Ljubav poslije 13 godina

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Donnie Smith

#76 Re: Ljubav poslije 13 godina

Post by Donnie Smith »

Može biti samo hrvatsko, nikako Hrvatsko. Pati ti jer ti fali više pismenosti i duhovitosti. Meni je Emil super ime. A zamisli, nije bošnjačko. :roll: :-D
Tomahawk11
Globalni moderator

#77 Re: Ljubav poslije 13 godina

Post by Tomahawk11 »

Neka vas, ne svadjajte se :-?

Alergican sam i ja na pravopisne greske, ali hajde, forum je, nije cas gramatike :D
Dinostula

#78 Re: Ljubav poslije 13 godina

Post by Dinostula »

Klitemnestraaa wrote:Mene da neko pita za vezu na drugom dejtu ja bih pomislila da je neki bolesnik, uplasila se i pobjegla. Pokazi neke standarde, daj i sebi i njoj vremena, to je samo pocetni sjaj. Sacekaj da jos malo prodje i to ce doci samo po sebi, bez neprijatnog forsiranja.
Ja svoju jednom vidio u zivotu, drugi dan popio kafu a treci je pitao hocemo li skupa.
Da li to znaci da sam bolesnik ? Koliko godina imas kad tako razmisljas ?
Trebao sam ko ovi dvadesetogodisnjaci da mijenjam poglede sa njom jedno 15-20 godina.
Sedam godina smo skupa i nista nam ne fali, udri u kost to je moj moto. :lol:
Ljakan

#79 Re: Ljubav poslije 13 godina

Post by Ljakan »

Dinostula wrote: Ja svoju jednom vidio u zivotu, drugi dan popio kafu a treci je pitao hocemo li skupa.
Dobar si,ja svoju vidio prvi put i odmah joj reko raskinuli smo.
Furamo 200 na sat i dan danas.
Ljakan

#80 Re: Ljubav poslije 13 godina

Post by Ljakan »

Donnie Smith wrote:Ma kakvo je to ime Jurica :lol:
Trkacko :lol:

Cuj jurica,what a joke
HAVANA

#81 Re: Ljubav poslije 13 godina

Post by HAVANA »

Aaaa sto su se svezali jurice. :lol: Iskreno malo je smijesno da mi iz bosne komentarisemo necije ime,kao sega nam.Sutite ba,pocece neko bosanska spominjat,a ima ih bas nako zvucnih,smislenih...O prezimenima da ne govorimo...Tisu misu. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#82 Re: Ljubav poslije 13 godina

Post by Tomahawk11 »

HAVANA wrote:Aaaa sto su se svezali jurice. :lol: Iskreno malo je smijesno da mi iz bosne komentarisemo necije ime,kao sega nam.Sutite ba,pocece neko bosanska spominjat,a ima ih bas nako zvucnih,smislenih...O prezimenima da ne govorimo...Tisu misu. :D
Jes, dobro si....Mušan, Ragib, Rahima, Hanifa....mislim ok, starinska imena, ali stas se smijati nekom drugom, vidi nas, Bog te mazo :zoka:
joske

#83 Re: Ljubav poslije 13 godina

Post by joske »

sta kazete na ova imena Erica , Nancy Vanessa Cindy :D :-D moja prva ljubav je bila Erica :D :-D
Dope_Man

#84 Re: Ljubav poslije 13 godina

Post by Dope_Man »

djana77 wrote:Kako se danas komplikuju stvari :-)
U ljubavi tražiti i čekati neke garancije,sigurnost u osjećaje,ne znam,sve je to nekako pretjerano.
Postupiš kako ti srce kaže,pa nećeš ništa izgubiti,nema tu puno razmišljanja.
Ovako danas potencijalni partneri razmišljaju:
-Upoznavanje,period prije veze,dogovor oko veze,eventualna veza,...kako dalje ide,dragi komplikatori? :lol:
Ti to pojednostavi malo previse.. ima tu dosta finih detalja koje treba razraditi, da li izaci sa zajednickim prijateljima, da li, i kada, postaviti slike na facebook, te koliko prisni treba da su na slikama, koje pjesme postavljati o konacnom pronalasku vjecne ljubavi itd.. i sve to prije veze, a onda par dana pa prekines jer sve to vec dosadilo :izet:
Tomahawk11
Globalni moderator

#85 Re: Ljubav poslije 13 godina

Post by Tomahawk11 »

joske wrote:sta kazete na ova imena Erica , Nancy Vanessa Cindy :D :-D moja prva ljubav je bila Erica :D :-D
Fensi :D
prog321

#86 Re: Ljubav poslije 13 godina

Post by prog321 »

Pa prva je počela sa pričom da joj se nije sviđao Emil jer je imao ružno ime.
Kad su se ljudi nadovezali u poredjenju sa Juricom to baš nema smisla počelo je da se kotrlja :-)
Donnie Smith

#87 Re: Ljubav poslije 13 godina

Post by Donnie Smith »

prog321 wrote:Pa prva je počela sa pričom da joj se nije sviđao Emil jer je imao ružno ime.
Kad su se ljudi nadovezali u poredjenju sa Juricom to baš nema smisla počelo je da se kotrlja :-)
Fino si to kazao :-D
Da ne moram ja.
:D
Matzan

#88 Re: Ljubav poslije 13 godina

Post by Matzan »

A ima i Tomica

Donnie Smith

#89 Re: Ljubav poslije 13 godina

Post by Donnie Smith »

A Perica? Ivica, Marica, Dušica. Tomica, pa tek onda Jurica. :D
Sve nekak ženskasta imena. Čudi me onda da se ne dopadam @šerbetnjaku. :sad:
joske

#90 Re: Ljubav poslije 13 godina

Post by joske »

Tomahawk11 wrote:
joske wrote:sta kazete na ova imena Erica , Nancy Vanessa Cindy :D :-D moja prva ljubav je bila Erica :D :-D
Fensi :D
:D curke su max plavuse i crnka :-D :D
djana h

#91 Re: Ljubav poslije 13 godina

Post by djana h »

Dope_Man wrote:
djana77 wrote:Kako se danas komplikuju stvari :-)
U ljubavi tražiti i čekati neke garancije,sigurnost u osjećaje,ne znam,sve je to nekako pretjerano.
Postupiš kako ti srce kaže,pa nećeš ništa izgubiti,nema tu puno razmišljanja.
Ovako danas potencijalni partneri razmišljaju:
-Upoznavanje,period prije veze,dogovor oko veze,eventualna veza,...kako dalje ide,dragi komplikatori? :lol:
Ti to pojednostavi malo previse.. ima tu dosta finih detalja koje treba razraditi, da li izaci sa zajednickim prijateljima, da li, i kada, postaviti slike na facebook, te koliko prisni treba da su na slikama, koje pjesme postavljati o konacnom pronalasku vjecne ljubavi itd.. i sve to prije veze, a onda par dana pa prekines jer sve to vec dosadilo :izet:
Eto vidiš,svaki dan nešto novo naučim :thumbup:
al_akhisari

#92 Re: Ljubav poslije 13 godina

Post by al_akhisari »

Tomahawk11 wrote:
HAVANA wrote:Aaaa sto su se svezali jurice. :lol: Iskreno malo je smijesno da mi iz bosne komentarisemo necije ime,kao sega nam.Sutite ba,pocece neko bosanska spominjat,a ima ih bas nako zvucnih,smislenih...O prezimenima da ne govorimo...Tisu misu. :D
Jes, dobro si....Mušan, Ragib, Rahima, Hanifa....mislim ok, starinska imena, ali stas se smijati nekom drugom, vidi nas, Bog te mazo :zoka:
:D nekad smo se dohvatili priče o našim zanimljivim imenima, te saznadoh za žensko ime: MUŠKA :?
512MB

#93 Re: Ljubav poslije 13 godina

Post by 512MB »

Cim sam ovo procitao "Pisali smo nesto na viberu" znao sam da nema od tog nist. Klasicni fail.
Post Reply