Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
bleee_sa

#6951 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by bleee_sa »

MarlboroGold wrote:
medvjed23 wrote:smisao je u težnji da se napravi nešto što vrijedi i traje
To bi bilo to... ne vidim neki drugi smisao.
Hajmo onda pravit golfa dvicu :D
aspirin plus

#6952 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by aspirin plus »

on je vec napravljen :mrgreen:

i nokia 3310 isto :oops: :mrgreen:

sve dobre stvari su već napravljene :run:
merlin246

#6953 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by merlin246 »

Svaka cast za pitanje

Meni je (iako nisam musko nije problem da odgovorim :hmpf: )smisao zivota da sam sretna gdje god bila, s kim god bila i sto god radila. Bas svaki trenutak da iskoristim, i da se ne brinem oko tudjih misljenja.
Da dam svoj maksimum u svemu sto radim, da se ne daj Boze u starosti ili na samrti ne bi osjecala kao pi*ka koja je propustila vlastiti zivot.
Znaci da sam uvijek nacisto sama sa sobom.
Jer mislim da nema nista gore nego u starosti zaliti za propustenim prilikama ili kajati se zbog nekih stvari sto nismo uradili kako smo zeljeli. :komi:
merlin246

#6954 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by merlin246 »

Opomena

Čovječe pazi
da ne ideš malen
ispod zvijezda!

Pusti
da cijelog tebe prođe
blaga svjetlost zvijezda!

Da ni za čim ne žališ
kad se budeš zadnjim pogledima
rastajo od zvijezda!

Na svom koncu
mjesto u prah
prijeđi sav u zvijezde!

:eh:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6955 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Velkoski »

medvjed23 wrote:smisao je u težnji da se napravi nešto što vrijedi i traje
tiket koji će se pamtiti generacijama
cendlerbing

#6957 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by cendlerbing »

duminjo wrote: Meni će najteze pasti što se cijeli život mora radit a nista ne možeš ponijet sa sobom :lol:
genijalna izjava, dumi :lol:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#6958 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Jimmy McNulty »

Život nema smisla, ali eto tako je prosrano da moraš tražit to nešto što će ti skrenuti misli sa toga da život baš nikakvog smisla nema. Problem je kad ne možeš naći ništa takvo :D pa se onda pogubiš i u najgorem slučaju sačekaš voz ili nađeš zgodnu krušku... sve je samo prividno: ljubav, sreća, zadovoljstvo, sex ali eto treba iskoristiti svaki lijep i pozitivan trenutak, nekada ga i stvoriti, možda i nekom uljepšati život ako je to ikako moguće. Baš kao što Dado Topić u pjesmi za Davora kaže "uzmi sve od života, još više daj".

Činjenica je da smo zarobljeni u tijelu koje se vremenom raspada i stari i to sve u društvu gladnom lažnog uspjeha i novca na planeti u kojoj smo svi male figurice nebitne u većem poretku stvari i da će za najdalje 50 ili 100 godina biti izbrisano svako sjećanje na nas tako da neka svako čini ono što ga barem na tren oraspoloži i usreći.
S4mpion

#6959 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by S4mpion »

lmo wrote:pitanje...

u čemu se ogleda smisao vašeg života? :cekam:
Uopšteno, u pronalasku sreće, a i održavanju one sreće koja me zadesi iz vedra neba.

Da spominjem neke specifične stvari-ne usuđujem se, ne znam hoće li me usrećit' zasnivanje vlastite porodice, ne znam hoće li me usrećit' milion maraka ili to što će me neko pamtit' 100 godina iza smrti.
Ramzess Veliki

#6960 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Ramzess Veliki »

lmo wrote:pitanje...

u čemu se ogleda smisao vašeg života? :cekam:
Na to ti ni Dalaj Lama ne bi znao dati odgovor nego bi rekao da ga trebas pronaci sama.
Ramzess Veliki

#6961 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Ramzess Veliki »

Jimmy McNulty wrote:Život nema smisla, ali eto tako je prosrano da moraš tražit to nešto što će ti skrenuti misli sa toga da život baš nikakvog smisla nema. Problem je kad ne možeš naći ništa takvo :D pa se onda pogubiš i u najgorem slučaju sačekaš voz ili nađeš zgodnu krušku... sve je samo prividno: ljubav, sreća, zadovoljstvo, sex ali eto treba iskoristiti svaki lijep i pozitivan trenutak, nekada ga i stvoriti, možda i nekom uljepšati život ako je to ikako moguće. Baš kao što Dado Topić u pjesmi za Davora kaže "uzmi sve od života, još više daj".

Činjenica je da smo zarobljeni u tijelu koje se vremenom raspada i stari i to sve u društvu gladnom lažnog uspjeha i novca na planeti u kojoj smo svi male figurice nebitne u većem poretku stvari i da će za najdalje 50 ili 100 godina biti izbrisano svako sjećanje na nas tako da neka svako čini ono što ga barem na tren oraspoloži i usreći.
Dobro receno. Niko ne zna koji je smisao naseg postojanja, neki pojedinci koji su proglaseni svetima su samo rekli da trebamo shvatiti sebe pronaci bozansko u iskri svog postojanja. Jaka pomoc ... pokusavamo naci neki smisao, I kad pomislimo da smo ga nasli sve se oko nas srusi da nam pokaze da nemamo pojma. Mislim da cemo umrijeti bez saznanja zasto smo postojali. Pa ako je tako da se bar zabavimo koliko mozemo dok to traje.
MarlboroGold

#6962 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

Ima onih koji ovozemaljski život žive po pravilima i propisima kako bi na onozemaljskom super živili (uz djevice :D )... i to je neka svrha, pa sad kako ko shvati...
Ramzess Veliki

#6963 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Ramzess Veliki »

MarlboroGold wrote:Ima onih koji ovozemaljski život žive po pravilima i propisima kako bi na onozemaljskom super živili (uz djevice :D )... i to je neka svrha, pa sad kako ko shvati...
Ali to je vrlo rizicno. Generalno vjerujes nekome na rijec, bez opipljivih, ili uglavnom bez ikakvih dokaza osim rekao ovaj, prenio onaj a zapisao neko treci. Osim toga ako je dusa nematerijalna, nakon smrti cemo biti - kakvi? Nematerijalni. Znaci da ces ga umocit' nema ni teorijske sanse. Prije ces biti kao propuh, I kad sretnes drugi propuh vjerovatno neces moci prepoznati kojeg je pola jer ce biti samo propuh. O djevicama ... :lol:
sekerbay

#6964 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by sekerbay »

Nemate blage veze.
Niti smo zakinuti, niti ćemo u onosvjetskom životu bit duhovi tj nematerijalni.
Kod nas je win-win situacija jer uživamo i na ovom svijetu i to više od vas, a ako bude onog svijeta, opet ćemo uživati više od vas
cendlerbing

#6965 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by cendlerbing »

Zašto je toliko teško bez ismijavanja pustiti svakoga da vjeruje u ONO ŠTO MU TREBA I GODI. Mora li se vjerovati samo u ono što se može dokazati i vidjeti.
sekerbay

#6966 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by sekerbay »

cendlerbing wrote:Zašto je toliko teško bez ismijavanja pustiti svakoga da vjeruje u ONO ŠTO MU TREBA I GODI. Mora li se vjerovati samo u ono što se može dokazati i vidjeti.
Šefice, je l ovo ontopic tj pitanje?
duminjo

#6967 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by duminjo »

cendlerbing wrote:Zašto je toliko teško bez ismijavanja pustiti svakoga da vjeruje u ONO ŠTO MU TREBA I GODI. Mora li se vjerovati samo u ono što se može dokazati i vidjeti.
Govna smo po prirodi. Volimo dizati sebe spustajuci druge. Ono kao mi pametni, prosli svega u zivotu, sve znamo pa solimo pamet nekome ko, ustvari, samo zna slušati a ne slutimo da je taj neko, mozda, Duplo pametnijih od nas. Samo eto mi volimo srat i odvezat jezik :mrgreen:
Ramzess Veliki

#6968 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Ramzess Veliki »

Ovo je LJES, znaci o temi ali sa eroticnim dosjetkama ... :oops:
cendlerbing

#6969 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by cendlerbing »

sekerbay wrote:
Šefice, je l ovo ontopic tj pitanje?
Retorička pitanja, ali kad već hoćeš...pošto na obje strane - i vjernika i ćafira - ima prozvanih u tim pitanjima, izvoli, odgovori. :mrgreen:
sekerbay

#6970 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by sekerbay »

Pa mi muslimani možemo dokazati ovu našu stvar(Cosa nostra :mrgreen:), ali je fazon u tome što oponenti neće da vjeruju. Jednostavno ne žele.
Poštujem taj stav tj svačiji izbor. Ako postoji bog, onda je najbolji sudija, tako da je najprece da sud prepustimo njemu. Što se tiče nas insana, najprece je da gledamo da ovaj naš mikrokosmos učinimo boljim mjestom za život.
Jedan od koraka je da se izbjegavaju te vjerske prepirke.
duminjo

#6971 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by duminjo »

:run:
Ramzess Veliki

#6972 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Ramzess Veliki »

sekerbay wrote:Pa mi muslimani možemo dokazati ovu našu stvar(Cosa nostra :mrgreen:), ali je fazon u tome što oponenti neće da vjeruju. Jednostavno ne žele.
Poštujem taj stav tj svačiji izbor. Ako postoji bog, onda je najbolji sudija, tako da je najprece da sud prepustimo njemu. Što se tiče nas insana, najprece je da gledamo da ovaj naš mikrokosmos učinimo boljim mjestom za život.
Jedan od koraka je da se izbjegavaju te vjerske prepirke.
Pravi Budhin sljedbenik, bas kako je govorio Budha. :lol:
shmizlica

#6973 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by shmizlica »

da malo zarotiramo ovo palamuđenje :-)

jel vas stid kad brzo svršite? :mrgreen:
MarlboroGold

#6974 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

Ono nije bilo ismijavanje... već svako po svom izboru. Druga priča je moj vlastiti stav po pitanju religije i Boga što se tiče mene samog...
mad_max_ba

#6975 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by mad_max_ba »

shmizlica wrote:da malo zarotiramo ovo palamuđenje :-)

jel vas stid kad brzo svršite? :mrgreen:
a jbt
:facepalm:

đeš to pitat uvažene forumaše

mi nikad ne svršimo

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply