ljubav ili laž?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
jutarnja_rosa

#151 Re: ljubav ili laž?

Post by jutarnja_rosa »

kome?? majmunu?? Pustopoljino izvini se,red je :) :)[/quote]

uvek su mi bili simpaticni ovi majmuncici koji drze stranu nekome a da ni sami ne znaju zasto[/quote]

e znas sta...ja kad se u necemu ne prepoznam onda me to i ne uvrijedi a vidim ti si se prepoznao pa... :)

a hej sto nam ne napises bar jedan mali dio te svoje verzije pa da se bar potrudimo da shvatimo zasto i kako kad je ionako vec tema otvorena...ne trebas puno pisati samo ukratko
pustopoljina

#152 Re: ljubav ili laž?

Post by pustopoljina »

[email protected]
you must be joking,right :-)
zagrebačka_cura

#153 Re: ljubav ili laž?

Post by zagrebačka_cura »

tesna_koža wrote:jes vala blesava ta cura,morala sam da se registrujem ,nisam mogla odoleti da joj to ne kažem,vidiš da te budala zajebava i vuće za nos.da mu je stalo dotrčao bi on kod tebe,ne bi čekao da i njemu dodješ i još k tome da se ni ne vidite.

a blesava jesam...šta se tu može...a šta se sažaljenja tiće..naravno da ne želim to...
luciferino

#154 Re: ljubav ili laž?

Post by luciferino »

ć i č *hint hint* ;-)
Lucie

#155 Re: ljubav ili laž?

Post by Lucie »

a blesava jesam...šta se tu može...a šta se sažaljenja tiće..naravno da ne želim to...
neka baci kamen onaj ko je bez greha i onaj koji nikada nije bio blesav hem u imenu ljubavi ili u necem drugom. ali draga procitaj nase postove. toliko ljudi iz razlicitih djelova sveta ti kaze jednu i tu istu stvar. Pa momak koliko on je u stvarnosti fin, sexi i neznam sta jos tu razglaba o majmunu, vredja druge i vise ga zanima ko vredja njega i tvoje srce na dlanu ga ni malo nedotice.To stvarno nije ljubav i mozda i to stvarno mislim nikada nije ni bila. zajendo ste proveli super time ali ovo otislo predaleko vreme je za stvaran zivot.Zovi prijatelica, idi se zabavljati i beri od zivota to sto nudi i ne trazi ono sto nemozes imati. jer nemozes :-(

Znas koliko zenama prodje zivot u njihovoj ljubavi za pevacom ili glumcom? odjednom su stare mrzovolne zene. mladost prosla zivot zavrsava i oni zive samo u svojoj glavi. isto je nemozes ga imati i jako nije glumac ili pevac nemozes pomiri se sa tim i kreni zivjeti. kupi ljubimca,pocni se baviti plesom, odi u disko ala ponavojam se to vec sam pisala. zao mi je kada citam tvoje textove. nekome si smesna i blesava meni tuzna i tvoja djecu zasluzuju veselu mamu pa hajde u akciu. Zivot je lep i svaki dan nudi nesto novo ;-)
zagrebačka_cura

#156 Re: ljubav ili laž?

Lucie wrote:
neka baci kamen onaj ko je bez greha i onaj koji nikada nije bio blesav hem u imenu ljubavi ili u necem drugom. ali draga procitaj nase postove. toliko ljudi iz razlicitih djelova sveta ti kaze jednu i tu istu stvar. Pa momak koliko on je u stvarnosti fin, sexi i neznam sta jos tu razglaba o majmunu, vredja druge i vise ga zanima ko vredja njega i tvoje srce na dlanu ga ni malo nedotice.To stvarno nije ljubav i mozda i to stvarno mislim nikada nije ni bila. zajendo ste proveli super time ali ovo otislo predaleko vreme je za stvaran zivot.Zovi prijatelica, idi se zabavljati i beri od zivota to sto nudi i ne trazi ono sto nemozes imati. jer nemozes :-(

Znas koliko zenama prodje zivot u njihovoj ljubavi za pevacom ili glumcom? odjednom su stare mrzovolne zene. mladost prosla zivot zavrsava i oni zive samo u svojoj glavi. isto je nemozes ga imati i jako nije glumac ili pevac nemozes pomiri se sa tim i kreni zivjeti. kupi ljubimca,pocni se baviti plesom, odi u disko ala ponavojam se to vec sam pisala. zao mi je kada citam tvoje textove. nekome si smesna i blesava meni tuzna i tvoja djecu zasluzuju veselu mamu pa hajde u akciu. Zivot je lep i svaki dan nudi nesto novo ;-)

možda život nekome nudi...meni ne nudi ništa...
Zoya

#157 Re: ljubav ili laž?

Post by Zoya »

Pa sta ti od njega trazis, da te gazi samo da bude s' tobom, trazis sigurnost, plasis se da ostaris sama, sta?
Lucie

#158 Re: ljubav ili laž?

Post by Lucie »

da si moja frendica i da meni ovo kazes u oci dobila bi jedan dobar samar i vjeruj bio bi iz svih briga.zivot ti dao zdravlje i dao ti zdravu djecu. ja mislim da zivot ti vec dao dovolno, zar ne? i ono ostalo sto cekas? da na vrata dodje milioner i kidnapuje te za Nice ??? zivot nudi lepe stvari, samo njih moras prifatiti i moraz njih zeljeti i moras poceti PRVENSTVENO VOLJETI SAMU SEBE ako gazis sama po sebi, ako ti sebe mrzis i pravis od sebe jadnicu koja prosi o dlaku ljubavi i paznje kako mislis da te ostali vide? tacno tako? takva osobe se nevole. vole se snazne osobe koje blistaju jer takve ljubav zasluzuju.

opet jedan mali primjer. moja fantasticna frendica, majka prekrasnog sina.zivi na jarunu, nogirala svog mladjeg i zgodnog muza jer nju pravio nesretnom. zasto ce biti sa nekim ko nju nepravi sretnu. Rekonstruisala stan, sredila sebe i otisla s frendovima na more da uziva. vratila se sretna i nasmijana i jer muskarce netrazi nestigne njih odbijati. sto nesledis njezin primjer.I vjeruj takodje ima brige jedna plata sada jako fali, djete cesto bolestno ali ona to neuzima srce ona zivi i raduje se iz sitnica.

Kod kuci pored PC svoje srecu nenadjes.Daj curo iz zagreba sjeti se ponosai zivota kakav je bio i kreni. od srca ti cuvam fige i vjerujem da to ti mozes. pokazi beogradjaninu sta mogao imati i sta izgubio. neka gricka nogte u Bg i ti blistaj u ZG ;-)
zelenashica

#159 Re: ljubav ili laž?

Post by zelenashica »

Lucie wrote:
da si moja frendica i da meni ovo kazes u oci dobila bi jedan dobar samar i vjeruj bio bi iz svih briga.zivot ti dao zdravlje i dao ti zdravu djecu. ja mislim da zivot ti vec dao dovolno, zar ne? i ono ostalo sto cekas? da na vrata dodje milioner i kidnapuje te za Nice ??? zivot nudi lepe stvari, samo njih moras prifatiti i moraz njih zeljeti i moras poceti PRVENSTVENO VOLJETI SAMU SEBE ako gazis sama po sebi, ako ti sebe mrzis i pravis od sebe jadnicu koja prosi o dlaku ljubavi i paznje kako mislis da te ostali vide? tacno tako? takva osobe se nevole. vole se snazne osobe koje blistaju jer takve ljubav zasluzuju.

opet jedan mali primjer. moja fantasticna frendica, majka prekrasnog sina.zivi na jarunu, nogirala svog mladjeg i zgodnog muza jer nju pravio nesretnom. zasto ce biti sa nekim ko nju nepravi sretnu. Rekonstruisala stan, sredila sebe i otisla s frendovima na more da uziva. vratila se sretna i nasmijana i jer muskarce netrazi nestigne njih odbijati. sto nesledis njezin primjer.I vjeruj takodje ima brige jedna plata sada jako fali, djete cesto bolestno ali ona to neuzima srce ona zivi i raduje se iz sitnica.

Kod kuci pored PC svoje srecu nenadjes.Daj curo iz zagreba sjeti se ponosai zivota kakav je bio i kreni. od srca ti cuvam fige i vjerujem da to ti mozes. pokazi beogradjaninu sta mogao imati i sta izgubio. neka gricka nogte u Bg i ti blistaj u ZG ;-)
lucie je :thumbup: fkt u pravu samo još mu zapjevaj onu staru:E moj druže Beogradski i uživaj :D
pustopoljina

#160 Re: ljubav ili laž?

Post by pustopoljina »

lucie-ti si 100% :thumbup: bilo bi te odlicno imati za prijatelja.
ja mislim da zagrebacka_cura ima vec jako dugo takav nacin razmisljanja,negativnu spiralu iz koje izlazi samo jedno: ona je beznacajna.
da li je bila takva ranije,prije ovog lika,pa on naletio-i poklopili se u svojim devijacijama...ili je on "dresirao" da tako misli-uslovljavajuci znake paznje njenim ponizavanjem-ne znam...nije na kraju krajeva ni vazno-hocu reci- da ona ne misli od jucer na takav nacin...sigurno ima dugogodisnji staz u tome...
mozda zvuci drasticno,posebno za nase podneblje-ali mislim da bi ti (@zagrebacka_curo) psihoterapija pomogla.
ja podrzavam igranje na sve ili nista u ljubavi,podrzavam kad pravis od sebe budalu u ime ljubavi-ali ne mogu da podrzavam kad neko kao licnost propada i za sobom vuce i nevine (djecu).kad ljubav prelazi u opsesiju? da li je i opsesija ljubav? ne znam...
Lucie

#161 Re: ljubav ili laž?

Post by Lucie »

hvala sto ste se sa mnom slozili. bilo bi divno da to sve procita zagrebska cura i da i ona se slozi i dodje svoje srece ;-)
Mr.Lee

#162 Re: ljubav ili laž?

Post by Mr.Lee »

Odgovor je laž. Kani se tih "virtuelnih" ljubavi, od toga nema hajra.
zagrebačka_cura

#163 Re: ljubav ili laž?

a eto pročitala i ja...i nikako da se sastavim sa sobom...
stepsky

#164 Re: ljubav ili laž?

Post by stepsky »

zagrebačka_cura wrote:a eto pročitala i ja...i nikako da se sastavim sa sobom...
Kad bi morala da ga opises u samo jednoj rijeci i da u toj rijeci bude sadrzano ono sto ti se njavise svidja kod njega koja bi to rijec bila?
NijeNego

#165 Re: ljubav ili laž?

Post by NijeNego »

Cini mi se da je to upravo ta nemogucnost da veza opstane :zzzz:

BTW, ko kaze da od virtuelnih ljubavi nema hajra? :D Moja krunisana sretnim brakom. :D
studeni

#166 Re: ljubav ili laž?

Post by studeni »

ovaj problem izmedju zg i bg moze biti isceniran od strane udbe i sluzbe -kos- pa da mi ozivimo preko bosne ljubav izmedju njih!ha ha ne razmisljajte o tome to je sala.a to sto se desava sa njima je jednostavno jer se beogradjaninu ne dize pa bjezi od cure i po.zagrebcanka je zena prava i stvarno ne znam kako joj pomoc,sem jedino sebe na pladanj da joj stavim. :-)
zagrebačka_cura

#167 Re: ljubav ili laž?

stepsky wrote:
zagrebačka_cura wrote:a eto pročitala i ja...i nikako da se sastavim sa sobom...
Kad bi morala da ga opises u samo jednoj rijeci i da u toj rijeci bude sadrzano ono sto ti se njavise svidja kod njega koja bi to rijec bila?

stvarno teško da bi mogla opisati nekoga u jednoj rijeći...ali viiše mislim da i nije bitno šta mi se svidjelo ni šta je najviše pridonijelo da se ovako osječam ko blesava tinejdžerica...jednostano se desilo..a dešava se iz ko zna kojeg razloga,,,znam samo da sami zakompliciramo nešto što ustvari i nije tako komplicirano,mada na prvi pogled tako djeluje,možda sam ja suluda i činim sulude stvari...ali nikada se nisam ograničaala samo zato što to nije uobičajno...biće da ja nisam baš sasvim normalna...
tesna_koža

#168 Re: ljubav ili laž?

Post by tesna_koža »

zagrebačka_cura wrote:
stepsky wrote:

stvarno teško da bi mogla opisati nekoga u jednoj rijeći...ali viiše mislim da i nije bitno šta mi se svidjelo ni šta je najviše pridonijelo da se ovako osječam ko blesava tinejdžerica...jednostano se desilo..a dešava se iz ko zna kojeg razloga,,,znam samo da sami zakompliciramo nešto što ustvari i nije tako komplicirano,mada na prvi pogled tako djeluje,možda sam ja suluda i činim sulude stvari...ali nikada se nisam ograničaala samo zato što to nije uobičajno...biće da ja nisam baš sasvim normalna...

normalna si ti,jedino u ovoj prici nije normalan taj tvoj momak kojega boli ona stvar za sve oko njega. I naravno da je njemu komplikovano jer se boji obaveza.Za njega to predstavlja problem jer te ne voli.Gde ima ljubavi nista nije komplikovano,u to mozes da budes sigurna.
studeni

#169 Re: ljubav ili laž?

Post by studeni »

tesna koza u pravu si :thumbup: a to dokazuje da sam i ja u pravu ;-) zagrebacka cura osjecajna,normalna :thumbup: lik iz beograda sebican,bezobrazan,nenormalan :evil: a sada ponavljam i argumentiram svoj prosli zakljucak:lik iz beograda sa ovim karakteristikama licnosti sto ste svi zajedno sa mnom nabrojali iskoristio bi situaciju i bezobzirno iskoristio z.g. curu ali ne moze jer mu se jednostavno ne dize i sada psihicki svrsava dok ona pati i tuguje a mi je kao tjesimo :idea: zagrebacka curo drze se jace pa mi te svi sa foruma volimo koliko zakljucih citajuci ove stranice i to nesto znaci :thumbup: i ne mogu se susdrzati a da ti ne napisem jedan savjet a on glasi-ljubav je kao sjena,budes li trcala za njom nikad je uhvatiti neces- :idea:
tesna_koža

#170 Re: ljubav ili laž?

Post by tesna_koža »

studeni wrote:tesna koza u pravu si :thumbup: a to dokazuje da sam i ja u pravu ;-) zagrebacka cura osjecajna,normalna :thumbup: lik iz beograda sebican,bezobrazan,nenormalan :evil: a sada ponavljam i argumentiram svoj prosli zakljucak:lik iz beograda sa ovim karakteristikama licnosti sto ste svi zajedno sa mnom nabrojali iskoristio bi situaciju i bezobzirno iskoristio z.g. curu ali ne moze jer mu se jednostavno ne dize i sada psihicki svrsava dok ona pati i tuguje a mi je kao tjesimo :idea: zagrebacka curo drze se jace pa mi te svi sa foruma volimo koliko zakljucih citajuci ove stranice i to nesto znaci :thumbup: i ne mogu se susdrzati a da ti ne napisem jedan savjet a on glasi-ljubav je kao sjena,budes li trcala za njom nikad je uhvatiti neces- :idea:

verovatno jeste i ona svesna svega toga,ali smatram da kod nje osecaji preladavaju se te ruzne stari koje on njoj radi
zagrebačka_cura

#171 Re: ljubav ili laž?

u pravu si tesna...osječaji su zajebana stvar,potiv koje ja ne mogu.
milijarder

#172 Re: ljubav ili laž?

Post by milijarder »

najbolje onda da layes??
zagrebačka_cura

#173 Re: ljubav ili laž?

na mjesečinu misliš?
milijarder

#174 Re: ljubav ili laž?

Post by milijarder »

ehhh ko ce se strpiti do noci...najbolje je na nekog slabijeg ko ti ne smije uzvratiti...znas ono osjecas se mocnije... :-D
zagrebačka_cura

#175 Re: ljubav ili laž?

a ništa..onda ću na poslu na babe režat...
Locked