Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
kokuz_sa

#3776 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kokuz_sa »

WildRedRose wrote::lol: :lol: gluho bilo, ev' pomakla sam se, ne sa mjesta, nego na drugi kauc :D
kak je krenulo ici ces s vode i blata kod respe na nesta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

neg da ne offtopiChimo

nesto se zene usutile s pitanjima 8-)
Zovem se Zelena

#3777 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Zovem se Zelena »

Pitanje: imate li kućni uradak sa ženskom koja nije vaša djevojka? Čuvate li taj uradak, ako da, šta vam predstavlja i koliko vam znači? Ukoliko bi bili u situaciji taj uradak ili sadašnja djevojka, šta bi izabrali?
eluna

#3778 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by eluna »

Zovem se Zelena wrote:Pitanje: imate li kućni uradak sa ženskom koja nije vaša djevojka? Čuvate li taj uradak, ako da, šta vam predstavlja i koliko vam znači? Ukoliko bi bili u situaciji taj uradak ili sadašnja djevojka, šta bi izabrali?
daj molim te definiši "kućni uradak" :)
dale cooper

#3779 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by dale cooper »

eluna wrote:
Zovem se Zelena wrote:Pitanje: imate li kućni uradak sa ženskom koja nije vaša djevojka? Čuvate li taj uradak, ako da, šta vam predstavlja i koliko vam znači? Ukoliko bi bili u situaciji taj uradak ili sadašnja djevojka, šta bi izabrali?
Jel' stvarno ne znaš? :skoljka: :D
Zovem se Zelena

#3780 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

eluna wrote:
eluna, svakako si žensko, koliko sam ja primijetila, pa nema potrebe da ti definišem ;-)
eluna

#3781 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by eluna »

dale cooper wrote:
eluna wrote:
Jel' stvarno ne znaš? :skoljka: :D
ako se misli na snimak seksa - to treba tako i napisati ........................ nama udatima/oženjenima kućni uradak može biti i boja zida, ili neka slika u našoj kući ................. iz zajebancije smo nešto slično zvali našim kućnim uradkom - zato sam tražila definiciju
burek_in_space

#3782 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by burek_in_space »

Kako mislish sadashnja djevojka ili uradak?
Ona da nadje, pa da biram izmedju nje i uratka?
kokuz_sa

#3783 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kokuz_sa »

da imam,

predstavlja nista posebno..bilo i proslo..stoji sacuvano na nekom dvd-u koji kupi prasinu

na pocetku veze "doticnoj" sam kazao za to..prije neke veze ako mislim sta ozbiljno bicu iskren i reci sve sta je zanima, ako je zanima..da ne bude poslije nekih iznenadjenja sa strane

eluna se pravi malo englez sada :skoljka:
Zovem se Zelena

#3784 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

burek_in_space wrote:
Kako mislish sadashnja djevojka ili uradak?
Ona da nadje, pa da biram izmedju nje i uratka?
Pa nešto tako, ona nađe i zamoli te da to baciš. A ti ga braniš kao da ti je to posljednja linija muškosti :mrgreen:
dale cooper

#3785 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by dale cooper »

eluna wrote:
ako se misli na snimak seksa - to treba tako i napisati ........................ nama udatima/oženjenima kućni uradak može biti i boja zida, ili neka slika u našoj kući ................. iz zajebancije smo nešto slično zvali našim kućnim uradkom - zato sam tražila definiciju
E jebiga, kućni uradak sa ženskom osobom se teško može odnositi na krečenje stana, jedino ako
ženska nije moler. :lol:
Zovem se Zelena

#3786 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

kokuz_sa wrote:
da imam,

predstavlja nista posebno..bilo i proslo..stoji sacuvano na nekom dvd-u koji kupi prasinu

na pocetku veze "doticnoj" sam kazao za to..prije neke veze ako mislim sta ozbiljno bicu iskren i reci sve sta je zanima, ako je zanima..da ne bude poslije nekih iznenadjenja sa strane

eluna se pravi malo englez sada :skoljka:
A ako bi rekao da ga više ne posjeduješ ali "dotična" ga nađe?
eluna

#3787 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by eluna »

dale cooper wrote:
eluna wrote:
E jebiga, kućni uradak sa ženskom osobom se teško može odnositi na krečenje stana, jedino ako
ženska nije moler. :lol:
dale, svaka ženska je moler :) .................. pa stalno vas farbamo :D
dale cooper

#3788 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by dale cooper »

eluna wrote:
dale, svaka ženska je moler :) .................. pa stalno vas farbamo :D
Ne znam za ostale mejlove, ali Dejl se ne da farbati. :skoljka:
kokuz_sa

#3789 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kokuz_sa »

zasto bih to kazao..
to bi znacilo da lazem..
ako sam vec priznao da imam..da stoji tu i tu na polici
da je kazala smeta mi..ok uklonio bi ga, bacio itd..
nije se ocitovala tad nista i to je to..

uglavnom kazem ti..bilo proslo..snimak je postao nesto nevazno cim se prekinulo s djevojkom s njega
Zovem se Zelena

#3790 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

kokuz_sa wrote:zasto bih to kazao..
to bi znacilo da lazem..
ako sam vec priznao da imam..da stoji tu i tu na polici
da je kazala smeta mi..ok uklonio bi ga, bacio itd..
nije se ocitovala tad nista i to je to..

uglavnom kazem ti..bilo proslo..snimak je postao nesto nevazno cim se prekinulo s djevojkom s njega
Hvala lijepa :-D volim konkretan odgovor na konkretno pitanje.
burek_in_space

#3791 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by burek_in_space »

Zovem se Zelena wrote: Pa nešto tako, ona nađe i zamoli te da to baciš. A ti ga braniš kao da ti je to posljednja linija muškosti :mrgreen:
Prvo, ovo je nerealno jer ja ne znam nijednu curu da bi zamolila da se to baci. To bi mogao biti samo ultimatum. :mrgreen:
Drugo, nemam snimaka te vrste, bar da znam :mrgreen:
Trece, iskoristio bih snimak da mi konachno prizna koji sam joj po redu ( odgovor "Drugi" ne uvazhavam :twisted: )
I na kraju, ali ne i najmanje vazhno, snimke te vrste sam uvijek nakon izvjesnog vremena, josh dok sam se zabavljao sa curama sa kojima sam ih pravio, brisao za vrijeme trajanja te veze.

Next please!
Zovem se Zelena

#3792 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

burek_in_space wrote:
Zovem se Zelena wrote: Pa nešto tako, ona nađe i zamoli te da to baciš. A ti ga braniš kao da ti je to posljednja linija muškosti :mrgreen:
Prvo, ovo je nerealno jer ja ne znam nijednu curu da bi zamolila da se to baci. To bi mogao biti samo ultimatum. :mrgreen:
Drugo, nemam snimaka te vrste, bar da znam :mrgreen:
Trece, iskoristio bih snimak da mi konachno prizna koji sam joj po redu ( odgovor "Drugi" ne uvazhavam :twisted: )
I na kraju, ali ne i najmanje vazhno, snimke te vrste sam uvijek nakon izvjesnog vremena, josh dok sam se zabavljao sa curama sa kojima sam ih pravio, brisao za vrijeme trajanja te veze.

Next please!
:lol: koga sad ti lažeš? Sebe ili nas forumaše? :mrgreen:
burek_in_space

#3793 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by burek_in_space »

Zovem se Zelena wrote: :lol: koga sad ti lažeš? Sebe ili nas forumaše? :mrgreen:
Ako ti je tako lakshe, smatraj da te lazhem. :dance:
sudo2012

#3794 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by sudo2012 »

Henry Chinaski wrote:
Tina SA wrote:Da li je muškarcu dovoljna jedna žena za sva vremena :)
Nije. Morao sam ih probati nekoliko. Ali ova zadnja, dovoljna mi je do kraja.
ako je normalna mislim da je dovoljna
Zovem se Zelena

#3795 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

burek_in_space wrote:
Zovem se Zelena wrote: :lol: koga sad ti lažeš? Sebe ili nas forumaše? :mrgreen:
Ako ti je tako lakshe, smatraj da te lazhem. :dance:
:lol: nit' mi je lakše nit' teže... Samo mi od svih tvojih odgovora najiskrenije zvuči ono pod treće :mrgreen:
burek_in_space

#3796 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by burek_in_space »

Ah zhene, nije ni chudo shto vas zajebavaju kad tako rezonujete :D
eluna

#3797 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by eluna »

burek_in_space wrote:Ah zhene, nije ni chudo shto vas zajebavaju kad tako rezonujete :D
slažem se
Zovem se Zelena

#3798 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

burek_in_space wrote:Ah zhene, nije ni chudo shto vas zajebavaju kad tako rezonujete :D
Jbg, isto kao što tebi nevjerovatno zvuči da te žena može nešto fino zamoliti a ne dramiti i čupati kosu sebi, tebi ili njoj :wink:
burek_in_space

#3799 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by burek_in_space »

Zovem se Zelena wrote: Jbg, isto kao što tebi nevjerovatno zvuči da te žena može nešto fino zamoliti a ne dramiti i čupati kosu sebi, tebi ili njoj :wink:
Shta ima njoj chupati kosu, konfuzna si malo :-)
Drugo, ako sam neshto prichao, prichao sam iz svog iskustva ili iskustva bliskih ljudi, a ne u ime svih ljudi. To ne znachi da ne postoji zhena koja mozhe fino zamoliti, ali ja josh nisam chuo za nju :D
I na kraju, ako ne znash cijeniti iskren, mushki odgovor, ubuduce cesh ostati uskracena za moje odgovore, na obostrano zadovoljstvo, nadam se. :-D
I da, josh jednom, nije chudo shto vas zajebavaju. :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3800 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Velkoski »

Meni moja našla i mi sjeli, zajedno gledali i divili se mojim sposobnostima.
Locked