Ne verujem ja u ljubav uopste- verujem da postoji zaljubljenost, ali ne i ljubav. Suvise je komplikovano voleti. A mozda ja suvise ocekujem. Ne voilim vala da me niko gnjavi zbog toga sto me "voli". Posesivnost, ljubomorne scene, zesca gnjavaza..tempora wrote:Ako imas problem sa rijeci volim, nazovi je ljubim.pesak wrote:Naravno da nije. Zato i kazem da ne verujem u ljubav. Ako su koga davili sa tom ljubavlju, mene su, pa mi je dosta. I roditelji i momak. Daleko im lepa kuca.lolita_xx wrote: slazem se s tobom...
a olako se koristi jer nije prava i neki je tako olako i koriste jer im nista ne predstavlja...
cak sam pocela da sumnjam i u roditeljsku ljubav, bez sumnje, pravi roditelji vole svoju djecu, ali ako pokusas da zivis svoj svijet, koji se mozda njima ne svidja, nastaje sukob... pitam se, da li je to onda prava, istinska, bezuslovna ljubav
Retko ko stvarno ume da voli.Mozda ti TRENUTNO ne vjerujes u ljubav, ali bas nesto sumnjam da ti ona nije potrebna.Pocev od sebe same-ti volis, pardon, ljubis
Stoga, trk u komsiluk na kardio vjezbe.
![]()
ljubav???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
pesak
-
pesak
Ne bih rekla...lolita_xx wrote:pesak, ako si imala jedno iskustvo lose ne mora znaciti da je u svakom slucaju tako...
do nedavno sam i ja tako mislila...
vijdet ces, kad s nekim upoznas drugu stranu svega toga drugacije ces razmisljati
-
tempora
pesak wrote:Ne verujem ja u ljubav uopste- verujem da postoji zaljubljenost, ali ne i ljubav. Suvise je komplikovano voleti. A mozda ja suvise ocekujem. Ne voilim vala da me niko gnjavi zbog toga sto me "voli". Posesivnost, ljubomorne scene, zesca gnjavaza..tempora wrote:Ako imas problem sa rijeci volim, nazovi je ljubim.pesak wrote: Naravno da nije. Zato i kazem da ne verujem u ljubav. Ako su koga davili sa tom ljubavlju, mene su, pa mi je dosta. I roditelji i momak. Daleko im lepa kuca.
Retko ko stvarno ume da voli.Mozda ti TRENUTNO ne vjerujes u ljubav, ali bas nesto sumnjam da ti ona nije potrebna.Pocev od sebe same-ti volis, pardon, ljubis
Stoga, trk u komsiluk na kardio vjezbe.
![]()
.s kim si bila, kad si bila, gde si bila i td i td. Gde je tu ljubav ? Nema.
Pricas koliko mi se cini o posesivnosti, a ona nema veze sa ljubavlju! Ona je opozit ljubavi.Stoga, dok je ne spoznas, stedi rijeci i iscekuj.
- Citizen-X
E ja tebi kazem duso - halal vjera.pesak wrote: Ne verujem ja u ljubav uopste- verujem da postoji zaljubljenost, ali ne i ljubav. Suvise je komplikovano voleti. A mozda ja suvise ocekujem. Ne voilim vala da me niko gnjavi zbog toga sto me "voli". Posesivnost, ljubomorne scene, zesca gnjavaza...s kim si bila, kad si bila, gde si bila i td i td. Gde je tu ljubav ? Nema.
- Saian
ovo ko ono rock, paper, scissorsmaccarona wrote:ljubav pobjedjue svepatrius wrote:Bas tako,zemljakinjomaccarona wrote:ljubav je bajka za budale![]()
Za pametne ljude je nesto drugo
al pare pobjedjuju ljubav
![]()
![]()
- River_isle
vidi se da nas vecina vjeruje u ljubav i nadasve pozitivno o njoj mislimomaccarona wrote:ljubav pobjedjue svepatrius wrote:Bas tako,zemljakinjomaccarona wrote:ljubav je bajka za budale![]()
Za pametne ljude je nesto drugo
![]()
![]()
- Saian
sjo meni ovo trece zvuchi tako tuzhnoZox wrote:U ljubav muskarca i zene sam oduvijek vjerovao.
U ljubav prema raji ne vjerujem.
U ljubav prema clanovima porodice vjerujem otkako me psihoterapeut natjerao na to(nekad davno)
- maccarona
Saian wrote:ovo ko ono rock, paper, scissorsmaccarona wrote:ljubav pobjedjue svepatrius wrote:Bas tako,zemljakinjoZa pametne ljude je nesto drugo
![]()
![]()
![]()
![]()
, sta je trece, ja bih rekao um pobjedjuje lovu
i mozhemo sad oplest fino kad znamo pravila
koja mustra pase uz ovo?
-
pesak
Ma da. Jedan, kratak zivot i sad mi ima neko tu da prica gde da idem, s kim da se druzim, sta da mislim. Ma idi bre... Idi, begaj...Citizen-X wrote:E ja tebi kazem duso - halal vjera.pesak wrote: Ne verujem ja u ljubav uopste- verujem da postoji zaljubljenost, ali ne i ljubav. Suvise je komplikovano voleti. A mozda ja suvise ocekujem. Ne voilim vala da me niko gnjavi zbog toga sto me "voli". Posesivnost, ljubomorne scene, zesca gnjavaza...s kim si bila, kad si bila, gde si bila i td i td. Gde je tu ljubav ? Nema.
- new_jazzWa
pazi da se ne ubodes 
-
district-beg
o cemu se radi ovdjemaccarona wrote:ahnew_jazzWa wrote:pazi da se ne ubodes:D meni se nista ne dogadja dvaput
:D
- lady midnight
da uradim neshto shto inache ne radim chesto: da potpishemCitizen-X wrote:Ja sam ljubavi rek'o dovidjenja.....
....a i ona meni![]()
Otada spavam 'vako
![]()
![]()
- pausenclown
lady midnight wrote:da uradim neshto shto inache ne radim chesto: da potpishemCitizen-X wrote:Ja sam ljubavi rek'o dovidjenja.....
....a i ona meni![]()
Otada spavam 'vako
![]()
![]()
![]()
:D
sad nas je vec troje
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
lolita_xx wrote:zavrsi misaokarabaja-x wrote:samo za tebe lolito...al đe mi nestade ono, e nije ruža već ....lolita_xx wrote:karabaja, kako si romantican
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
eh to se zove ljubav, draga lolitololita_xx wrote:ne moras, znamkarabaja-x wrote:lolita_xx wrote: zavrsi misao