OVO JE ŽENA
mojih snova
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

ta je slika i bila sto se nije vidjelajedinaprava wrote:Da sam musko rekla bih Charlize Theron
zoomba wrote:ta je slika i bila sto se nije vidjelajedinaprava wrote:Da sam musko rekla bih Charlize Theron
Ne razmisljam o tome, a znam jednu ili dvije, koje su lagale na izvoz... stancale se tudje slike kao svoje, i tako to.sigmabh wrote:Za koliko forumasica (procentualno) mislite da lazu, da se predstavljaju u ljepsem svjetlu, ili postoje neke za koje mislite da su iskrene?
Sent from my iPhone using Tapatalk
jedinaprava wrote:Koja poznata osoba je ono bas vas tip?

Ne zavodim.kiki-miki wrote:Zbog čega zavodite žene koje se poznaju lično?
Zbog podizanja ega, igrica ili nečeg trećeg?
da imaju sta pricati jedna drugoj...kiki-miki wrote:Zbog čega zavodite žene koje se poznaju lično?
Zbog podizanja ega, igrica ili nečeg trećeg?
kako su one samo pametnedječak sa šibicama wrote:Ne razmisljam o tome, a znam jednu ili dvije, koje su lagale na izvoz... stancale se tudje slike kao svoje, i tako to.sigmabh wrote:Za koliko forumasica (procentualno) mislite da lazu, da se predstavljaju u ljepsem svjetlu, ili postoje neke za koje mislite da su iskrene?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ali to je vec nesto sto ce razumjeti samo malo stariji forumasi
Da, skoro uvijek starije od mene, jer i ja izgledam starije, ozbiljno razmišljam da sebi dodam 2-3 godineMutivoda wrote:Ima onaj neki plugin..il' nema
Nego, prilaze li vam zene?
Ako se desilo, kakav je ulet bio?
Charlizejedinaprava wrote:Koja poznata osoba je ono bas vas tip?
Redovno, sta cu kad sam neodoljiv.Mutivoda wrote:Nego, prilaze li vam zene?
Samo nek je lijepa a za kuhanje lakoamiliana wrote:Da li bih ozenili djevojku koja ne zna kuhati, kao npr .odlucite da zivite zajedno a djevojka ne zna nista spremiti samo jaja i hrenovke.
jednom jedna... i veli da je prisla jer je izgubila opkladuMutivoda wrote:Ima onaj neki plugin..il' nema
Nego, prilaze li vam zene?
jedinaprava wrote:Koja poznata osoba je ono bas vas tip?

pa da umremo od gladiamiliana wrote:Da li bih ozenili djevojku koja ne zna kuhati, kao npr .odlucite da zivite zajedno a djevojka ne zna nista spremiti samo jaja i hrenovke.
Ako ne zna kuhat, mogu mislit šta sve još ne zna.amiliana wrote:Da li bih ozenili djevojku koja ne zna kuhati, kao npr .odlucite da zivite zajedno a djevojka ne zna nista spremiti samo jaja i hrenovke.
i to je nesto...amiliana wrote:Da li bih ozenili djevojku koja ne zna kuhati, kao npr .odlucite da zivite zajedno a djevojka ne zna nista spremiti samo jaja i hrenovke.
Više puta napomenuo da je burek osnovaamiliana wrote:Da li bih ozenili djevojku koja ne zna kuhati, kao npr .odlucite da zivite zajedno a djevojka ne zna nista spremiti samo jaja i hrenovke.
Ali svaki dan isto.. .zoomba wrote:i to je nesto...amiliana wrote:Da li bih ozenili djevojku koja ne zna kuhati, kao npr .odlucite da zivite zajedno a djevojka ne zna nista spremiti samo jaja i hrenovke.
MOSALJOZE wrote:Više puta napomenuo da je burek osnovaamiliana wrote:Da li bih ozenili djevojku koja ne zna kuhati, kao npr .odlucite da zivite zajedno a djevojka ne zna nista spremiti samo jaja i hrenovke.![]()
http://vukajlija.com/reakcije/148517

vjerujem da bi joj dosadilo nekad jedno te isto jesti..amiliana wrote:Ali svaki dan isto.. .zoomba wrote:i to je nesto...amiliana wrote:Da li bih ozenili djevojku koja ne zna kuhati, kao npr .odlucite da zivite zajedno a djevojka ne zna nista spremiti samo jaja i hrenovke.
Da li bi...amiliana wrote:Da li bih ozenili djevojku koja ne zna kuhati, kao npr .odlucite da zivite zajedno a djevojka ne zna nista spremiti samo jaja i hrenovke.
Ja bih tebi namazala krisku i dovidjenjaMOSALJOZE wrote:Više puta napomenuo da je burek osnovaamiliana wrote:Da li bih ozenili djevojku koja ne zna kuhati, kao npr .odlucite da zivite zajedno a djevojka ne zna nista spremiti samo jaja i hrenovke.![]()
http://vukajlija.com/reakcije/148517
"Naucio BIH je ja kuhati"dječak sa šibicama wrote:Da li bi...amiliana wrote:Da li bih ozenili djevojku koja ne zna kuhati, kao npr .odlucite da zivite zajedno a djevojka ne zna nista spremiti samo jaja i hrenovke.
Bih, naucio bi je ja kuhati. Ako nece da nauci, onda bi se razveli