A, da slicno je i kada ti zazvoni phone i ti bi da se javis, uzimas ga i gledas u sagovornika da reaguje tj prestane pricati , on ne.... nastavljatriconja wrote: Kad neko vidi da ti nesto smeta onda ce on to namjerno ponavljat (taki sam). Zato budi stoik i dosadice im
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
moonca
#6101 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
- mad_max_ba
#6102 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
zavisi ko je sugovornik, sa druge strane, ako je neko za kim me boli ounaj prst, ne prekidam ga u njegovoj priči već se javljam na telefon sa HAAAAAAAAAAmoonca wrote:A, da slicno je i kada ti zazvoni phone i ti bi da se javis, uzimas ga i gledas u sagovornika da reaguje tj prestane pricati , on ne.... nastavljatriconja wrote: Kad neko vidi da ti nesto smeta onda ce on to namjerno ponavljat (taki sam). Zato budi stoik i dosadice im![]()
- pizarro
#6103 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
i onda jednom neko sa malo slabijim zivcima ubije hljeb u tebi pa neces vise biti taki <333triconja wrote: Kad neko vidi da ti nesto smeta onda ce on to namjerno ponavljat (taki sam). Zato budi stoik i dosadice im
- duminjo
#6104 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
+1Tomahawk11 wrote:Ne radim ni jedno ni drugo.male_okice wrote:zasto na ovim vrucinama hodate otkopcane kosulje do pupka kroz citav grad, ili skinete skroz majicu
Sorc i majica
- medvjed23
#6105 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
moraju pore disati i sve
- mad_max_ba
#6106 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Tapiserija ofo onomale_okice wrote:zasto na ovim vrucinama hodate otkopcane kosulje do pupka kroz citav grad, ili skinete skroz majicu
- Nastasia
#6107 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
E ja sam ova sa slabijim zivcima.pizarro wrote:i onda jednom neko sa malo slabijim zivcima ubije hljeb u tebi pa neces vise biti taki <333triconja wrote: Kad neko vidi da ti nesto smeta onda ce on to namjerno ponavljat (taki sam). Zato budi stoik i dosadice im
I necu da stoicki podnosim trico. Bog dao stolicu da ko insan sjedes i popijes kafu i ti da stojis. Pa sto coek moze bit sam sebi dusman to je cudo jedno.
- triconja
#6108 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Eee, to je fazon kad covjek vise ne zna sta ce od dosade (a i pasjaluka) pa tako radiNastasia wrote:E ja sam ova sa slabijim zivcima.pizarro wrote:i onda jednom neko sa malo slabijim zivcima ubije hljeb u tebi pa neces vise biti taki <333triconja wrote: Kad neko vidi da ti nesto smeta onda ce on to namjerno ponavljat (taki sam). Zato budi stoik i dosadice im
I necu da stoicki podnosim trico. Bog dao stolicu da ko insan sjedes i popijes kafu i ti da stojis. Pa sto coek moze bit sam sebi dusman to je cudo jedno.
- MarlboroGold
#6109 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jer je vruće - najvjerovatnijemale_okice wrote:zasto na ovim vrucinama hodate otkopcane kosulje do pupka kroz citav grad, ili skinete skroz majicu
Nisu opterećeni drugima i svojim tijelom - moguće
Žele pokazati isklesana tijela - moguće
Što se mene lično tiče ne inače sam topless ako sam na moru tj. ako je daljina od smještaja do plaže minimalna.
- triconja
#6110 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Fuj to, treba sve to u svoja ceter zida ogranicit.MarlboroGold wrote:Jer je vruće - najvjerovatnijemale_okice wrote:zasto na ovim vrucinama hodate otkopcane kosulje do pupka kroz citav grad, ili skinete skroz majicu
Što se mene lično tiče ne inače sam topless ako sam na moru tj. ako je daljina od smještaja do plaže minimalna.
Sad ozbiljno bez trolanja i zajebancije. Vidis da bi mnogi pravili fasisticki preustroj kad bi im se dala sloboda i zabranjivali kako je njima cejf. A svi kazu ja sam protiv takvih drustava. Pa bolan budi barem jednom u zivotu iskren i reci ja sam prikriveni fasista, jel tako marlborogold? Ne mislim na tebe nego na ove koji bi da svijet funkcionise po njihovim kompleksima
-
zipoo
#6111 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Saobracaj necu spominjatiNastasia wrote:Imate li neki pet peeve? (ne znam kako bi se doslovno to prevelo na bosanski)
Evo definicija: "Something that is maybe a bit annoying to most people but is very annoying or upsetting to a particular person."
Naprimjer, mene užasno nervira kada neko stoji dok ja sjedim. Recimo u kafiću, sjedimo na barskim stolicama, i jedna osoba u društvu stoji. Mene to toliko nervirada se ne mogu skoncentrisati ni na šta drugo osim na taj osjećaj
Nervira me kada valja onu hranu, mljacka. Kada blene u mobitel negdje u prolazu i stane ili se vuce kao kornjaca, a ja iza njega.
-
zipoo
#6112 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Veze nemam. Volio bih i ja znatimale_okice wrote:zasto na ovim vrucinama hodate otkopcane kosulje do pupka kroz citav grad, ili skinete skroz majicu
- MarlboroGold
#6113 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
A jbg tako ti je trico... mnogi bi da nameću svoja pravila igre. Međutim i ovdje postoje dupli standardi.triconja wrote:Fuj to, treba sve to u svoja ceter zida ogranicit.MarlboroGold wrote:Jer je vruće - najvjerovatnijemale_okice wrote:zasto na ovim vrucinama hodate otkopcane kosulje do pupka kroz citav grad, ili skinete skroz majicu
Sad ozbiljno bez trolanja i zajebancije. Vidis da bi mnogi pravili fasisticki preustroj kad bi im se dala sloboda i zabranjivali kako je njima cejf. A svi kazu ja sam protiv takvih drustava. Pa bolan budi barem jednom u zivotu iskren i reci ja sam prikriveni fasista, jel tako marlborogold? Ne mislim na tebe nego na ove koji bi da svijet funkcionise po njihovim kompleksima
Usudiću se reći da mnogim ženama ne smetaju likovi od 1.90-2m sa do pupka otkopčanom košuljom, tregericom ili topless sa six-packom i isklesanim tijelom, već smetaju likovi sa stomačinama, dlakama itd.
- Bloo
- Globalna šefica
#6114 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
MarlboroGold wrote: Međutim i ovdje postoje dupli standardi.
.
Da.
Zasto mi ne mozemo hodati u.toplesu po gradu, a ne da nas hapse zbog narusavanja red j mira...zasto su vase mlijecne zlijezde bolje od nasih
- MarlboroGold
#6115 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nisu bolje, već zato što su skoro identične - postoje izuzeci na kojima bi vjerovatno i neke žene pozavidileBloo wrote:MarlboroGold wrote: Međutim i ovdje postoje dupli standardi.
.![]()
Da.
Zasto mi ne mozemo hodati u.toplesu po gradu, a ne da nas hapse zbog narusavanja red j mira...zasto su vase mlijecne zlijezde bolje od nasih
- Bloo
- Globalna šefica
#6116 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Svaki put kad vidim takve, u glavi mi odzvanja:" His name was Robert Paulson".MarlboroGold wrote:Nisu bolje, već zato što su skoro identične - postoje izuzeci na kojima bi vjerovatno i neke žene pozavidileBloo wrote:MarlboroGold wrote: Međutim i ovdje postoje dupli standardi.
.![]()
Da.
- superiska
#6117 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
MarlboroGold wrote:Nisu bolje, već zato što su skoro identične - postoje izuzeci na kojima bi vjerovatno i neke žene pozavidileBloo wrote:MarlboroGold wrote: Međutim i ovdje postoje dupli standardi.
.![]()
Da.
.....Kako prenosi belgijski sajt "7 sur 7", u dobi od osam nedelja, fetus još uvek nema pol, a pre nego što će dobiti muške atribute, muškarac je zapravo ženskog pola.
Naučnici objašnjavaju u video snimku "ASAP Science" da je pol određen samim činom oplođenja, ali Y muški hromozom proizvodi testosteron tek od šeste nedelje.
Dakle, tokom prvih sedmica, svi embrioni prođu kroz "žensku fazu" koja podrazumeva razvoj reproduktivnih organa i bradavica.
Kada se Y hromozom konačno manifestuje, jajnici se spuštaju i formiraju testise, a vulva se stapa u mošnice. Nastaju i bradavice, ali ne dolazi do razvoja grudi.
Kod nekih se, izgleda, nastavi razvoj
- triconja
#6118 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
More bit da i previse testosterona oslobadja zenske hormone moja ti, jer cini mi se da je nusprodukt jal apsorbcije jal proizvodnje tostesterona onaj zenski hormon (seksualni) od kojeg rastu sise i tako to. Kae zato oni sto bildaju i bodu se dobijaju karakteristike zenesuperiska wrote: .....Kako prenosi belgijski sajt "7 sur 7", u dobi od osam nedelja, fetus još uvek nema pol, a pre nego što će dobiti muške atribute, muškarac je zapravo ženskog pola.
Naučnici objašnjavaju u video snimku "ASAP Science" da je pol određen samim činom oplođenja, ali Y muški hromozom proizvodi testosteron tek od šeste nedelje.
Dakle, tokom prvih sedmica, svi embrioni prođu kroz "žensku fazu" koja podrazumeva razvoj reproduktivnih organa i bradavica.
Kada se Y hromozom konačno manifestuje, jajnici se spuštaju i formiraju testise, a vulva se stapa u mošnice. Nastaju i bradavice, ali ne dolazi do razvoja grudi.
Kod nekih se, izgleda, nastavi razvoj
- medvjed23
#6119 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
društvo je, opravdano ili ne, postavilo stvari tako da je muškarac lovac, a žena plijen.. lovac koji često pogodi je dobar lovac.. plijen koji je često pogođen nema previše razloga za zadovoljstvo..
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6120 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ma nije to postavilo društvo nego je priroda takva, nebitno o kojoj je vrsti riječ, bili to ljudi ili tigrovi 
Ko vam je kriv što vi to doživljavate negativno 
Pa biti kurvar, švalerčina ili nimfoman je više pozitivno nego negativnokiki-miki wrote:Kad za sebe kazete da ste leptir, ono s cvijeta ne cvijet. Laskate sebi, uljepsavate.
A za zenu odmah k..., fufica itd.
Zar vam nije lakse priznati da ste kur..., svalercina, nimfoman itd?
- duminjo
#6121 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Možemo li reci da su i zene leptirice?kiki-miki wrote:Kad za sebe kazete da ste leptir, ono s cvijeta ne cvijet. Laskate sebi, uljepsavate.
Nekako mi bolje nego ova druga varijanta
- MarlboroGold
#6122 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Društvo diktira ponašanje i shvatanje navedenog. Recimo u Švedskoj i u mnogim drugim liberalnijim sredinama je to prvo jednako i za muškarce i za žene, dok je kod nas tako kako si navela.kiki-miki wrote:Kad za sebe kazete da ste leptir, ono s cvijeta ne cvijet. Laskate sebi, uljepsavate.
- cendlerbing
#6123 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Koje su tačno pozitivne strane toga što je neko kurvar, švalerčina ili nimfoman?Velkoski wrote: Pa biti kurvar, švalerčina ili nimfoman je više pozitivno nego negativno![]()
- Ramzess Veliki
#6124 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Sta fali tome?kiki-miki wrote:Kad za sebe kazete da ste leptir, ono s cvijeta ne cvijet. Laskate sebi, uljepsavate.
- Ramzess Veliki
#6125 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Sirenje pozitivne energije ... davanje zadovoljstva nezadovoljnim zenama ... evo uzmi ovo kao primjer - nigdje decka, ili taj kojeg imas nije cemu, radi, nema vremena za tebe, pohabala vibrator, nemas para za novi ... I pridje ti svalercina na glasu, cula da dobro ugoni, ni jedna se nije pozalila, cak naprotiv ... I tako to bude. Nekim zenama je svalercina pozeljan, nekim kao nije. Uglavnom nema zene koja nije pozeljela promjenu, avanturu i leptirice u stomaku. I sad treba svalerima glave otkidati kad ljudi rade drustveno korisan posao, jos neplacen, riskantan ...cendlerbing wrote:Koje su tačno pozitivne strane toga što je neko kurvar, švalerčina ili nimfoman?Velkoski wrote: Pa biti kurvar, švalerčina ili nimfoman je više pozitivno nego negativno![]()