Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
dusa_raskopuša

#3426 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by dusa_raskopuša »

bice vama i s PDV-om i s kamatom, kad dodje lejdi, i to po stalnim cijenama, uz negativno odstupanje. :mrgreen: :dance:
fatamorgana

#3427 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by fatamorgana »

dusa_raskopuša wrote:bice vama i s PDV-om i s kamatom, kad dodje lejdi, i to po stalnim cijenama, uz negativno odstupanje. :mrgreen: :dance:
jes' to prestala plakat? 8-)
Logovan

#3428 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Logovan »

fatamorgana wrote:
dusa_raskopuša wrote:bice vama i s PDV-om i s kamatom, kad dodje lejdi, i to po stalnim cijenama, uz negativno odstupanje. :mrgreen: :dance:
jes' to prestala plakat? 8-)
:lol: :lol:
p206

#3429 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by p206 »

dusa_raskopuša wrote:Sta smatrate svojim najizrazenijim adutom? :mrgreen:
Novčanik... samo ga još moram napuniti.
SultanSuljke

#3430 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by SultanSuljke »

sabur :D
Logovan

#3431 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Logovan »

Pamet. :D
alchak.ba

#3432 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by alchak.ba »

na prvu ili na drugu?
mamiiiii

#3433 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by mamiiiii »

e ovako jedno pitanje prvenstveno muskarcima da cujem njihovo misljenje
prije nekih godinu dana sam upoznala jednog muskarca dosta kulturan i finog ponasanja, medjutim desavaju se stvari neke koje su meni cudne i bacaju mi sumnju na njega.Nestane nema ga po nekoliko dana itd..... poslije izvjesnog vremena postali smo blizi vise se druzili i lagala bih kada bi rekla da mi nije prirastao srcu bio mi je ma i sada mi je drag.
Medjutim desava se to da mi pomaze oko nekih stvari i meni u tih nekoliko dana nestaje nekoliko vrijednih stvari iz kuce naravno obavjestavam ga o tome i on kategoricki tvrdi da se jos iznenadio kako imam nisko misljenje o njemu. Nisam tip koji ce osuditi nekoga a da nije sto posto siguran da je to ta osoba uradila medjutim ako mu se poslije toga gubi svaki trag i ne javlja se zar i vi ne bi posumnjali u isto. E sad sam u nedoumici da li sve prijaviti ili cekati ili sta vec neznam ni sama sta da radim. Hvala
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3434 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Velkoski »

122
mamiiiii

#3435 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by mamiiiii »

da zvala sam i njih i isto su mi rekli
medjutim u meni se bori jos uvijek ono ljudsko ono tipa mozda se sta desilo mozda mozda i hiljadu mozda a opet da li da budem toliki blecak i precutim ovo se jer danas ja sutra neko drugi
mullersmichael

#3436 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by mullersmichael »

nek i njemu nestane nesto pa ces znati :D
SultanSuljke

#3437 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by SultanSuljke »

@ mamiiii

jednostavno nemas fajde zvati policiju.....nece nista pomoci garant ako prijavis jer ga nece na djelu uhvatiti i najbolji nacin da to zaustavis jeste da prestanes lopova pozivati kod sebe i nadjes drugu normalnu ˝simpatiju˝
mamiiiii

#3438 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by mamiiiii »

moguce mozda si i u pravu
sad ce ici pravdanje sa moje strane nisam ga znala samo dva dana i pustila u kucu al eto covjek nekada jednostavno ne slusa svoju intuiciju i napravi gresku u zivotu kao i ja al ok ucimo se dok smo zivi
drugi nacin je pozvati nekoga i otici mu na vrata malo popricati mozda :?
SultanSuljke

#3439 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by SultanSuljke »

mamiiiii wrote:moguce mozda si i u pravu
sad ce ici pravdanje sa moje strane nisam ga znala samo dva dana i pustila u kucu al eto covjek nekada jednostavno ne slusa svoju intuiciju i napravi gresku u zivotu kao i ja al ok ucimo se dok smo zivi
drugi nacin je pozvati nekoga i otici mu na vrata malo popricati mozda :?
za taj drugi nacin se ne bih odlucio u tvojoj situaciji jer ocigledno da zivis sama....pa tako skontaj kad njemu pokucaju i ˝popricaju˝ sta mu moze pasti na pamet da ucini tj vrati milo za drago tebi....

al si ti zaljubljive prirode......javni mi u pp gdje si....da naletim pa mozda ti ja postanem simpatija :D :D :D
al ne kradem ociju mi .....nikad cokoladicu nisam klepio u granapu :!:
mamiiiii

#3440 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by mamiiiii »

hehehe znala sam da ces i ovo reci ZALJUBLJIVE PRIRODE hehehe ne samo mislim da sam presla granice onog normalnog tj malo sam vise vjerovala nego sto sam trebala ili se on fakat dobro prodao hehe
mamiiiii

#3441 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by mamiiiii »

a moze sto da ne naleti vjerujem da nisi lopov hehehe sad bas ono imam jos vise povjerenja :razz:
SultanSuljke

#3442 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by SultanSuljke »

mamiiiii wrote:hehehe znala sam da ces i ovo reci ZALJUBLJIVE PRIRODE hehehe ne samo mislim da sam presla granice onog normalnog tj malo sam vise vjerovala nego sto sam trebala ili se on fakat dobro prodao hehe
ja vjerujem da se dobro prodao ali vjerujem i da se postenjacina svidjela tebi....ali kazu....ljubav nema granica :lol:
mamiiiii

#3443 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by mamiiiii »

heheh nasmija me pored sve muke i hvala ti :) mislim cak da mu je to i posao hehe
bilo bi mi lakse da sam bila zaljubljena hehe
SultanSuljke

#3444 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by SultanSuljke »

mamiiiii wrote:a moze sto da ne naleti vjerujem da nisi lopov hehehe sad bas ono imam jos vise povjerenja :razz:
ovo sam napisao kroz zezanciju za cokoladicu....ali vjeruj mi .....da su mi caca i mater uvijek govorili....
u tudjem nema hajra sinko.......i kroz zivot sam shvatio da je tako, kroz druge ljude koji se nisu vodili tom parolom...valja mi i na onaj dunjaluk gore.... :wink:
mamiiiii

#3445 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by mamiiiii »

a daleko od toga da mi nije bio drag
mamiiiii

#3446 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by mamiiiii »

hvala ti puno moram sada ici a tako mi godi da malo popricam o ovome
SultanSuljke

#3447 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by SultanSuljke »

mamiiiii wrote:heheh nasmija me pored sve muke i hvala ti :) mislim cak da mu je to i posao hehe
bilo bi mi lakse da sam bila zaljubljena hehe
bitno je da si nabacila osmijeh a sve je prolazno i sve se moze kupiti-nadoknaditi osim osmijeha :wink:
alchak.ba

#3448 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by alchak.ba »

mamiiiii wrote:e ovako jedno pitanje prvenstveno muskarcima da cujem njihovo misljenje
prije nekih godinu dana sam upoznala jednog muskarca dosta kulturan i finog ponasanja, medjutim desavaju se stvari neke koje su meni cudne i bacaju mi sumnju na njega.Nestane nema ga po nekoliko dana itd..... poslije izvjesnog vremena postali smo blizi vise se druzili i lagala bih kada bi rekla da mi nije prirastao srcu bio mi je ma i sada mi je drag.
Medjutim desava se to da mi pomaze oko nekih stvari i meni u tih nekoliko dana nestaje nekoliko vrijednih stvari iz kuce naravno obavjestavam ga o tome i on kategoricki tvrdi da se jos iznenadio kako imam nisko misljenje o njemu. Nisam tip koji ce osuditi nekoga a da nije sto posto siguran da je to ta osoba uradila medjutim ako mu se poslije toga gubi svaki trag i ne javlja se zar i vi ne bi posumnjali u isto. E sad sam u nedoumici da li sve prijaviti ili cekati ili sta vec neznam ni sama sta da radim. Hvala
odvedi ga na odvikavanje od droge.....

pitanje za tebe i sve zen.... gdje vise nalazite takve mentole?
kokuz_sa

#3449 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kokuz_sa »

alchak.ba wrote:
mamiiiii wrote:e ovako jedno pitanje prvenstveno muskarcima da cujem njihovo misljenje
odvedi ga na odvikavanje od droge.....

pitanje za tebe i sve zen.... gdje vise nalazite takve mentole?
i onda cujes zlatnu zensku recenicu

"svi su oni isti" :lol: :lol: :lol:
SultanSuljke

#3450 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by SultanSuljke »

i onda cujes zlatnu zensku recenicu

"svi su oni isti" :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Locked