Tomahawk11 wrote:Vidi ih sto su Grunfove fore pokupili![]()
bolje biti lijep čitav život, nego ružan jedan dan!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Tomahawk11 wrote:Vidi ih sto su Grunfove fore pokupili![]()
Kakav zatvor. Nisi znala da je granica pristanka 14 kod nas? Ali odbijena je naravno.sherbett wrote: Pa suti bolan, jos ce te upratit, negdje se u zatvor ide za takve stvari
More i 22Gabrielo wrote:Kakav zatvor. Nisi znala da je granica pristanka 14 kod nas? Ali odbijena je naravno.sherbett wrote: Pa suti bolan, jos ce te upratit, negdje se u zatvor ide za takve stvari
Zanimaju me samo one izmedju 18 i 21.
Tad se vec celulit pocne da stvara.edo_79 wrote:More i 22Gabrielo wrote:Kakav zatvor. Nisi znala da je granica pristanka 14 kod nas? Ali odbijena je naravno.sherbett wrote: Pa suti bolan, jos ce te upratit, negdje se u zatvor ide za takve stvari
Zanimaju me samo one izmedju 18 i 21.![]()
![]()
![]()
![]()
Bloo wrote:zar ima života poslije tridesete?
Život počinje nakon prve penzije, a do tada je crnčenje.Bloo wrote:zar ima života poslije tridesete?
znači još 35 godinaRamzess Veliki wrote:Život počinje nakon prve penzije, a do tada je crnčenje.Bloo wrote:zar ima života poslije tridesete?
Crnjak, znam ...Bloo wrote:znači još 35 godinaRamzess Veliki wrote:Život počinje nakon prve penzije, a do tada je crnčenje.Bloo wrote:zar ima života poslije tridesete?
Crnčiš i doguras do penzije. Onda skontas da polaki svi jarani umiru, pocinjes da budes senilan, ubijas se od dosade i umres u 70toj od neceg nepoznatog, a kako je trend sa ovim bolescinama krenuo covjek je sretan ako i penziju doceka.Ramzess Veliki wrote: Crnjak, znam ...Meni dođe da se bacim sa mosta pa ako preživim da idem u invalidsku ... gledam te penzionere, imaju vremena za sve čega se sjete.
Kakav bi threesome pao izmedju nas jbt nemojte da ostane samo na forumskoj priciBloo wrote:i mene oduševljava lejtli...mora da će nam mučki to izaći na nossherbett wrote:Pa ti si zapravo skroz cool tipwalter kurtz wrote:Tirdesete su nove dvadesete
Mogu ne bi bilo prvi putsherbett wrote:Hajd Bloo ti prva pa javi![]()
A mozemo i sa dva fronta, moze on to...a zajedno smo jace!
walter kurtz wrote:Mogu ne bi bilo prvi putsherbett wrote:Hajd Bloo ti prva pa javi![]()
A mozemo i sa dva fronta, moze on to...a zajedno smo jace!sto nas je vise to bolje
Stvar je u djeljenjuBloo wrote:walter kurtz wrote:Mogu ne bi bilo prvi putsherbett wrote:Hajd Bloo ti prva pa javi![]()
A mozemo i sa dva fronta, moze on to...a zajedno smo jace!sto nas je vise to bolje
![]()
imaš jednu ćunu ne 4...
sharing is caringedo_79 wrote:Sharing is caring![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ni sam ne bih bolje rekaoBloo wrote:sharing is caringedo_79 wrote:Sharing is caring![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
This term is use to describe a form of recreational social and sexual intercourse between consenting adults. Commonly consisting of male/female (or male/male) couples meeting with other males for sex and ongoing intimacy. It is simply being open about you sexual feelings and being adventurous about it; keeping the homies happy!
"Sharing is Caring" probably began since the dawn of time. From our history records at we can find some sort of written documents from the ancient Rome and its' orgies.
"Dude, I can't hang with you tonight" "WTF, why not?" "Lisa and I are going out." "Bring her over, sharing is caring!"

Nisi jedinaBloo wrote:džaba jarane kad ja tebe zamišljam da izgledaš ovako![]()
ti si kriv...avatarwalter kurtz wrote:Ni blizu
Brando je super zgodan lik a ti iscupa njegove pozne godineBloo wrote:ti si kriv...avatarwalter kurtz wrote:Ni blizu![]()
edu zamisljam ko Bundijakrakat i nako sav bandijast
Brando je BIO PRAAAVOO dobar lik..biowalter kurtz wrote:Brando je super zgodan lik a ti iscupa njegove pozne godineBloo wrote:ti si kriv...avatarwalter kurtz wrote:Ni blizu![]()
edu zamisljam ko Bundijakrakat i nako sav bandijast
Tek mi je 31 190 cm visok 100 kg tezak ovisan o lakim drogama i experimentiranjem sa senzornim deprivacijama i kazu svi da licim roberta downeya jrdobar osjecaj wrote:Nisi jedinaBloo wrote:džaba jarane kad ja tebe zamišljam da izgledaš ovako![]()