Ja sam svoju ljubav upoznala prosle jeseni, evo sad ce nam biti druga jesen skupa
A inace, imam vise potrebu za ljubavlju i toplinom kad je hladno (valjda slaba cirkulacija
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Zovem se Zelena wrote:Hvala Luce...![]()
Stvarno, mislila sam da sam jedna od rijetkih kojima ljubav cvjeta u ovim hladnijim danima, no... Vidim da to i nije tako. Vidim da nas većinu "puca" taj neki nemir u proljeće i ljeto, pa se teško skrasiti. Ih, pored svih onih suknjica, nogica, mišića još da se zaljubljujemJok, napariti dobro oči pa kada svi uskoče u jaknice i kaputiće onda se zaljubljivati
![]()
Ima nešto u tome što godišnja doba povezujemo i sa osjećajem usamljenosti.
Proljeće i ljeto su vesela i sretna godišja doba, generalno. I ono, ne traba mi mnogo, niti mi treba neka velika ljubav da me usreći. Možda malo sebično, ali kad zahladni... E ondagdje je taj ekstra par ruku da me grije
![]()
Jednom sam se zaljubila u septembru... Trajalo skoro 3 godine![]()
Drugi put u februaru... Trajalo 2,5![]()
A svaki pokušaj od marta do augusta... Završavao je u roku od nekoliko mjeseci![]()
Kao što reče dječak, jesen je. Vrijeme je da se zaljubim!
Tirkiz wrote:ma nigdje veze zaljubljivanje i godisnja doba...ako nadjes osobu koja ti odgovara u svakom pogledu zar je bitno kakvo je vrijeme vani...
kod mene aprilska ljubav traje vec punih 6 godina...i akobogda slijedece godine planiram svadbu![]()
![]()
![]()
ima i za to lijeka.dječak sa šibicama wrote:Mene ljubav uglavnom spuca sakom u glavu.

drekalica28 wrote:ima i za to lijeka.dječak sa šibicama wrote:Mene ljubav uglavnom spuca sakom u glavu.![]()
dječak sa šibicama wrote:
![]()
moraces mi to malo poblize objasniti. live
ja takticki nastupamLucazode wrote:Tirkiz wrote:ma nigdje veze zaljubljivanje i godisnja doba...ako nadjes osobu koja ti odgovara u svakom pogledu zar je bitno kakvo je vrijeme vani...
kod mene aprilska ljubav traje vec punih 6 godina...i akobogda slijedece godine planiram svadbu![]()
![]()
![]()
Pa jarane ti htjede prošle godine uzet prsten, kod tebe April traje 7000 dana![]()
![]()
Tirkiz wrote:ja takticki nastupamLucazode wrote:Tirkiz wrote:ma nigdje veze zaljubljivanje i godisnja doba...ako nadjes osobu koja ti odgovara u svakom pogledu zar je bitno kakvo je vrijeme vani...
![]()
![]()
Pa jarane ti htjede prošle godine uzet prsten, kod tebe April traje 7000 dana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dion wrote:Nekako mi je Sarajevo najljepse zimi. Prelijepo, sve bijelo....i vazda prelijepa kapica na glavi moje drage.
Sjecam se jednom smo, nekad davno,po mraku, tramvajom krenuli negdje prema Stupu u onaj Banana hotel, nemam pojma ni zbog cega. Na pola puta iskocili van i na jakom snijegu krenuli "pjehe". Valjali se po snijegu i pravo se smrzli.

madnessa wrote:Strašno volim zimu (ne i hladnoću) i nekako mi nema ništa draže ušuškati se i grijati nos u njegovom naručju. Evo već sada uživam u hladnim jutrima i prohladnim večerima. Nema mi ništa draže od toga da legnemo skupa i ušuškamo se pod dekicu dok gledamo TV i tako zaspemo.
I naša ljubav je počela u kasnu jesen...
Zovem se Zelena wrote:madnessa wrote:Strašno volim zimu (ne i hladnoću) i nekako mi nema ništa draže ušuškati se i grijati nos u njegovom naručju. Evo već sada uživam u hladnim jutrima i prohladnim večerima. Nema mi ništa draže od toga da legnemo skupa i ušuškamo se pod dekicu dok gledamo TV i tako zaspemo.
I naša ljubav je počela u kasnu jesen...![]()
Kao da ovi hladniji dani bude prisnost među parterima...
Neka vam vaša ljubav grije mnoge jesenje dane

Meni ovdje nema dileme... Ako je u Peruu proljeće i mi se upoznali tamo... Onda je to proljetna ljubav, ha jaljubav_aha wrote:prvi dan proljeca danas kod mog prijatelja u peru_usto sad da se radi ,odes na godisnji odmor,tako se sretne ljubav svog zivota npr. u AUSSIE
tamo proljece ovdje jesen
![]()
Bila u vezi koja je započeta u znaku vodolije. Pa eto, ne prepoznajem nas bašpin-up wrote:A ima i ovaj horoskopski fazon, evo za ove aktuelne predstojeće znakove (ako je ovo na nekoj temi već bilo, izvinjavam se)
VEZA ZAPOČETA U ZNAKU...
VODENJAKA (21.01- 18.02.)
Od svih znakova koji vladaju Zodijakom, Vodenjak najviše uživa u svojoj originalnosti i različitosti. Ako je vaša veza započela u vrijeme vladavine ovog znaka, trajat će točno onoliko koliko ćete jedan drugome dati prostora za slobodu.
Dobre strane: Zajedno možete osvojiti svijet – poštujete li slobodu partnera!
Loše strane: Ovo baš i nije najstrastveniji znak, ali ako se potrudite, mogli bi i uspjeti!
Plus: Vodenjaci su uvijek spremni za ludosti – probajte bungee jumping!
pin-up wrote:VEZA ZAPOČETA U ZNAKU...
DJEVICE (23.08 – 22.09.)
Djevica je znak koji se voli opterećivati detaljima pa ćete se vjerojatno, osim datuma kada ste se sreli, sjećati i točno svega što ste imali na sebi! Ovaj zemljani znak ponekad je previše opsjednut detaljima tako da i ne obraća pažnju na velike stvari koje propušta. Ali i Djevice se znaju prepustiti strastima, kad nitko ne gleda...
Dobre strane: Mislit ćete na sve važne datume, a oko vas će sve prštati od urednosti!
Loše strane: Sitničavost može stvarno smetati!
Plus: U ovoj vezi sve će ići 'po špagici' i postojat će plan za svaku zajedničku aktivnost. Promislite o tome koliko i zajedničko pranje suđa može biti zabavno!!!