kiki-miki wrote:Je li ovdje odgovaraju muškarci ili žene?
Ne znam ko odgovara al'žene vode glavnu riječ,
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
kiki-miki wrote:Je li ovdje odgovaraju muškarci ili žene?
Ne, dok se ne dokaže suprotno nisu krive,kiki-miki wrote:I uvijek su krive za sve,jelde?
skolovanje - dakiki-miki wrote:Sad jedno ozbiljno pitanje:znate li šta želite u svom životu po pitanju školovanja,karijere,i dr. stvari?
Odnosno kakvi želite da budete ?
Želim završit' fakultet, po mogućnosti nešto u vezi s informatikom, pa se i zaposliti u struci i raditi to što volim.kiki-miki wrote:Sad jedno ozbiljno pitanje:znate li šta želite u svom životu po pitanju školovanja,karijere,i dr. stvari?
kivna na muškarce?kiki-miki wrote:Volim što postoje ovi što demantuju moje dojmove o postojanju rijetkih muškaraca koji znaju šta žele od života.
Ma, u suštini i muškarci i žene bi željeli da budu sretni ....kiki-miki wrote:Razočarana više,jer poznajem puno njih koji ne znaju šta od života hoće.Nažalost,a ima i žena takvih
Svi mi znamo šta hoćemo. Drugo je pitanje šta se od toga uspije ostvariti.kiki-miki wrote:Razočarana više,jer poznajem puno njih koji ne znaju šta od života hoće.Nažalost,a ima i žena takvih
Zavrsit faks,naci fin,posten posao koji ce biti dovoljan za izdrzavanje porodice,uzivat tamo negdje do 28-e-29-e,a onda se ozenit finom i normalnom djevojkom(ako ne nestanu do tadakiki-miki wrote:Sad jedno ozbiljno pitanje:znate li šta želite u svom životu po pitanju školovanja,karijere,i dr. stvari?
Kakav glup komentar. Valjda kontaš da je meni 20 godina pa da je to nešto. Hajde razmisli malo idući put kad nešto tako lupiš.valter033 wrote:Svjetionik wrote:Ja ne znam da li ti čitaš šta pišeš. Ti si taj koji čuva ljude da mu ne bi zatrebali, a ja ne. Ne čuvam nikoga radi toga da mi zatreba. Čak i ako se desi da ja nekome zatrebam, da je tako hitna i konkretna situacija, rado ću pomoći. Ne trebamo mi simulirati odnos da bi došli do ekstrema, to se podrazumjeva i bez toga.
To i jeste razlika između prijateljstva i nečeg većeg od toga. Ako si sa nekim prijatelj, ostani prijatelj, ako nisi, kada dođe raskid, budi čovjek i idi. Ne kažem ja da to treba svako, ali kažem da je takav pristup jasan kao dan. Dok eto kod tebe je to neka trauma i za osudu. Šta bi sad trebalo, da ja održavam odnose sa 30ak bivših cura? Jel ti kontaš šta to znači uopšte, izuzmemo li logiku koju smo ti objasnili. Godina ima 365 dana/30=12. Da bih svaku od njih vidio samo jednom godišnje, morao bih izlaziti sa nekom od njih svakih 12 dana, dva puta godišnje, svakih 6 dana. Trebao mi raspored aktivnosti kao kod Obame. Da ne pričam o recimo ljudima koje sam upoznao kroz te ljude. Neke sam viđao gotovo pa svakodnevno, od roditelja pa do braće i sestara i prijatelja. To su stotine ljudi koje bi po tebi trebalo uzgajati da bi mi valjali. E hvala, radije ću sam...
Gdje si gigolo... mogu se samo nasmijati
školovanje-ostvarenokiki-miki wrote:Sad jedno ozbiljno pitanje:znate li šta želite u svom životu po pitanju školovanja,karijere,i dr. stvari?
Prvi dio skolovanja zavrsen, drugi dio se privodi kraju.kiki-miki wrote:Sad jedno ozbiljno pitanje:znate li šta želite u svom životu po pitanju školovanja,karijere,i dr. stvari?
znamkiki-miki wrote:Sad jedno ozbiljno pitanje:znate li šta želite u svom životu po pitanju školovanja,karijere,i dr. stvari?
škola-nakokiki-miki wrote:Sad jedno ozbiljno pitanje:znate li šta želite u svom životu po pitanju školovanja,karijere,i dr. stvari?
ja to radio prije posla i faksascorpion7 wrote:Ajd ljudi pozure zavrsit fakultet, to i mogu skontat, zaposlit se normalno...al kad sve to ispune onda odma trk ozenit se![]()
pa nije brak zec.... tek nakon svega obavljenog treba krenut se zajebavat
![]()
![]()
kiki-miki wrote:Sad jedno ozbiljno pitanje:znate li šta želite u svom životu po pitanju školovanja,karijere,i dr. stvari?

Neko pametan reče" Da bi bio srećan čovjeku je potrebno da nekoga( ili nešto) voli, nešto da radi i nečemu da se nada.fatamorgana wrote:Ma, u suštini i muškarci i žene bi željeli da budu sretni ....kiki-miki wrote:Razočarana više,jer poznajem puno njih koji ne znaju šta od života hoće.Nažalost,a ima i žena takvih
Pa svako zna šta želi, samo mnogi žele ono što je neostvarivo, i zbog toga pate...dječak sa šibicama wrote:Eto ispade da svi muskarci znaju sta zele, sto ce ga reci...
pa skontaj pitanje pa postavikiki-miki wrote:Pa možda je bolje da sam pitala koliko su vam realne želje i da li znate kako ih realizovati?
I nakon koliko izlazaka znate šta želite od neke djevojke u svakom smislu?
kiki-miki wrote:Pa možda je bolje da sam pitala koliko su vam realne želje i da li znate kako ih realizovati?
I nakon koliko izlazaka znate šta želite od neke djevojke u svakom smislu?