ljubav i sfor??kolko im vjerovati?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

baustelac

Post by baustelac »

ja mislim da srebrna levati sve ovdje prisutne :roll:
srebrna

Post by srebrna »

:-D JA SAM UDATA I VOLIM SVOG MUZA NIKADA NE BIH TO SEBI DOZVOLILA DA ME SMOTA NEKI TAMO..
obuca

Post by obuca »

:x ne deri se. nikad se ne proderi nikad :lol:
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

sta je ovo ba kakva su ovo pitanja ovdje, cuj kakvi su oni, a kakvi ste vi?
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

ko se slaze taj ne laze
karabaja-x

Post by karabaja-x »

veca_sa wrote:
karabaja-x wrote:ko se slaze taj ne laze
odakle ti ova fraza tita ti
momentalno mi pala na pamet
surajaa

Post by surajaa »

karabaja-x wrote:
veca_sa wrote:
karabaja-x wrote:ko se slaze taj ne laze
odakle ti ova fraza tita ti
karabaja, ti mora da si neki jos neotkriveni talent (aludiram i na tvoju temu halo ba)....ako ti stihoklepanje tako dobro ide, trljaj ruke, bice posla za tebe u estradnim, turbo, disco, folk, roke, koke vodama :D
karabaja-x

Post by karabaja-x »

surajaa wrote:
karabaja-x wrote:
veca_sa wrote: odakle ti ova fraza tita ti
karabaja, ti mora da si neki jos neotkriveni talent (aludiram i na tvoju temu halo ba)....ako ti stihoklepanje tako dobro ide, trljaj ruke, bice posla za tebe u estradnim, turbo, disco, folk, roke, koke vodama :D
ne znam sta cu od ovolikog talenta
srebrna

Post by srebrna »

[quote="baustelac"]ja mislim da srebrna levati sve ovdje prisutne :roll:[/quote

STVARNO SVASTA] :?
ajleen

Post by ajleen »

obuca wrote:
ajleen wrote:citam vase postove i razumijem sve vas koji ste dali komentare, one pozitivne i one negativne. razumijem jer sam i sama imala predrasude o vojsci prije nego sam pocela raditi kod talijana. radila sam 3 godine u raznim bazama.
prvo ne znam u kojoj bazi se nalazi lik koji se dopisuje sa tvojom sestrom i koja je nacionalnost, jer svaka baza i svaka vojska ima svoja pravila koja variraju od cina. mada mi je jako cudno da on cak pise bosanski jezik. jer oni koji znaju lokalni ezik ili su tu jaaako dugo vremena ili su "spijuni". nema treceg, sto znaci da je najvjerovatnije neko zeza. a koliko sam upucena, u zadnje vrijeme imaju vise slobode u izlascima.
zeljela sam samo da kazem da iako su vojska i stranci, i oni su ljudska bica. ima svega, kao svugdje. seljaka, primitivaca ali i super momaka ili ljudi. ima onih koji iskoristavaju situaciju, cjevojke, dok ih kuci cekaju njihove djevojke zene i djeca, ali ima i onih ok. sve je to relativno.
oni u bazi zive vojnicki zivot koji poznajem jako dobro i koji je nekada jako tuzan jer ne mogu izaci, daleko su od porodice, raje. pa zamislite se vi da odete 6 mjeseci u neku zemlju i da jos ne mozete izaci iz kruga baze. uzas!
sto se tice ID cartice, daje vam prava ovisno o tome sta radite. ako ste civil sluzi vam da udjete u bazu da radite a vojska ima posebne njihove kartice.
moj savjet iz licnog iskustva je da tvoja sestra bude jako oprezna jer je mlada i ne poznaje ga dovoljno. njima je u bosni jako lako sakriti identitet. sve to moze prerasti u nesto lijepo ali moze biti i bolno iskustvo.
ja sam imala licno iskustvo, bila sa momkom 2,5 god i bilo mi je super. otisla sam studirati vani i on mi je jako pomogao. imam prijateljice koje su udate i sretne a imam i one koje su dozivjele razocarenja.
nakon svega, zakljucak je da je sve relativno i da su ljudi kao i mi.
a vezano za komentar: jos nam samo fali crnce u familiji... razumijem i to ne zbog toga sto je neko rasista ma zbog ptimitivne sredine u kojoj zivimo i zbog roditelja kojima je jako bitno sta ce ko reci...
sretno tvojoj sestri i kako god se zavrsilo iskustva su potrebna da bismo odrasli...
griješiš curo. ima dosta vojnika čiji roditelji su iz bivše nam juge pa zato znaju jezik. to za špijune si se zeznula. jer se to ne radi tako. njihove tajne službe ne forumaju s djecom. šta te čudi što zna jezik. pa naučio. kako smo mi naučili po nekoliko drugih jezika, a nismo špijuni. prema tome, ne pričaj nebuloze. kartica služi za identifikaciju (ID). dalje, izlasci ne ovise od čina već od nekih drugih stvari o kojima nećemo ovdje. on malu loži ali od toga nema ništa. srebrna sestri ti želim sreću ali sam pesimista po tom pitanju. ima njih u bazama koji su OK ali ima ih i da bog sačuva. eto :-D
naravno da nije spijun, i da oni ne chataju sa nasim curama, ali sam to navela iz ironije jer je jako cudno da se bas desi da upozna euforovca na chatu koji cak i pise bosanski jezik. ima ih koji poticu davde, ima ih koji zele da nauce i na kraju nauce nas jezik ali jako malo. istina je da ima i onih koji zele da ostanu. ali u ovoj prici je sve je to cudno i vrlo je moguce da je neko zeza sto i nije lijepo.
nekada covjek treba shvatiti poruku izmedju redova a ne bukvalno kao sto je tvoj slucaj. meni nije cilj da se ubjedjujem sa svima o tome sta ko misli. cura je postavila pitanje i ja sam joj ispricala ono sto znam iz iskustva a poruku i zakljucak ce shvatiti sama.
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

cijela tema je ludilo, ona ga jos nije ni vidjela, a vec prica o braku :lol:
karabaja-x

Post by karabaja-x »

basta sljezove boje wrote:cijela tema je ludilo, ona ga jos nije ni vidjela, a vec prica o braku :lol:
azurna cura, mora se pohitit inace bi joj se mogo izmigoljit
srebrna

Post by srebrna »

meni je samo trebalo to dal izlazi iz baze ..ako bas moram da kazem ,sestra mi je revolucionarne prirode ..avanturista,razmazili smo je ,,ako je pozove da dodje ,ova ce otic odma.opet kazem al ko me niko ne vidi momak joj nista nije obecavo .samo me zanima sta se desavalo sa devojkama i sfor il eufor il sta vec..cisto da znam sta moze da se desi
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

Moji dragi forumasi kako Vam se uopste da ulaziti u konverzaciju sa pojedinim Trolovima , koji se registruju po 100 puta i plasiraju ovakve jadne price...:Bljak smajli koji riga... :D :D :D :lol: :lol:
srebrna

Post by srebrna »

lako je vama sale zbijati ...hvala za pomoc ..onima koji su shvatili moju brigu a za sprdnju nemam reci ..eto ..
Post Reply