pustopoljina wrote:1.moji akutni problemi su uglavnom rjeseni...postoje jos neki koji se trebaju kroz par godina rijesiti,to je van mog uticaja.
2.bila sam u njenoj kozi (zagrebacke cure)...aerodrom glavnog grada neke zemlje ciji jezik ne govorim (da dodam malo drame).
3.moj (i jos uvijek moj) partner je imao m.da i naravno-nije sjedio na dvije stolice i cekao me tamo.
4. ti da volis,kao sto ne volis -stustio bi se niz stepenice,makar noge polomio da ti ona koju volis stoji ispred zgrade.
5.jesam-ja sam stoka neotesana i mijesam se u teme otvorene na forumu,ne mijesam ti se u tanjir za stolom.
6.kad cujem izgovore tipa "ti to ne razumijes","ne znas ti" itd.bilo da ih koristi musko ili zensko-sigurna sam da su upravo oni ti koji ne znaju i ne razumiju (ali se jako cesto kunu u ljubav).
7. nema u ljubavi filozofije.ili jesi ili nisi. to je jasno. samo neko ima ili nema m.da da kaze-jeste ili nije.
8. ostao ti sa tom svojom "domacom" ili se odlucio za ovu koja ti je dosla "na noge"-tesko joj se,koja god da bude.
9.ne moras ti meni objasnjavati to sto ne razumijem,ne znam...budi barem prema sebi iskren.
10.moj tata nije majmun-moji su me roditelji odgojili tako da budem postena,iskrena...pionir-da skratim;da ne sjedim na dvije stolice i ne rjesavam svoje probleme na internetu. bravo oni!
umesto sto opet pokusavas da ispadnes pametna pred "rajom" i sto si napisala ovu sitnu knjigu i izlozila svoju tuznu pricu...lakse bi ti bilo da si se izvinila.