"oklen" si tiEkspanzi wrote:ja nisam..Dile wrote:sto ne bi bilo... ljudi ko ljudi... svi smo mi s iste planete
<--- check
morel sta se sredit za papire
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
"oklen" si tiEkspanzi wrote:ja nisam..Dile wrote:sto ne bi bilo... ljudi ko ljudi... svi smo mi s iste planete
<--- check
jeee.. samo nije ovdje.. treba na onoj temi gdje se svi LJUBU a mene niko nece..Dile wrote:![]()
eFe ti maksuz je'an
Ekspanzi wrote:jeee.. samo nije ovdje.. treba na onoj temi gdje se svi LJUBU a mene niko nece..Dile wrote:![]()
eFe ti maksuz je'an
U pravu si, samo sto ih ja eliminisem u startu ( nadjem im milion mana ) i to je to. Podignem barikade na svim frontovima, ha ja.Tesnim wrote:Hercegovka udata za pakistanca....... moguce je sve....
a ko je to stranac ustvari....meni je stranac neko koga ne poznajem, a ne neko s one strane granice BiH....
Licno mislim da se ne treba plasiti nekog vezivanja za "stranca"... ne radi se o tome odakle je ko, nego kakav je taj neko...
Latinica wrote:U pravu si, samo sto ih ja eliminisem u startu ( nadjem im milion mana ) i to je to. Podignem barikade na svim frontovima, ha ja.Tesnim wrote:Hercegovka udata za pakistanca....... moguce je sve....
a ko je to stranac ustvari....meni je stranac neko koga ne poznajem, a ne neko s one strane granice BiH....
Licno mislim da se ne treba plasiti nekog vezivanja za "stranca"... ne radi se o tome odakle je ko, nego kakav je taj neko...
Valbon_1 wrote: "Veoma cesto covjek dobiva ono sto je najvise mrzeo"![]()
HAVANA wrote:I moguće i poželjno.
Da se nisam oženio ja bi kakve crnkinje priveo.
Ostade mi želja pusta.
Ja mislim da mi nismo nista drugaciji od ostalih osrednje-konzervativnih naroda u dijaspori. Ti si u US, vidish i sam, prve generacije imigranata se uvijek zene izmedju sebe u procentu od, vjerovatno 95%.... Pa se onda druga-treca generacija asimiluje dovoljno da se ne identifikuje sa zemljom svojih predaka toliko pa se pocne vise mjesati... iako se neki odrzavaju hiljadama godina (Jevreji)...simpozijum delirijum wrote:vidim ja ima zbunjenih ( gay stranac bosanac ?) temu sam otvorio mamlazi
jedni da raspredamo o ljubavnim iskustvima BiH gradjana svih vjera rasa i polova sa stranim drzavljanima svih vjera rasa i polova
pa ko je gay neka bude gay
ja sam licno pravocrtan ka vagini zenskoj naravnoi toga ljubitelj jesam ja ! ali nisam homofob pa hajmo dalje !
( upravo se svadjam i mirim sa svojom divljom latino zenom joj! boli glava)
ajmo dalje !
besana wrote:1. mamlaz si tisimpozijum delirijum wrote:vidim ja ima zbunjenih ( gay stranac bosanac ?) temu sam otvorio mamlazi
jedni da raspredamo o ljubavnim iskustvima BiH gradjana svih vjera rasa i polova sa stranim drzavljanima svih vjera rasa i polova
pa ko je gay neka bude gay
ja sam licno pravocrtan ka vagini zenskoj naravnoi toga ljubitelj jesam ja ! ali nisam homofob pa hajmo dalje !
( upravo se svadjam i mirim sa svojom divljom latino zenom joj! boli glava)
ajmo dalje !
2. "vagini ženskoj" ?ko biva postoji vagina muška?
![]()
3. Boga ti ne laži " divlja latino žena "moš mislit
4. I svađaš se i miriš u 6 i 20 ujutro, dok si na intrenetu ?![]()
Dečko, da nisi sanjao?