Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- htcxone
#3126 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
"Mada je tvoje shvatanje tipicno sovinisticko, al' nema veze. "
zasto je šovinističko?
mislim da je odgovor sasvim korektan... čak šta više u odgovoru jasno kaze da je to žalosno...
dakle, ta dvojica kao imaju ljubomorne zene... PA ŠTO SU LJUBOMORNE ? zato sto su njih dvojica fini?
ja kako čitam komentare ovih lljudi po forumu tačno sve manje nade imam da postoje normalne osobe za brak...
priča se o nekom šovinizmu, o degradaciji žena u drustvu a iste il šveraju okolo kao i muskarci i iste se lijepe za likove koji ih zlostavljaju
zasto je šovinističko?
mislim da je odgovor sasvim korektan... čak šta više u odgovoru jasno kaze da je to žalosno...
dakle, ta dvojica kao imaju ljubomorne zene... PA ŠTO SU LJUBOMORNE ? zato sto su njih dvojica fini?
ja kako čitam komentare ovih lljudi po forumu tačno sve manje nade imam da postoje normalne osobe za brak...
priča se o nekom šovinizmu, o degradaciji žena u drustvu a iste il šveraju okolo kao i muskarci i iste se lijepe za likove koji ih zlostavljaju
- Aleluja
#3127 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
...djeva priupitala za neobaveznihtcxone wrote:nema tog NEOBAVEZNOGAleluja wrote:...ne praštam neobavezni sex!
svaki na kraju ispadne obaveza.... za jednu ili za drugu stranu...
-
trnoruzica_sa
#3128 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Malo si povrsno procitao/la. Nigdje nisam spomenula da je iko "fin", a da je sovinisticko shvatanje ovo sto je navedenohtcxone wrote:"Mada je tvoje shvatanje tipicno sovinisticko, al' nema veze. "
zasto je šovinističko?
"Ide se logikom : zasto ostaviti normalnu zenu (mozda povremeno ljubomornu) zbog neke svalerke sa kojom ne znas na cemu si posebno ako ta svalerka jos zna da si ozenjen, to samo dodatno govori o njenoj licnosti (sutra ce i tebe prevariti sa trecim)" jeste! Molim te lijepo, sta bi to drugo moglo biti? Eto ko takvo ponasanje nista ne govori o njegovoj licnosti!?
- htcxone
#3129 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ova situacija je jasna, a to je da osoba koja vara i kojoj to prolazi nece odustati od varanja ali i da nece napustiti zenu koja mu dođe ko rob... koliko je on kriv toliko je i ona... jel ima oci? a taj isti da je šovinista, jeste...trnoruzica_sa wrote:Malo si povrsno procitao/la. Nigdje nisam spomenula da je iko "fin", a da je sovinisticko shvatanje ovo sto je navedenohtcxone wrote:"Mada je tvoje shvatanje tipicno sovinisticko, al' nema veze. "
zasto je šovinističko?
"Ide se logikom : zasto ostaviti normalnu zenu (mozda povremeno ljubomornu) zbog neke svalerke sa kojom ne znas na cemu si posebno ako ta svalerka jos zna da si ozenjen, to samo dodatno govori o njenoj licnosti (sutra ce i tebe prevariti sa trecim)" jeste! Molim te lijepo, sta bi to drugo moglo biti? Eto ko takvo ponasanje nista ne govori o njegovoj licnosti!?
ja se sovrćem na cjelokupni post kolege sforuma koji je pogodio u srž problema
@aleluja
NISAM ni smunjao
Nego kazem da izraz NEOBAVEZNI
il ćeš ti nju opet zivkati na turu ili će ona tebe
s toga, postoji samo sex za jednu noc (al da joj ne kazes pravo ime i br. telefona) a ovo ostalo gdje joj kazes podatke il ona tebi...nema tu NEOBAVEZNOG
- klixoris
#3130 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Taman pomislih da mene nazva sovinistom kad vidim da me kolega htcxone vec odbranio. Hvala htcxonetrnoruzica_sa wrote: Ovaj pasos: "Ide se logikom : zasto ostaviti normalnu zenu (mozda povremeno ljubomornu) zbog neke svalerke sa kojom ne znas na cemu si posebno ako ta svalerka jos zna da si ozenjen, to samo dodatno govori o njenoj licnosti (sutra ce i tebe prevariti sa trecim)" ne mogu nikako da svarim!
Mislim da su "idealni" jedno za drugo. Mada je tvoje shvatanje tipicno sovinisticko, al' nema veze. Hvala na odgovoru
Trnoruzice, ja ovaj tvoj dio "Mislim da su "idealni" jedno za drugo." vidim kao tipicnu zensku ljutitu reakciju odnosno, prezires prevaru (da se razumijemo, prezirem i ja) i smatras obje osobe varalicama i posto su takvi, idealni su jedno za drugo i mjesto im je u istom kosu.... U stvarnosti to nije tako, muskarci pa i zene na razne nacine gledaju kako da zadovolje svoje zelje i interese, zato i ova situacija koju sam naveo : covjek sara sa svalerkom a u pozadini cuva sebi sigurni "backup" - svoju zenicu koja mu je sigurna i uvijek na raspolaganju za sve sto mu treba u zivotu...
Realno, i taj muskarac koji vara kao i njegova svalerka su meni oboje losi ljudi sa lohotnim karakterima ali ne slazem sa tvojom izjavom se da su idealni jedno za drugo. Naprotiv, takve lohotne osobe nisu ni priblizno idealne jedno za drugo i tesko da bi opstali skupa kada bi pokusali sta ozbiljnije
-
sha_ba
#3131 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ne prastam nikakav!!!!Aleluja wrote:...ne praštam neobavezni sex!
- MedenoSrce
#3132 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
@sha_ba svaka ti je zlatna ... predvidjena je kazna i za zajednicki
Nego gdje si ti?
Nego gdje si ti?
- Afrodita89
#3133 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Muškarci,da li je istina da se bojite nezavisnih i lijepih žena
?
- htcxone
#3134 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
bojimo?Afrodita89 wrote:Muškarci,da li je istina da se bojite nezavisnih i lijepih žena?
mi to trazimo
- Afrodita89
#3135 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ne znam,nešto nisam uvjerena u to...da me ne svatiš pogrešno pitam onako informacije radihtcxone wrote:bojimo?Afrodita89 wrote:Muškarci,da li je istina da se bojite nezavisnih i lijepih žena?
mi to trazimo
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#3136 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Jubilarni 28327832 put da citam isto pitanje na temi.Afrodita89 wrote:Muškarci,da li je istina da se bojite nezavisnih i lijepih žena?
- htcxone
#3137 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
shvatioAfrodita89 wrote:Ne znam,nešto nisam uvjerena u to...da me ne svatiš pogrešno pitam onako informacije radihtcxone wrote:bojimo?Afrodita89 wrote:Muškarci,da li je istina da se bojite nezavisnih i lijepih žena?
mi to trazimo.
ma vidi, nije to do toga da li se bojimo...sve je stvar osobbe sta zeli.. neko zeli zenu koja ce zajedno sa muskarcem nositi teret porodice...
neko zeli zenu koja ce rađatii i kuhati
nekko zeli zenu koja ce mu naređivati...
idealno je kada je 51-49 u korist muskarca...
ovo 1% prednosti se odnosi na to da on mentalno i psihički mora reagovati smirenije od žene kojoj je u prirodi da reagira osjećajno...
- Zovem se Zelena
#3138 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
A kakvu ti ženu/djevojku želiš? Osim da je lijepa i nezavisna...htcxone wrote: ma vidi, nije to do toga da li se bojimo...sve je stvar osobbe sta zeli.. neko zeli zenu koja ce zajedno sa muskarcem nositi teret porodice...
ovo 1% prednosti se odnosi na to da on mentalno i psihički mora reagovati smirenije od žene kojoj je u prirodi da reagira osjećajno...
- Afrodita89
#3139 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Joj,pa ne znam,nisam baš sve isčitala..ladyblue18 wrote:Jubilarni 28327832 put da citam isto pitanje na temi.Afrodita89 wrote:Muškarci,da li je istina da se bojite nezavisnih i lijepih žena?
- htcxone
#3140 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
idealno je kada je 51-49 u korist muskarca...Zovem se Zelena wrote:A kakvu ti ženu želiš?htcxone wrote: ma vidi, nije to do toga da li se bojimo...sve je stvar osobbe sta zeli.. neko zeli zenu koja ce zajedno sa muskarcem nositi teret porodice...
ovo 1% prednosti se odnosi na to da on mentalno i psihički mora reagovati smirenije od žene kojoj je u prirodi da reagira osjećajno..
ambicioznu,da nije statična u životu,i obavezno
Last edited by htcxone on 20/12/2012 14:49, edited 1 time in total.
- Afrodita89
#3141 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Zovem se Zelena wrote:A kakvu ti ženu/djevojku želiš? Osim da je lijepa i nezavisna...htcxone wrote: ma vidi, nije to do toga da li se bojimo...sve je stvar osobbe sta zeli.. neko zeli zenu koja ce zajedno sa muskarcem nositi teret porodice...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#3142 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ma ne aludiram na to, nego da mi nije jasno odakle vadite ovo pitanje.Afrodita89 wrote: Joj,pa ne znam,nisam baš sve isčitala..
- Zovem se Zelena
#3143 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Sad ću ja da ti nacrtam jednu takvu a ti je ofarbaj bojama po željihtcxone wrote:idealno je kada je 51-49 u korist muskarca...Zovem se Zelena wrote:A kakvu ti ženu želiš?htcxone wrote: ma vidi, nije to do toga da li se bojimo...sve je stvar osobbe sta zeli.. neko zeli zenu koja ce zajedno sa muskarcem nositi teret porodice...
ovo 1% prednosti se odnosi na to da on mentalno i psihički mora reagovati smirenije od žene kojoj je u prirodi da reagira osjećajno..
ambicioznu,da nije statična u životu,i obaveznoda zna sa parama
ako ja budem vodio finansije 10. u mjesecu ćemo jaja za doručak,ručak a preskakati večeru
Zapitate li se ikada da možda tražite previše? Šta ako je sve to a nije lijepa? ILi je lijepa ali neorganizovana?
Znam, znam... Bolje da je pametna a ružna
- htcxone
#3144 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ne znam... valjda se u trnutku desi neki KLIK ...
ej uvijek gledaj na to da ljepota prolazi s godinama
- Afrodita89
#3145 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
A kakvu ti ženu želiš?[/quote]
da zna sa parama
ako ja budem vodio finansije 10. u mjesecu ćemo jaja za doručak,ručak a preskakati večeru
[/quote]
Sad ću ja da ti nacrtam jednu takvu a ti je ofarbaj bojama po želji
Zapitate li se ikada da možda tražite previše? Šta ako je sve to a nije lijepa? ILi je lijepa ali neorganizovana?
[/quote]
Ma i da im se sve servira na tanjiru naći će nešto da im fali,jednostavno je to tako...
Sad ću ja da ti nacrtam jednu takvu a ti je ofarbaj bojama po želji
Ma i da im se sve servira na tanjiru naći će nešto da im fali,jednostavno je to tako...
- htcxone
#3146 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
a vi nećete naći? 
- Afrodita89
#3147 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
I ne tražimhtcxone wrote:a vi nećete naći?
- htcxone
#3148 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Afrodita89 wrote:I ne tražimhtcxone wrote:a vi nećete naći?..čekam da mene nađu
- MedenoSrce
#3149 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
A volite li da vas se s vremena na vrijeme malo nalupa?
- Afrodita89
#3150 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Jesi vidio kako ja to lijepo kažemhtcxone wrote:Afrodita89 wrote:I ne tražimhtcxone wrote:a vi nećete naći?..čekam da mene nađu
šta ti je samouvjerenost
![]()