Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#7176 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Velkoski »

ma kakav crni smisao kada umreš svakako, samo je pitanje kada? :D Ja se zalažem za samoubistvo oko ~40, tad sve postane više patnja nego bilo šta drugo, od prostate do škripanja kostiju :mrgreen:
medvjed23

#7177 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by medvjed23 »

inače, množina imenice smisao je šega
Zejnep

#7178 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Zejnep »

medvjed23 wrote:inače, množina imenice smisao je šega
Dibidus :mrgreen:
Fudo387

#7179 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Fudo387 »

Velkoski wrote:ma kakav crni smisao kada umreš svakako, samo je pitanje kada? :D Ja se zalažem za samoubistvo oko ~40, tad sve postane više patnja nego bilo šta drugo, od prostate do škripanja kostiju :mrgreen:
Haj, ne budalesi. :D
MarlboroGold

#7181 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

Pa ništa... predlažem da svi postanemo nihilisti.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7182 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Velkoski »

samo hedonizam, dok organi ne otkažu :mrgreen:
MarlboroGold

#7183 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

lmo wrote: kontam bil' postavila pitanje...šta vam je bio hajlajt u dosadašnjem životu? :-) , pa eto, ako je neko raspoložen neka odgovori...
hmm... vjerovatno što sam se više prepoznao u drugoj struci pored one za koju sam se školovao. Što bi rekli... nikad nije kasno početi se baviti onim što te oduvijek najviše interesovalo. Dakle highlight je ispravna odluka na životnoj raskrsnici.
Nastasia

#7184 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Nastasia »

Šta je smisao života?

Ništa brate. Rodiš se, kenjaš prvo u pelene, nešto malo životariš, pa opet kenjaš u pelene i umreš.

Nema smisla.

Bila sam i ja, sad mi se čini u nekom drugom životu, depresivna, suicidalna, umorna od života, bolesna od tableta za spavanje, luda od psihoterapije i jebenih: izdrži i biće bolje i proći će. A nije prolazilo. Bila sam i ja, na vrhu jedne zgrade, samo ja i provalija. Samo ja i bezdan što gleda u mene.

I svanulo mi samo najednom, u momentu: glupačo, ako te nije strah da se ubiješ, zašto te onda strah da živiš.

I boriš se, trgaš, plačeš, vičeš, vrištiš, povlačiš se u sebe, al' znaš da moraš dalje, da mora postojati nešto u životu, bilo šta, što će ti dati snage da ustaneš, hodaš, jedeš, smiješ se, voliš. I dođe to malo po malo.

Kad je ova augustovska vrelina i kad sunce prži, smisao mog života je u onoj kapljici znoja što mi klizi niz kičmu. Kad dođe jesen i počne lišće opadat, smisao života je u onom šuštanju pod mojim nogama. I kad se na poledici okliznem i zamalo slomim trticu, smisao je u onom smijehu jer sam trapava, šepava, nikakva. I kad me neko sluša dok mlataram o nekim stvarima koje veze sa životom nemaju, al' usrećuju me. Smisao života je kad je nekome toliko stalo da se svake godine sjeti tvog rođendana i uvijek, na kojoj god strani svijeta bude pošalje ti poruku. Smisao je kad dobiješ narukvicu sa slonom za poklon jer slonovi donose sreću a ti želiš da budeš sretna. Smisao života je kad jedno dijete koje ti nije ništa prvo izgovori tvoje ime, pa tek onda mama i tata, jer osjeti koliko ga voliš.

I kad skontaš, kako je to sve malo, kako je to sve bijedno, kako je to sve nedovoljno.
I onda te jednom neko pogleda k'o da si najveće čudo što hoda ovom planetom. Onda ti prijatelj kaže kako si fenomenalna. Onda te neko dodirne k'o da ne postoji ništa drugo na svijetu, neko ti kaže da ti je srce k'o planina, i shvatiš da je sve to dovoljno i sve je to i previše dok god postoje ljudi koje si dotakla nečim lijepim, dok god postoji samo jedna osoba u čijim si neuronskim vezama ostavila lijepu uspomenu.

I šta ako život nema smisla?
Živjeću iz zajebancije. Radovaću se bez razloga. Pomagaću bez koristi.

I voljeću.
Jer ništa drugo svijetu nemam i ne mogu da dam osim ljubavi.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7185 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Velkoski »

hajlajt života mi je kad sam zajeb'o Turčina za deset milja
Capajebo

#7186 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Capajebo »

Image
Nastasia

#7187 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Nastasia »

Velkoski wrote:hajlajt života mi je kad sam zajeb'o Turčina za deset milja

Kako majke ti Turčina zajeba :?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7188 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Velkoski »

Nastasia wrote:
Velkoski wrote:hajlajt života mi je kad sam zajeb'o Turčina za deset milja

Kako majke ti Turčina zajeba :?
scam brt
bleee_sa

#7189 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by bleee_sa »

Koja je zgrada bila u pitanju :D
Nastasia

#7190 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Nastasia »

bleee_sa wrote:Koja je zgrada bila u pitanju :D
Kad se sjetiš 'vako, onog dana kad smo ja i ti pričali, i kad sam ti sve ispričala, osjetiš li se k'o zadnje govno što me zajebavaš sa takvim pitanjem?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7191 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Velkoski »

ti i ja*

sorri, bode oči
bleee_sa

#7192 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by bleee_sa »

Nastasia wrote:
Kad se sjetiš 'vako, onog dana kad smo ja i ti pričali, i kad sam ti sve ispričala, osjetiš li se k'o zadnje govno što me zajebavaš sa takvim pitanjem?
Upravu si, ružno s moje strane, halali :(
triconja

#7193 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by triconja »

Velkoski wrote:ma kakav crni smisao kada umreš svakako, samo je pitanje kada? :D Ja se zalažem za samoubistvo oko ~40, tad sve postane više patnja nego bilo šta drugo, od prostate do škripanja kostiju :mrgreen:
Jaro moi takvi koji tu propagandu prosipaju jedva ih azrail odvoji kad im dodje vakat ba :lol: :lol: :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7194 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Velkoski »

triconja wrote:
Jaro moi takvi koji tu propagandu prosipaju jedva ih azrail odvoji kad im dodje vakat ba :lol: :lol: :lol:
jedini Azrail kojeg znam je ova Azra :sad: :mrgreen:
triconja

#7195 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by triconja »

Nastasia wrote:
Ja ti jarana i govana moja ti :izet:
merlin246

#7196 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by merlin246 »

Nastasia wrote:Šta je smisao života?

Ništa brate. Rodiš se, kenjaš prvo u pelene, nešto malo životariš, pa opet kenjaš u pelene i umreš.

Nema smisla.

Bila sam i ja, sad mi se čini u nekom drugom životu, depresivna, suicidalna, umorna od života, bolesna od tableta za spavanje, luda od psihoterapije i jebenih: izdrži i biće bolje i proći će. A nije prolazilo. Bila sam i ja, na vrhu jedne zgrade, samo ja i provalija. Samo ja i bezdan što gleda u mene.

I svanulo mi samo najednom, u momentu: glupačo, ako te nije strah da se ubiješ, zašto te onda strah da živiš.

I boriš se, trgaš, plačeš, vičeš, vrištiš, povlačiš se u sebe, al' znaš da moraš dalje, da mora postojati nešto u životu, bilo šta, što će ti dati snage da ustaneš, hodaš, jedeš, smiješ se, voliš. I dođe to malo po malo.

Kad je ova augustovska vrelina i kad sunce prži, smisao mog života je u onoj kapljici znoja što mi klizi niz kičmu. Kad dođe jesen i počne lišće opadat, smisao života je u onom šuštanju pod mojim nogama. I kad se na poledici okliznem i zamalo slomim trticu, smisao je u onom smijehu jer sam trapava, šepava, nikakva. I kad me neko sluša dok mlataram o nekim stvarima koje veze sa životom nemaju, al' usrećuju me. Smisao života je kad je nekome toliko stalo da se svake godine sjeti tvog rođendana i uvijek, na kojoj god strani svijeta bude pošalje ti poruku. Smisao je kad dobiješ narukvicu sa slonom za poklon jer slonovi donose sreću a ti želiš da budeš sretna. Smisao života je kad jedno dijete koje ti nije ništa prvo izgovori tvoje ime, pa tek onda mama i tata, jer osjeti koliko ga voliš.

I kad skontaš, kako je to sve malo, kako je to sve bijedno, kako je to sve nedovoljno.
I onda te jednom neko pogleda k'o da si najveće čudo što hoda ovom planetom. Onda ti prijatelj kaže kako si fenomenalna. Onda te neko dodirne k'o da ne postoji ništa drugo na svijetu, neko ti kaže da ti je srce k'o planina, i shvatiš da je sve to dovoljno i sve je to i previše dok god postoje ljudi koje si dotakla nečim lijepim, dok god postoji samo jedna osoba u čijim si neuronskim vezama ostavila lijepu uspomenu.

I šta ako život nema smisla?
Živjeću iz zajebancije. Radovaću se bez razloga. Pomagaću bez koristi.

I voljeću.
Jer ništa drugo svijetu nemam i ne mogu da dam osim ljubavi.
:kiselavoda:
triconja

#7197 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by triconja »

Btw, kad smo kod samoubistva vidio sam jedan nacin koji je u najmanju ruku kreativan, naka serija na fazon stiven kinga i njegove mitologije, znaci kanaf oko vrata i u trecu (brzinu, logicno) :lol:
Nastasia

#7198 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Nastasia »

triconja wrote:
Nastasia wrote:
Ja ti jarana i govana moja ti :izet:

Jes vidio, a kad sam mu palačinke pravila i suđe prala tad sam valjala. :(
triconja

#7199 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by triconja »

Nastasia wrote: Jes vidio, a kad sam mu palačinke pravila i suđe prala tad sam valjala. :(
I ti toliko truda i svega ulozila u jaranstvo a on tvoju zivotnu pricu ne moze da upamti, znaci u najmanju ruku se treba preispitat jel on uopste vrijedan tvog drustva i tako to. :lol:
Nastasia

#7200 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Nastasia »

triconja wrote:
Nastasia wrote: Jes vidio, a kad sam mu palačinke pravila i suđe prala tad sam valjala. :(
I ti toliko truda i svega ulozila u jaranstvo a on tvoju zivotnu pricu ne moze da upamti, znaci u najmanju ruku se treba preispitat jel on uopste vrijedan tvog drustva i tako to. :lol:
Šta ćeš ... takav ti je život. :chmoljava:
Post Reply