ljubav ili laž?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
milijarder

#176 Re: ljubav ili laž?

Post by milijarder »

ehhh moze i na penzionere :-D :-D

samo pazi da ne naletis na kakvog borbenog... :) :)
zagrebačka_cura

#177 Re: ljubav ili laž?

Post by zagrebačka_cura »

hah...pomno ću birat...da me i neka baba ne spizdi...di sam onda..
milijarder

#178 Re: ljubav ili laž?

Post by milijarder »

ja mislim da si ti brza na obaracu od bilo koje babe ... :) :)
milijarder

#179 Re: ljubav ili laž?

Post by milijarder »

najvaznije ti je gleati u oci, ako protivnik trepne iskoristis trenutak i potegnes jal kamen, jal motku, jal sprint da te ne moze stici :-D :-D :-D
zagrebačka_cura

#180 Re: ljubav ili laž?

pa ne znam baš jel bijeg uvijek najbolja solucija...kukavice bježe...hrabri se sučavaju...
zagrebačka_cura

#181 Re: ljubav ili laž?

i da...još uvijek mislim da ne spadam u tu kategoriju...al znam neke tipične predstavnike koji se bore svim silama da vrsta opstane..
taj iz Beograda

#182 Re: ljubav ili laž?

Post by taj iz Beograda »

elem...vidim da pljuvanje po meni ne prestaje...a nista...zarad toga,kao i zarad onih koji su mi pisali na mejl napisacu par reci da malo pojasnim svoje ponasanje...kao prvo zeleo bih da se zna da za razliku od nje ja nikad nisam lagao kao i to da joj nikad nista nisam precutao,takodje, od samog pocetka sam naglasavao,ne znam ni sam koliko puta, da ce sve ostati na druzenju na netu i da dalje od toga nece otici...medjutim,napravio sam gresku i dozvolio da me osecaji povedu..i onda,kako to obicno biva u spanskim serijama,dolazi do problema...u trenutku kada su moji osecaji prema njoj najjaci(posle toga je sve krenulo nizbrdo),ona na jedan vrlo ruzan nacin povredjuje moje osecaje i gazi preko njih(prosto neverovati da neko ovako osecajan i zaljubljen kao ona to moze da uradi),ne zelim da pricam o tome sta je uradila(ona to odlicno zna),da ne bi bilo,kako neko rece,iznosenje prljavog vesa nego samo tako...poneka fleka... tako da ce za sada ostati na tome"vrlo ruzan nacin"...u svakom slucaju,to me je dovelo do toga da preispitam istinitost njenih reci i prestanem da joj verujem i za osecaje i za sve ostalo i rekao joj da joj posle svega vise ne mogu verovati...ne znam sta bi bilo da se to nije desilo,dal bi sad bili zajedno ili ne niti sada zelim da razmisljam na taj nacin,uglavnom,to je bio pocetak kraja koji jos uvek traje...za sada toliko,do nekog narednog kucanja...pozdrav
zagrebačka_cura

#183 Re: ljubav ili laž?

samo si zaboravio reć da je to bilo prije skoro dije godine...i da ti jako dobro znaš da te nemam razloga lagati za osječaje i za ništa drugo...ali očito si osoba koja ne zaboravlja...
Locked