Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sour cherry
#4126 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pa svejedno mi je.Ne ušutkuj me!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
-
sour cherry
#4128 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Chmoljo,jel ti to meni
Bez ljubavi se može živjeti fino kad ti je svejedno.
-
sha_ba
#4129 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
zna covjekChmoljo wrote:kad ona prestane voljeti sebe.bebeSa wrote:Dobro vece
Evo da vas malo izvucem iz dosade
Pitanje: Kad covjek prestane voljeti svoju zenu?
-
sour cherry
- eluna
#4131 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
čak šta više - izuzetno lijeposour cherry wrote:Chmoljo,jel ti to meni![]()
- Ramzess Veliki
#4132 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Život je mnogo ljepši kad ljubav postoji. Nažalost, samo smo ljudi i kad uđemo u probleme oni znaju nadjačati ljubav ... ali tada pametne osobe povuku rezervnog keca iz rukava, a to je podrška i poštivanje. 
- eluna
#4133 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
evo pitanja za muške - ali molim i ženske da odgovore da ne dupliram po temama 
da li smatrate nekulturnim da vam neko koga poznajete samo u virtualnom svijetu traži lične podatke kao što su fb profil, slika, itd. a da sama/sam nije prethodno ponudila/o svoje takve podatke?
da li smatrate nekulturnim da vam neko koga poznajete samo u virtualnom svijetu traži lične podatke kao što su fb profil, slika, itd. a da sama/sam nije prethodno ponudila/o svoje takve podatke?
- alchak.ba
#4134 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
nemam problema razmjeniti takve stvarieluna wrote:evo pitanja za muške - ali molim i ženske da odgovore da ne dupliram po temama
-
sha_ba
#4135 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ko ti to "isce" fb???eluna wrote:evo pitanja za muške - ali molim i ženske da odgovore da ne dupliram po temama
- eluna
#4136 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
a da li si ikada tražio takve podatke a da svoje nisi unaprijed ponudio??alchak.ba wrote:nemam problema razmjeniti takve stvarieluna wrote:evo pitanja za muške - ali molim i ženske da odgovore da ne dupliram po temama
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4137 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ko te to bari?eluna wrote:evo pitanja za muške - ali molim i ženske da odgovore da ne dupliram po temama
- alchak.ba
#4138 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ne trazim nista sto nisam spreman dati.eluna wrote:a da li si ikada tražio takve podatke a da svoje nisi unaprijed ponudio??alchak.ba wrote:nemam problema razmjeniti takve stvarieluna wrote:evo pitanja za muške - ali molim i ženske da odgovore da ne dupliram po temama
- eluna
#4139 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Chmoljo wrote:Ko te to bari?eluna wrote:evo pitanja za muške - ali molim i ženske da odgovore da ne dupliram po temama
ma samo me zanima šta raja misli o takvom ponašanju ............... nažalost - kod nas se izgleda smatra normalnim da se u virtualnom svijetu komunicira na tako niskom nivou - kao da ne znaju da smo već počeli sa presudama za krađe identiteta
- MedenoSrce
#4140 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
eluna wrote:evo pitanja za muške - ali molim i ženske da odgovore da ne dupliram po temama
Zavisi kako trazi
Ja sam se jednom bas naljutila kada mi je osoba koju i ne poznajem nesto posebno cak ni u virtuelnom smislu poslala link do moje profilne stranice, tako da mi je super kulturno kada pita
- Ramzess Veliki
#4141 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ne ako ste našli bliskost u konverzaciji. Ako niste, jednostavno odbiješ.eluna wrote:evo pitanja za muške - ali molim i ženske da odgovore da ne dupliram po temama
Ja sam dugo na jednom forumu (neću ga ovdje reklamirati, takva su pravila) gdje su svi članovi prijatelji međusobno, a i svi novi brzo upadaju u taj fol. Jednom ili više puta godišnje organiziramo druženje, pa upoznaš svakoga ko ti je do tada bio virtualni frend. Tako sam upoznao prijatelja sa kojima i mimo foruma imam dobre kontakte.
- eluna
#4142 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
nije u pitanju tvoja spremnostalchak.ba wrote:eluna wrote:ne trazim nista sto nisam spreman dati.alchak.ba wrote:
a da li si ikada tražio takve podatke a da svoje nisi unaprijed ponudio??
pitanje je bilo šta mislite o osobama koje traže da im dostavite vaše lične podatke "na ćoravo"
- respo
#4143 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ne znam sta ima ta osoba od toga?
kao vjerovat ce ako ja napisem puno ime i prezime mujo mujic a nece ako ne napisem
mogu i to slagati pa sta onda
evo emir hodzic recimo ajd ti znam je li se ja tako stvarno zovem i prezivam ili ne
posebno i je bezveze ako to muskarac trazi
on ce kad vidi sliku i zaboraviti kako se djevojka zove ako je dobra
i kad izadje i sazna da joj je ime skroz drugacije reci ce ma boli me neka stvar sto je slagala
kao vjerovat ce ako ja napisem puno ime i prezime mujo mujic a nece ako ne napisem
mogu i to slagati pa sta onda
evo emir hodzic recimo ajd ti znam je li se ja tako stvarno zovem i prezivam ili ne
posebno i je bezveze ako to muskarac trazi
on ce kad vidi sliku i zaboraviti kako se djevojka zove ako je dobra
i kad izadje i sazna da joj je ime skroz drugacije reci ce ma boli me neka stvar sto je slagala
- eluna
#4144 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
NE FB - NEGO SLIKU ..................... tčano mi dođe da nađem kakvu mačkastu pa da mu pošaljemsha_ba wrote:ko ti to "isce" fb???eluna wrote:evo pitanja za muške - ali molim i ženske da odgovore da ne dupliram po temama
da li smatrate nekulturnim da vam neko koga poznajete samo u virtualnom svijetu traži lične podatke kao što su fb profil, slika, itd. a da sama/sam nije prethodno ponudila/o svoje takve podatke?![]()
- eluna
#4145 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
još neki odgovor??eluna wrote:evo pitanja za muške - ali molim i ženske da odgovore da ne dupliram po temama
- MedenoSrce
#4146 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Što mu nisi rekla "haj ti prve" ili "može al' iz moje ruke" 
hoću reči da ga ja ne bih uzela za ozbiljno, odnosno ignorisala bih takvo hojratsko ponašanje
hoću reči da ga ja ne bih uzela za ozbiljno, odnosno ignorisala bih takvo hojratsko ponašanje
Last edited by MedenoSrce on 05/03/2013 14:59, edited 1 time in total.
- eluna
#4147 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
pa valjda zato što sam navikla da se virtualni prijatelji ne ponašaju tako ..................... i ono par ljudi koje znam odavde i sa nekih foruma a koji su tražili podatke uradili su to na način tipa "naći ćeš me na skypu pod XY ako želiš" ili "na fb mi je profil ..................., volio/la bi da me dodaš" ............. i onda kada okreneš to NEŠTO negdje, zaista vidiš da to jesu te osobe (jesr ste tokom chatanja rekli gdje živite ili slično)MedenoSrce wrote:Što mu nisi rekla "haj ti prve" ili "može al' iz moje ruke"
ovo ovako "hoću sliku" je baš ono
-
sha_ba
#4148 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
fino kazes da prvi posaljeeluna wrote:još neki odgovor??eluna wrote:evo pitanja za muške - ali molim i ženske da odgovore da ne dupliram po temama
ili se slikas s ledja
- MedenoSrce
#4149 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
meni da sha_ba trazi ja bih joj dala
- eluna
#4150 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
a šta ako si već objasnila da neće dobiti fotografiju, a on navalantan??sha_ba wrote:fino kazes da prvi posaljeeluna wrote:još neki odgovor??eluna wrote:evo pitanja za muške - ali molim i ženske da odgovore da ne dupliram po temama
da li smatrate nekulturnim da vam neko koga poznajete samo u virtualnom svijetu traži lične podatke kao što su fb profil, slika, itd. a da sama/sam nije prethodno ponudila/o svoje takve podatke?![]()
ili se slikas s ledja