap_melodrama »

hocunecu wrote:elem........ :roll: rasturi ga bosanka,sva dijaspora ga pokupit ne moze :D
:razz: hahaah
coek

#92 Re: Ljubavna prica

Post by coek »

stvarno nemate srca.Zar niste zapazili da je covjek i auto ostavio zbog djevojke :)
River_isle

#93 Re: Ljubavna prica

Post by River_isle »

I'm TERS and I'm pride of it !!! :bih: :bih: :bih:
23.03.1986

#94 Re: Ljubavna prica

Post by 23.03.1986 »

hmm... moram rec da te razumijem podpuno... mislim da bi i ja zbog jedne osobe njegde odselila... al ako je nikako nepoznajem, jako tesko! Al ako se ti nisi pokajo sve je ok! Bila sam u slicnoj situaciji.. samo sto sam ja prije saznala da je taj tip pravi kreten.. al jebi ga.. iz greskih se uci!!! Jesil pozelio Englesku?? Da li bi volio da se vratis?? i mozes li se vratit???
MIRIS DUNJA

#95 Re: Ljubavna prica

Post by MIRIS DUNJA »

ljubav je prolazna stvar ...traje u nekog duze u nekog krace .Zato se zapitjte kad zrtvujete nesto zbog ljubavi .ni jedna nije vrijedna tolike zrtve...jednostavno pukne nesto ko dinja i ostanu kospice...volite se ljudi ali oprezno zajebana ova vremena...
7777777

#96 Re: Ljubavna prica

Post by 7777777 »

MIRIS DUNJA wrote:ljubav je prolazna stvar ...traje u nekog duze u nekog krace .Zato se zapitjte kad zrtvujete nesto zbog ljubavi .ni jedna nije vrijedna tolike zrtve...jednostavno pukne nesto ko dinja i ostanu kospice...volite se ljudi ali oprezno zajebana ova vremena...

SLAZEM SE :roll: :run:
PalaSa Marsa

#97 Re: Ljubavna prica

Post by PalaSa Marsa »

:lol: A gdje je nestala ljubav :roll: :mrgreen:
7777777

#98 Re: Ljubavna prica

Post by 7777777 »

DOBRO PITANJE :zoka:
mislim da je :run:
Mr.Lee

#99 Re: Ljubavna prica

Post by Mr.Lee »

Luce wrote:Zao mi je sto je tvoja prica zavrsila ovako tuzno, ...
Prica, po mom mišljenju, nije završila tužno. Očigledno čovjek je idalje uspješan, ide dalje kroz život. I najvažnija stvar ima debelo iskustvo. Mislim da će sigurno imati mnogo bolje veze u budućnosti od ove.
PalaSa Marsa

#100 Re: Ljubavna prica

Post by PalaSa Marsa »

cheap_melodrama wrote:.....Lijepi pozdrav svima..malo sam citala tu ''Ljubavnu Pricu'' sto je nas dijasporac postavio..kad mu je bilo tesko i kad je pao u ''depresiju'' nije se obratio ''kamenjarkama'' niti English damama, vec upravo nasim prekrasnim Bosankama. pa bile one ponosne Sarajke ili ne(nisam Sarajka,a zivim od 98 takodjer u Dijaspori)..mi ''pohitali'' odma' da mu damo podrsku i da mu ublazimo jade., no.. dok je kriza prosla, poceo cak i omalovazavati i malte ne vrijedjati..( vjerujem po tvojoj prici jer si se vratio u Sarajevo,da ti je i mama Bosanka,malo jadno od tebe da Bosanke nazivas'' all the names in the book'') no,dobro..tipican nacin za nekoga ko je rastao van Bosne. i naucio na ''zapadnjacki' dok mi trebas bit cu fin,kad mi pomognes odbacit cu te kao staru ragu..a da nepricam da te Englis man odgajao,jer si rastao u Engleskoj.' zivot..uz sve to bi rekla da ti jos ''odrastas'' i pronalazis sebe i da si jos uvijek jako izgubljena licnost i da si i ti pomalo nesiguran u sebe...nisi se jos razvio u ''DIVNO BOSNJACKO MUSKO'' jer da jesi.. nebi pricao niti o svojoj (bivsoj Bosanskoj Dami) kao sto si pricao..i svrstavao sve Bosanke kao vjestice....ipak,zelim ti svako dobro, pa makar ti slijedeca ''Dama'' bila i Alien:=)
:thumbup: :)
Post Reply