nije mi do zivota u sarajevu, iskreno svejedno mi je il zivjela u sarajevu, prozoru, zepcu ili banja luci.. samo da imam posao u tom mjestu i da mogu da normalno zivim...Aleluja wrote:...ja ne kontam u čemu je vaš fazon?!i_ja_na_forumu je napisao/la:
fazon je sto ovdje u sa. ni ja ni on ne radimo.. nismo neke dangube.. radimo nesto onako bezze sto se i ne moze nazvati poslom..
fazon je sto je tesko naci posao u sarajevu, jer evo on kao inzinjer vec 2 god. ne moze nista da nadje.. ja s svojim bijedim masterom takodjer..
tamo imamo moj stan ( za koji necu prezaliti sto tamo zjapi prazan, a ja ovdje placam nekom kiriju)..on bi imao posao, ja bih se snlasla.. kakvo je vrijeme doslo prijavila bih se i sa srednjom da radim u butiku, briga me vise!
sad mi je kritican period, stara rekla il nadji tamo posao, il se vracaj kucidosta zeni placanja kirija
...šta imaš od Sarajeva ako nemaš uslove za život...između ostalog , beton sa trolom a prazan frižider koji ne plaća račune!
... pak niste saksije da krasite prozore...i cvijeće uvehne ako ga ne zalijevaš i prehranjuješ!![]()
...ali eto postoje ljudi koji samo neka žive pobogu u Sarajevu pod cijenu svega...ali hvala nebesima što postoji izbor i što nismo svi isti!![]()
Uostalom tvoj život, tvoj izbor!
fazon je sto znam da bih on radije volio da ostanemo tu u sarajevu, ali posto to nije moguce trenutno razmisljamo da odemo, pa ako poslije nekog vremena jos bude htio da se vrati, i ako za to budu postojale realne mogucnosti, moguce da se vratimo..