Ali...Pazi...Ponekad je i prevelika iskrenost kobna..Mene je moja kostala veze,zivaca,zdravlja... A na kraju me ostavio tako sto je mojoj sestri poslao mail...Hm,sta bi rekli na to?! U savkom slucaju,vidim da ti je krenulo,svaka cast,vjeruj u sebe,glavu gore,i neko ce doci kad se najmanje budes nadao...Neko ko ce te voljeti i cijeniti kao ono sto zapravo jesi i zbog tog svega sto nosis u sebi...
Ljubavna prica
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Highlander_girl
#101 Re: Ljubavna prica
Ja uvijek kazem da je bolje da se kajemo za stvarima koje smo uradili nego za onima koje nismo. Ti si odluku da sve napustis donio sam,znaci da si i razmislio o svemu. Mozda je to bilo previse brzopleto sa tvoje strane...Ali sta je, tu je, steta sto se to sve tako zavrsilo,ali svaka cast na snazi i hrabrosti da se boris za ljubav i da ju pokusas sacuvati. To ce neko u zivotu znati cijeniti...A vjeruj mi, tek sad kad te izgubila, i kad joj to dodje do mozga, bice joj tesko...To u slucaju da te je voljela... A da li su emocije bile iskrene...To samo ti znas...
Ali...Pazi...Ponekad je i prevelika iskrenost kobna..Mene je moja kostala veze,zivaca,zdravlja... A na kraju me ostavio tako sto je mojoj sestri poslao mail...Hm,sta bi rekli na to?! U savkom slucaju,vidim da ti je krenulo,svaka cast,vjeruj u sebe,glavu gore,i neko ce doci kad se najmanje budes nadao...Neko ko ce te voljeti i cijeniti kao ono sto zapravo jesi i zbog tog svega sto nosis u sebi...