Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
anais_nin wrote:
i samo da dodam kad bi svako od nas ko je ikad pokazao ljubomoru ili se ponio nezrelo, bezobrazno ili eto iskompleksirano prema drugoj osobi zavrsio u jagomiru, planeta zemlja bi vrlo brzo zjapila prazna
daaaj majke ti, promisli malo, nije valjda da stojis iza toga da onolika ljubomora je normalna i citava planeta se tako ponasa ponekad?? ja mislim da ja nikad nisam, neznam za tebe.
kao sto rekoh: u cemu je razlika izmedju njene i njegove ljubomore (jer autor samo u tekstu navodi da je i on imao ispade ljubomore)? a posto nisam prisustovala ni njenim ni njegovim ispadima ljubomore ne znam da li je ista bila previse, premalo, ili taman
a sto se tice odredjenih reputacija ti naravno imas pravo na svoje misljenje ja eto recimo prvi put cujem da su sve brazilke seksi...valjda nisam okruzena muskarcima koji razmisljaju tako isto tako ni na ovoj temi ne vidim bas neku podrsku musko dijela forumasa za tu tvoju temu kako bosanke imaju losu reputaciju ako sam se u dijaspori i sretala sa nekim predrasudama ili generalizacijama u vezi bosanki iskreno, to su bila misljenja da su bosanke vrlo cesto izuzetno lijepe zene i da drze do sebe
kiki-miki wrote:Ako ti se ne sviđa ono što pišu Bosanke -RAZGULI ODAVDJE U SVAKOM SMISLU da nas ne moraš gledati,a ni mi tebe
@kiki-miki ukoliko ti se ne svidja tema ili stavovi izneseni na njoj onda je radije zaobidji autor teme ima pravo na svoje misljenje, kao i na iznosenje istog sve dok to radi u skladu sa privilima foruma
anais_nin wrote:
i samo da dodam kad bi svako od nas ko je ikad pokazao ljubomoru ili se ponio nezrelo, bezobrazno ili eto iskompleksirano prema drugoj osobi zavrsio u jagomiru, planeta zemlja bi vrlo brzo zjapila prazna
daaaj majke ti, promisli malo, nije valjda da stojis iza toga da onolika ljubomora je normalna i citava planeta se tako ponasa ponekad?? ja mislim da ja nikad nisam, neznam za tebe.
kao sto rekoh: u cemu je razlika izmedju njene i njegove ljubomore (jer autor samo u tekstu navodi da je i on imao ispade ljubomore)? a posto nisam prisustovala ni njenim ni njegovim ispadima ljubomore ne znam da li je ista bila previse, premalo, ili taman
a sto se tice odredjenih reputacija ti naravno imas pravo na svoje misljenje ja eto recimo prvi put cujem da su sve brazilke seksi...valjda nisam okruzena muskarcima koji razmisljaju tako isto tako ni na ovoj temi ne vidim bas neku podrsku musko dijela forumasa za tu tvoju temu kako bosanke imaju losu reputaciju ako sam se u dijaspori i sretala sa nekim predrasudama ili generalizacijama u vezi bosanki iskreno, to su bila misljenja da su bosanke vrlo cesto izuzetno lijepe zene i da drze do sebe
Mislim da napraviti scenu samo sto je momak spomenuo kineski restoran, nije bas u nasem solarnom sistemu, a sve drugo je bar negdje na kugli zemaljskoj... u tome je razlika valjda hehehe
dodatno... brazilke jesu veoma sexi!!!! HEHEHEHEHEE, a bosanke su bas ono lijepe, imaju veoma zenstvene grudi i kukove sto se mene tice hehe , samo sto bi bilo dobro da ukinu tu reputaciju da su zlice male ako ta reputacija postoji, a moje dosadasnje misljenje jeste da postoji, to neznaci da necu promjeniti misljenje jednog dana ... to je jos jedan razlog zasto netreba reagirati kao ova kiki-blablaneznamsta
Dijasporac wrote:, samo sto bi bilo dobro da ukinu tu reputaciju da su zlice male
Dijasporac ... joj svasta bih ti rekla, al necu da beze zbog tebe popijem ban .. nisi vrijedan toga .. rekoh ti maloprije idi odmori malo. a ti nista .. cccc.. jesi neki uporan covjek .. svasta
Dijasporac wrote:, samo sto bi bilo dobro da ukinu tu reputaciju da su zlice male
Dijasporac ... joj svasta bih ti rekla, al necu da beze zbog tebe popijem ban .. nisi vrijedan toga .. rekoh ti maloprije idi odmori malo. a ti nista .. cccc.. jesi neki uporan covjek .. svasta
ako neznas odgovoriti na stav sa kojim se ne slazes bez licni uvreda, onda molim te nadji drugu topiku, zar ti je to neki belaj uraditi??? neznam zasto neki ljudi imaju karakteristike u personalnosti da misle da mogu nekome samo tako reci sta da rade sa svojim vremenom??
callmethebreeeze wrote:lik vas lozi, a vi se palite. smjesnije ste vi od njega.
dobro si .. i ja jos gora pokusavam da mu ukazem na neke stvari a on nista .. sto se mene tice ovdje je THE END ..
Ps.Dijasporac .. sretno, sve najbolje
a sta bi bilo da sam upravu hahaha, onda tesko mom ekranu od komputera od tvoji uvreda i napada hahaha
dijasporac, samo nastavi, na tragu si velikog otkrica. nazovi azru, pitaj da ti daju kolumnu da pises. kad mozes onaj lik kojem ne znam imena, mozes vala i ti. ako budes dobar mozda te i oprah zovne kao vrhunskog poznavaoca zenske cudi.
callmethebreeeze wrote:
dijasporac, samo nastavi, na tragu si velikog otkrica. nazovi azru, pitaj da ti daju kolumnu da pises. kad mozes onaj lik kojem ne znam imena, mozes vala i ti. ako budes dobar mozda te i oprah zovne kao vrhunskog poznavaoca zenske cudi.
ma ko ih sljivi sve redom, nije valjda da sam i tebe upecao da uzimam ovaj subjekt licno ili ozbiljno hahaha... ma boli me briga iskreno.. nebi se one napalile da im nije dojadio taj problem iz drugi situacija.. to gdje kolko hoces naroda ima taj i taj stav o bosankama. a dusu dalo kad ti je dosadno hahaha
♥Mina♥ wrote:Da si moja devojcica
zivela bi ko kraljica
danju ko kraljica
a nocu ko carica
Hej mala, malena
srce si mi zavela
hej mala, malena
srce si mi zavela
ma treba to zasluziti , sta ti imas pruzati to nekoj nezasluznoj idiotkinji koju bi naj gori alkoholicar sutno a kamoli neki bistar covjek sa buducnosti... nema svaka djevojka takav zivot, ustvari 99% djevojaka nema takav zivot .. realnost je okruta kad te spuca u celo hahaha
callmethebreeeze wrote:dijasporac, cire nam koliko si pp-ova dobio od bosankih koje zude da te razuvjere.
Nije valjda da je dijasporac nekom interesantan?????????
hahaha, ma ja ih sviju otjerao u vrag, pa im krivo D staces, mora neko da ih malo gurne i naljuti, ocigledno su jedva cekale da im se nesto interesantno dogodi u njihovim bizi zivotima
callmethebreeeze wrote: