a sta ostaje? Ili jednostavno "idemo dalje"fedor wrote:Prije ili kasnije ljubav/strast izblijedi....nek priča ko šta hoće, to je tako!
ljubav ili strast??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Zelena Carapa
#101 Re: ljubav ili strast??
- fedor
#102 Re: ljubav ili strast??
Pa danas ti je sve više Parova/brakova koji funkcionišu na taj način (idemo dalje). Čovjek je takav po prirodi, rijetko je kad zadovoljan, hoće da proba svašta nešto jer uvijek može bolje!Zelena Carapa wrote:a sta ostaje? Ili jednostavno "idemo dalje"fedor wrote:Prije ili kasnije ljubav/strast izblijedi....nek priča ko šta hoće, to je tako!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#103 Re: ljubav ili strast??
ne vidim problem u tome idemo dalje
- Mis mekinjas
#104 Re: ljubav ili strast??
Može biti i gore, šta onda?fedor wrote:Pa danas ti je sve više Parova/brakova koji funkcionišu na taj način (idemo dalje). Čovjek je takav po prirodi, rijetko je kad zadovoljan, hoće da proba svašta nešto jer uvijek može bolje!Zelena Carapa wrote:a sta ostaje? Ili jednostavno "idemo dalje"fedor wrote:Prije ili kasnije ljubav/strast izblijedi....nek priča ko šta hoće, to je tako!![]()
- fedor
#105 Re: ljubav ili strast??
Opet tražiš bolje!!! Valjda je to jasno!Miš mekinjaš wrote:Može biti i gore, šta onda?fedor wrote: Pa danas ti je sve više Parova/brakova koji funkcionišu na taj način (idemo dalje). Čovjek je takav po prirodi, rijetko je kad zadovoljan, hoće da proba svašta nešto jer uvijek može bolje!![]()
- Zelena Carapa
#106 Re: ljubav ili strast??
Svaka se ljubav mora njegovati. Najlakse je next please - pa onda etiketa i svadja na temi Zene pitaju...komi wrote:ne vidim problem u tome idemo dalje
- fedor
#107 Re: ljubav ili strast??
Mora se njegovati. Ali s vremenom ti dojadi, to moraš priznati pa makar...Zelena Carapa wrote:Svaka se ljubav mora njegovati. Najlakse je next please - pa onda etiketa i svadja na temi Zene pitaju...komi wrote:ne vidim problem u tome idemo dalje![]()
- fedor
#108 Re: ljubav ili strast??
Večeras neću spavati
a nemoj ni ti
večeras bih te ljubio
i nikada izgubio
za sebe čuvao
Večeras ja i ti
u ime ljubavi
Večeras bi me mazila
i pazila
večeras bi me ljubila
i sreću slutila
za sebe imala
Al nismo mi
više djeca ljubavi
Al' nismo mi
Ref.
Nije to ljubav
nit' ljubomora
nije to strast
samo požuda

a nemoj ni ti
večeras bih te ljubio
i nikada izgubio
za sebe čuvao
Večeras ja i ti
u ime ljubavi
Večeras bi me mazila
i pazila
večeras bi me ljubila
i sreću slutila
za sebe imala
Al nismo mi
više djeca ljubavi
Al' nismo mi
Ref.
Nije to ljubav
nit' ljubomora
nije to strast
samo požuda
- Zelena Carapa
#109 Re: ljubav ili strast??
eh sad, bas da svaka ljubav izblijedi i dojadi - ne mrem se slozit 
Ali mozda treba jos malo da pozivim pa da mogu odgovoriti na ovo pitanje
- fedor
#110 Re: ljubav ili strast??
Javit ćeš se za koju godinu!Zelena Carapa wrote:eh sad, bas da svaka ljubav izblijedi i dojadi - ne mrem se slozit
- Mis mekinjas
#111 Re: ljubav ili strast??
Nekako mi se čini da ti baš imaš volje i živaca za svakakve budale...fedor wrote:Opet tražiš bolje!!! Valjda je to jasno!Miš mekinjaš wrote:Može biti i gore, šta onda?fedor wrote: Pa danas ti je sve više Parova/brakova koji funkcionišu na taj način (idemo dalje). Čovjek je takav po prirodi, rijetko je kad zadovoljan, hoće da proba svašta nešto jer uvijek može bolje!![]()
![]()
![]()
- fedor
#112 Re: ljubav ili strast??
Pa dobro sad, ne baš za svake!Miš mekinjaš wrote: Nekako mi se čini da ti baš imaš volje i živaca za svakakve budale...
-
Smoki
#113 Re: ljubav ili strast??
Ne ocekujem da druga strana izjavi ljubav u odredjeno vrijeme ili nakon odredjenog vremena.
E sad, kada mi hocemo samo sex a kada i ljubav, e to zavisi od osobe do osobe... svi smo mi razliciti.
Mogu reci da se ne bih previse nesta zrtvovao za nekoga do koga mi nije stalo kao osobe. Ako mi je samo bitna u krevetu, a ne kao i osoba.... jedino sto bih zrtvovao je 4 KM za kondome i to jeto.
E sad, kada mi hocemo samo sex a kada i ljubav, e to zavisi od osobe do osobe... svi smo mi razliciti.
Mogu reci da se ne bih previse nesta zrtvovao za nekoga do koga mi nije stalo kao osobe. Ako mi je samo bitna u krevetu, a ne kao i osoba.... jedino sto bih zrtvovao je 4 KM za kondome i to jeto.
-
Jaskko 10
#114 Re: ljubav ili strast??
i ljubav i strast koktel