honky tonk wrote:
muski kakve zene su vam draze, uboge sirotice ('jao ne smijem', 'kako cu', 'strah me'...

) ciji cete biti princ
ili zene spartanke (ne cekaju cudo, proci ce kroz trnje i vatru ako je to put do ostvarivanja neke vise vrijednosti)?
Da li baš moraju biti takve krajnosti?
Helem, bijah u vezi sa pripadnicama ovih dviju grupa koje si izdvojila. Jbg, tražio sam se.

Uboge sirotice ti odgovaraju dok si u određenoj dobi. U tom periodu i muškarac pomisli da je bog i batina (

) zbog činjenice da otvara oči jednoj ženi. Sve je manje izazova, samim tim je veza monotona i ne vodi ničemu. Uostalom, tražim djevojku/ženu, a ne kćerku.
Spartanke su također priča za sebe. Ponekad pomislim da su one te koje nose hlače (figurativno), pa se tu i tamo natjeram da nadmašim neke stvari.
U biti, opet se sve svodi na neku sredinu ili bolje rečeno kombinaciju ovih dvaju pojmova. Mada, ako bih baš morao birati, onda bih u 4/5 slučajeva izabrao Spartanku. Ona jedna uboga sirotica bi bila svojevrsan odmor i punjenje baterija za naredne 4 spartanke.
VenomousV wrote:sta vas moze odbiti od zene/djevojke?
ne mislim na nekoga koga ste tek upoznali, nego neko koga znate neko vrijeme ili ste recimo zajedno nekoliko mjeseci, ono, sta biste morali saznati o toj djevojci da bi vas skroz odbilo od nje?
(odakle meni ovo pitanje pojma nemam

)
Da je glumila u svemu dok to nisam saznao. Skoro preko svega se može preći, ali mojne mi opasno lafinjati, glumatati i raditi slična sranja. Ono za kitu među nogama je aksiom.