Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
swanfilter
#32251 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Uvijek bio sa curama koje su voljele sex iznad prosjeka. Inace, znate kako to ide vec nakon godinu dana .... Problema, hvala kome god, nikada nisam imao. Vjerujte, masina ... 
- ultima_palabra
#32252 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Kad se popije zna biti takvih problema... ubije ti osjećajsweet_sin wrote:koliko vam je normalno puta imati sex u sedmici il mjesecu?
desil vam se da ne svrsite sa zenom il djevojkom?
- Leo_alfa
#32253 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Dasherbett wrote:Kada biste imali seksualnih problema, da li biste se obratili lijecniku/ psihologu?
- Leo_alfa
#32254 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Svaki dan.sweet_sin wrote:koliko vam je normalno puta imati sex u sedmici il mjesecu?
Da, kad sam pjan, onda se slomim sav, traje dugo, ne zalim se, dobro je, ali je zavrsnicu tesko postici meni, njoj je ok...
- Leo_alfa
#32255 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Meni ne ubije osjecaj, dobro mi je svakako, ali je zajebanoultima_palabra wrote:Kad se popije zna biti takvih problema... ubije ti osjećajsweet_sin wrote:koliko vam je normalno puta imati sex u sedmici il mjesecu?
- spreca
#32256 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
kako nevalja mijesati/....ako ne mijesa koji ce mi qrazberenice wrote:
![]()
Ne valja miješati.
- relativno84
#32257 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Svaki dan, minimalno 2x, osim u terminima utakmica Juventusasweet_sin wrote:koliko vam je normalno puta imati sex u sedmici il mjesecu?

Ovo drugo mi je nepoznanica
- yoda82
#32258 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Meni je normalno svaki dan.....nekad više puta dnevno, a nekad se i preskoči. Prosječno 8-9 puta sedmično, mada i to zavisi od situacije. E sad da živim sa djevojkom/ženom, ne znam da li bi bila takva situacija. Ja vjerujem da bi, ali nikad se ne zna.sweet_sin wrote:koliko vam je normalno puta imati sex u sedmici il mjesecu?
Nije mi se još desilo da ne svršim.
- spreca
#32259 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ja mogu po 3-5 puta dnevno............ali ako pijem caj od brusnice onada mogu duplo visesherbett wrote:Mesa pice a kad pomesa mladicespreca wrote:kako nevalja mijesati/....ako ne mijesa koji ce mi qrazberenice wrote:
![]()
Ne valja miješati.
nikad ljubav ne mesa u to ooo
inace, mesa svaku noc do zore
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- spreca
#32261 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
nisi cula da je brusnica dobra za pisanjeladyblue18 wrote:Aman
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#32262 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ma ne odnosi se aman na tebe, ti si dobarspreca wrote:nisi cula da je brusnica dobra za pisanjeladyblue18 wrote:Aman![]()
- spreca
#32263 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ladyblue18 wrote:Ma ne odnosi se aman na tebe, ti si dobarspreca wrote:nisi cula da je brusnica dobra za pisanjeladyblue18 wrote:Aman![]()
- Skeptic604
#32264 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Meni i djevojci je normalno da nemamo sekssweet_sin wrote:koliko vam je normalno puta imati sex u sedmici il mjesecu?
Mi se toliko volimo da nas ljubav toliko opije da mi nemamo snage otici do prodavnice a kamoli sta drugo..
A odgovor na drugo pitanje glasi...
Desi se i meni i djevojci jer nemamo seks,sto implicira da nam se non stop to desava..
Hvala na pitanjima molim na odgovorima..
Prijatno i svako dobro
- alchak.ba
#32265 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
svaki, svaki drugi dan.sweet_sin wrote:koliko vam je normalno puta imati sex u sedmici il mjesecu?
nije do sad.
-
sweet_sin
#32266 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
je li ovo odgovor na prvo ili drugo pitanje?spreca wrote:lani jednom....ove godine malo redjesweet_sin wrote:koliko vam je normalno puta imati sex u sedmici il mjesecu?
- kloniran
#32267 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
spreca wrote:lani jednom....ove godine malo redjesweet_sin wrote:koliko vam je normalno puta imati sex u sedmici il mjesecu?
-
Sunny-7
#32268 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Šta je ljepota žene? Pravilne crte lica, izvajano tijelo, ljepota duha, šta je to na njoj što čini da zanemarite njene mane?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- avetinja
#32269 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ljepota ti je širok pojam. Žena može biti srednje ljepote, a biti privlačnija od ljepotice zbog humora, komunikativnosti, slobodnijeg duha, prirodnijeg izgleda. Hebo ti ljepoticu ako ne možeš sa njom dvije normalno prozborit, ako ne zna da se šali nego se drži ko letva.Sunny-7 wrote:Šta je ljepota žene? Pravilne crte lica, izvajano tijelo, ljepota duha, šta je to na njoj što čini da zanemarite njene mane?
- spreca
#32270 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
na obasweet_sin wrote:je li ovo odgovor na prvo ili drugo pitanje?spreca wrote:lani jednom....ove godine malo redjesweet_sin wrote:koliko vam je normalno puta imati sex u sedmici il mjesecu?
- relativno84
#32271 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Fizika je sasvim sporedna stvar.Sunny-7 wrote:Šta je ljepota žene? Pravilne crte lica, izvajano tijelo, ljepota duha, šta je to na njoj što čini da zanemarite njene mane?
Ljepota je u blazenom osmijehu dok te gleda, kad joj se obrazi ozare u trenutcima postidjenosti, ostri pogled koji ti govori da si nesto pogrijesio, trenutci kad se igra s kosom onako zamisljena i u trenutku ti posalje pusu, i na kraju ljepota je onaj osjecaj ispunjenosti duse, koji imas u sebi dok je gledas pored sebe.
- kritichar
#32272 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
sve to + nula na brojčanikuSunny-7 wrote:Šta je ljepota žene? Pravilne crte lica, izvajano tijelo, ljepota duha, šta je to na njoj što čini da zanemarite njene mane?
-
Jokericious
#32273 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Sve receno.relativno84 wrote:Fizika je sasvim sporedna stvar.Sunny-7 wrote:Šta je ljepota žene? Pravilne crte lica, izvajano tijelo, ljepota duha, šta je to na njoj što čini da zanemarite njene mane?
Ljepota je u blazenom osmijehu dok te gleda, kad joj se obrazi ozare u trenutcima postidjenosti, ostri pogled koji ti govori da si nesto pogrijesio, trenutci kad se igra s kosom onako zamisljena i u trenutku ti posalje pusu, i na kraju ljepota je onaj osjecaj ispunjenosti duse, koji imas u sebi dok je gledas pored sebe.
- kloniran
#32274 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
zivio govornikrelativno84 wrote:Fizika je sasvim sporedna stvar.Sunny-7 wrote:Šta je ljepota žene? Pravilne crte lica, izvajano tijelo, ljepota duha, šta je to na njoj što čini da zanemarite njene mane?
- Muhamed Đakmić
#32275 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ali nemojte im davati lažnu nadu, ako nam žena nije lijepa na početku, neće biti ni kasnije, to je jednostavno tako