kak je krenulo ici ces s vode i blata kod respe na nestaWildRedRose wrote:![]()
gluho bilo, ev' pomakla sam se, ne sa mjesta, nego na drugi kauc
neg da ne offtopiChimo
nesto se zene usutile s pitanjima
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
kak je krenulo ici ces s vode i blata kod respe na nestaWildRedRose wrote:![]()
gluho bilo, ev' pomakla sam se, ne sa mjesta, nego na drugi kauc
daj molim te definiši "kućni uradak"Zovem se Zelena wrote:Pitanje: imate li kućni uradak sa ženskom koja nije vaša djevojka? Čuvate li taj uradak, ako da, šta vam predstavlja i koliko vam znači? Ukoliko bi bili u situaciji taj uradak ili sadašnja djevojka, šta bi izabrali?
Jel' stvarno ne znaš?eluna wrote:daj molim te definiši "kućni uradak"Zovem se Zelena wrote:Pitanje: imate li kućni uradak sa ženskom koja nije vaša djevojka? Čuvate li taj uradak, ako da, šta vam predstavlja i koliko vam znači? Ukoliko bi bili u situaciji taj uradak ili sadašnja djevojka, šta bi izabrali?
eluna, svakako si žensko, koliko sam ja primijetila, pa nema potrebe da ti definišemeluna wrote:daj molim te definiši "kućni uradak"Zovem se Zelena wrote:Pitanje: imate li kućni uradak sa ženskom koja nije vaša djevojka? Čuvate li taj uradak, ako da, šta vam predstavlja i koliko vam znači? Ukoliko bi bili u situaciji taj uradak ili sadašnja djevojka, šta bi izabrali?
ako se misli na snimak seksa - to treba tako i napisati ........................ nama udatima/oženjenima kućni uradak može biti i boja zida, ili neka slika u našoj kući ................. iz zajebancije smo nešto slično zvali našim kućnim uradkom - zato sam tražila definicijudale cooper wrote:Jel' stvarno ne znaš?eluna wrote:daj molim te definiši "kućni uradak"Zovem se Zelena wrote:Pitanje: imate li kućni uradak sa ženskom koja nije vaša djevojka? Čuvate li taj uradak, ako da, šta vam predstavlja i koliko vam znači? Ukoliko bi bili u situaciji taj uradak ili sadašnja djevojka, šta bi izabrali?![]()
Kako mislish sadashnja djevojka ili uradak?Zovem se Zelena wrote:Pitanje: imate li kućni uradak sa ženskom koja nije vaša djevojka? Čuvate li taj uradak, ako da, šta vam predstavlja i koliko vam znači? Ukoliko bi bili u situaciji taj uradak ili sadašnja djevojka, šta bi izabrali?
da imam,Zovem se Zelena wrote:Pitanje: imate li kućni uradak sa ženskom koja nije vaša djevojka? Čuvate li taj uradak, ako da, šta vam predstavlja i koliko vam znači? Ukoliko bi bili u situaciji taj uradak ili sadašnja djevojka, šta bi izabrali?
Pa nešto tako, ona nađe i zamoli te da to baciš. A ti ga braniš kao da ti je to posljednja linija muškostiburek_in_space wrote:Kako mislish sadashnja djevojka ili uradak?Zovem se Zelena wrote:Pitanje: imate li kućni uradak sa ženskom koja nije vaša djevojka? Čuvate li taj uradak, ako da, šta vam predstavlja i koliko vam znači? Ukoliko bi bili u situaciji taj uradak ili sadašnja djevojka, šta bi izabrali?
Ona da nadje, pa da biram izmedju nje i uratka?
E jebiga, kućni uradak sa ženskom osobom se teško može odnositi na krečenje stana, jedino akoeluna wrote:
ako se misli na snimak seksa - to treba tako i napisati ........................ nama udatima/oženjenima kućni uradak može biti i boja zida, ili neka slika u našoj kući ................. iz zajebancije smo nešto slično zvali našim kućnim uradkom - zato sam tražila definiciju
A ako bi rekao da ga više ne posjeduješ ali "dotična" ga nađe?kokuz_sa wrote:da imam,Zovem se Zelena wrote:Pitanje: imate li kućni uradak sa ženskom koja nije vaša djevojka? Čuvate li taj uradak, ako da, šta vam predstavlja i koliko vam znači? Ukoliko bi bili u situaciji taj uradak ili sadašnja djevojka, šta bi izabrali?
predstavlja nista posebno..bilo i proslo..stoji sacuvano na nekom dvd-u koji kupi prasinu
na pocetku veze "doticnoj" sam kazao za to..prije neke veze ako mislim sta ozbiljno bicu iskren i reci sve sta je zanima, ako je zanima..da ne bude poslije nekih iznenadjenja sa strane
eluna se pravi malo englez sada
dale, svaka ženska je molerdale cooper wrote:E jebiga, kućni uradak sa ženskom osobom se teško može odnositi na krečenje stana, jedino akoeluna wrote:
ako se misli na snimak seksa - to treba tako i napisati ........................ nama udatima/oženjenima kućni uradak može biti i boja zida, ili neka slika u našoj kući ................. iz zajebancije smo nešto slično zvali našim kućnim uradkom - zato sam tražila definiciju
ženska nije moler.
Ne znam za ostale mejlove, ali Dejl se ne da farbati.eluna wrote:
dale, svaka ženska je moler.................. pa stalno vas farbamo
Hvala lijepakokuz_sa wrote:zasto bih to kazao..
to bi znacilo da lazem..
ako sam vec priznao da imam..da stoji tu i tu na polici
da je kazala smeta mi..ok uklonio bi ga, bacio itd..
nije se ocitovala tad nista i to je to..
uglavnom kazem ti..bilo proslo..snimak je postao nesto nevazno cim se prekinulo s djevojkom s njega
Prvo, ovo je nerealno jer ja ne znam nijednu curu da bi zamolila da se to baci. To bi mogao biti samo ultimatum.Zovem se Zelena wrote: Pa nešto tako, ona nađe i zamoli te da to baciš. A ti ga braniš kao da ti je to posljednja linija muškosti
burek_in_space wrote:Prvo, ovo je nerealno jer ja ne znam nijednu curu da bi zamolila da se to baci. To bi mogao biti samo ultimatum.Zovem se Zelena wrote: Pa nešto tako, ona nađe i zamoli te da to baciš. A ti ga braniš kao da ti je to posljednja linija muškosti![]()
Drugo, nemam snimaka te vrste, bar da znam![]()
Trece, iskoristio bih snimak da mi konachno prizna koji sam joj po redu ( odgovor "Drugi" ne uvazhavam)
I na kraju, ali ne i najmanje vazhno, snimke te vrste sam uvijek nakon izvjesnog vremena, josh dok sam se zabavljao sa curama sa kojima sam ih pravio, brisao za vrijeme trajanja te veze.
Next please!
Ako ti je tako lakshe, smatraj da te lazhem.Zovem se Zelena wrote:koga sad ti lažeš? Sebe ili nas forumaše?
ako je normalna mislim da je dovoljnaHenry Chinaski wrote:Nije. Morao sam ih probati nekoliko. Ali ova zadnja, dovoljna mi je do kraja.Tina SA wrote:Da li je muškarcu dovoljna jedna žena za sva vremena
burek_in_space wrote:Ako ti je tako lakshe, smatraj da te lazhem.Zovem se Zelena wrote:koga sad ti lažeš? Sebe ili nas forumaše?
slažem seburek_in_space wrote:Ah zhene, nije ni chudo shto vas zajebavaju kad tako rezonujete
Jbg, isto kao što tebi nevjerovatno zvuči da te žena može nešto fino zamoliti a ne dramiti i čupati kosu sebi, tebi ili njojburek_in_space wrote:Ah zhene, nije ni chudo shto vas zajebavaju kad tako rezonujete
Shta ima njoj chupati kosu, konfuzna si maloZovem se Zelena wrote: Jbg, isto kao što tebi nevjerovatno zvuči da te žena može nešto fino zamoliti a ne dramiti i čupati kosu sebi, tebi ili njoj