Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dusa_raskopuša
#3426 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
bice vama i s PDV-om i s kamatom, kad dodje lejdi, i to po stalnim cijenama, uz negativno odstupanje.

- fatamorgana
#3427 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
jes' to prestala plakat?dusa_raskopuša wrote:bice vama i s PDV-om i s kamatom, kad dodje lejdi, i to po stalnim cijenama, uz negativno odstupanje.![]()
- Logovan
#3428 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
fatamorgana wrote:jes' to prestala plakat?dusa_raskopuša wrote:bice vama i s PDV-om i s kamatom, kad dodje lejdi, i to po stalnim cijenama, uz negativno odstupanje.![]()
- p206
#3429 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Novčanik... samo ga još moram napuniti.dusa_raskopuša wrote:Sta smatrate svojim najizrazenijim adutom?
- SultanSuljke
#3430 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
saburdusa_raskopuša wrote:Sta smatrate svojim najizrazenijim adutom?
- Logovan
#3431 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pamet.dusa_raskopuša wrote:Sta smatrate svojim najizrazenijim adutom?
- alchak.ba
#3432 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
na prvu ili na drugu?dusa_raskopuša wrote:Sta smatrate svojim najizrazenijim adutom?
-
mamiiiii
#3433 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
e ovako jedno pitanje prvenstveno muskarcima da cujem njihovo misljenje
prije nekih godinu dana sam upoznala jednog muskarca dosta kulturan i finog ponasanja, medjutim desavaju se stvari neke koje su meni cudne i bacaju mi sumnju na njega.Nestane nema ga po nekoliko dana itd..... poslije izvjesnog vremena postali smo blizi vise se druzili i lagala bih kada bi rekla da mi nije prirastao srcu bio mi je ma i sada mi je drag.
Medjutim desava se to da mi pomaze oko nekih stvari i meni u tih nekoliko dana nestaje nekoliko vrijednih stvari iz kuce naravno obavjestavam ga o tome i on kategoricki tvrdi da se jos iznenadio kako imam nisko misljenje o njemu. Nisam tip koji ce osuditi nekoga a da nije sto posto siguran da je to ta osoba uradila medjutim ako mu se poslije toga gubi svaki trag i ne javlja se zar i vi ne bi posumnjali u isto. E sad sam u nedoumici da li sve prijaviti ili cekati ili sta vec neznam ni sama sta da radim. Hvala
prije nekih godinu dana sam upoznala jednog muskarca dosta kulturan i finog ponasanja, medjutim desavaju se stvari neke koje su meni cudne i bacaju mi sumnju na njega.Nestane nema ga po nekoliko dana itd..... poslije izvjesnog vremena postali smo blizi vise se druzili i lagala bih kada bi rekla da mi nije prirastao srcu bio mi je ma i sada mi je drag.
Medjutim desava se to da mi pomaze oko nekih stvari i meni u tih nekoliko dana nestaje nekoliko vrijednih stvari iz kuce naravno obavjestavam ga o tome i on kategoricki tvrdi da se jos iznenadio kako imam nisko misljenje o njemu. Nisam tip koji ce osuditi nekoga a da nije sto posto siguran da je to ta osoba uradila medjutim ako mu se poslije toga gubi svaki trag i ne javlja se zar i vi ne bi posumnjali u isto. E sad sam u nedoumici da li sve prijaviti ili cekati ili sta vec neznam ni sama sta da radim. Hvala
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
mamiiiii
#3435 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
da zvala sam i njih i isto su mi rekli
medjutim u meni se bori jos uvijek ono ljudsko ono tipa mozda se sta desilo mozda mozda i hiljadu mozda a opet da li da budem toliki blecak i precutim ovo se jer danas ja sutra neko drugi
medjutim u meni se bori jos uvijek ono ljudsko ono tipa mozda se sta desilo mozda mozda i hiljadu mozda a opet da li da budem toliki blecak i precutim ovo se jer danas ja sutra neko drugi
- mullersmichael
#3436 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
nek i njemu nestane nesto pa ces znati 
- SultanSuljke
#3437 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
@ mamiiii
jednostavno nemas fajde zvati policiju.....nece nista pomoci garant ako prijavis jer ga nece na djelu uhvatiti i najbolji nacin da to zaustavis jeste da prestanes lopova pozivati kod sebe i nadjes drugu normalnu ˝simpatiju˝
jednostavno nemas fajde zvati policiju.....nece nista pomoci garant ako prijavis jer ga nece na djelu uhvatiti i najbolji nacin da to zaustavis jeste da prestanes lopova pozivati kod sebe i nadjes drugu normalnu ˝simpatiju˝
-
mamiiiii
#3438 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
moguce mozda si i u pravu
sad ce ici pravdanje sa moje strane nisam ga znala samo dva dana i pustila u kucu al eto covjek nekada jednostavno ne slusa svoju intuiciju i napravi gresku u zivotu kao i ja al ok ucimo se dok smo zivi
drugi nacin je pozvati nekoga i otici mu na vrata malo popricati mozda
sad ce ici pravdanje sa moje strane nisam ga znala samo dva dana i pustila u kucu al eto covjek nekada jednostavno ne slusa svoju intuiciju i napravi gresku u zivotu kao i ja al ok ucimo se dok smo zivi
- SultanSuljke
#3439 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
za taj drugi nacin se ne bih odlucio u tvojoj situaciji jer ocigledno da zivis sama....pa tako skontaj kad njemu pokucaju i ˝popricaju˝ sta mu moze pasti na pamet da ucini tj vrati milo za drago tebi....mamiiiii wrote:moguce mozda si i u pravu
al si ti zaljubljive prirode......javni mi u pp gdje si....da naletim pa mozda ti ja postanem simpatija
al ne kradem ociju mi .....nikad cokoladicu nisam klepio u granapu
-
mamiiiii
#3440 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
hehehe znala sam da ces i ovo reci ZALJUBLJIVE PRIRODE hehehe ne samo mislim da sam presla granice onog normalnog tj malo sam vise vjerovala nego sto sam trebala ili se on fakat dobro prodao hehe
-
mamiiiii
#3441 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
a moze sto da ne naleti vjerujem da nisi lopov hehehe sad bas ono imam jos vise povjerenja 
- SultanSuljke
#3442 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ja vjerujem da se dobro prodao ali vjerujem i da se postenjacina svidjela tebi....ali kazu....ljubav nema granicamamiiiii wrote:hehehe znala sam da ces i ovo reci ZALJUBLJIVE PRIRODE hehehe ne samo mislim da sam presla granice onog normalnog tj malo sam vise vjerovala nego sto sam trebala ili se on fakat dobro prodao hehe
-
mamiiiii
#3443 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
heheh nasmija me pored sve muke i hvala ti
mislim cak da mu je to i posao hehe
bilo bi mi lakse da sam bila zaljubljena hehe
- SultanSuljke
#3444 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ovo sam napisao kroz zezanciju za cokoladicu....ali vjeruj mi .....da su mi caca i mater uvijek govorili....mamiiiii wrote:a moze sto da ne naleti vjerujem da nisi lopov hehehe sad bas ono imam jos vise povjerenja
u tudjem nema hajra sinko.......i kroz zivot sam shvatio da je tako, kroz druge ljude koji se nisu vodili tom parolom...valja mi i na onaj dunjaluk gore....
-
mamiiiii
#3445 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
a daleko od toga da mi nije bio drag
-
mamiiiii
#3446 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
hvala ti puno moram sada ici a tako mi godi da malo popricam o ovome
- SultanSuljke
#3447 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
bitno je da si nabacila osmijeh a sve je prolazno i sve se moze kupiti-nadoknaditi osim osmijehamamiiiii wrote:heheh nasmija me pored sve muke i hvala timislim cak da mu je to i posao hehe
- alchak.ba
#3448 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
odvedi ga na odvikavanje od droge.....mamiiiii wrote:e ovako jedno pitanje prvenstveno muskarcima da cujem njihovo misljenje
pitanje za tebe i sve zen.... gdje vise nalazite takve mentole?
- kokuz_sa
#3449 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
i onda cujes zlatnu zensku recenicualchak.ba wrote:odvedi ga na odvikavanje od droge.....mamiiiii wrote:e ovako jedno pitanje prvenstveno muskarcima da cujem njihovo misljenje
pitanje za tebe i sve zen.... gdje vise nalazite takve mentole?
"svi su oni isti"
- SultanSuljke
#3450 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
i onda cujes zlatnu zensku recenicu
"svi su oni isti"

"svi su oni isti"