edo_79 wrote:
A što je ona meni lijeeeepaaaaa![]()
Lijevo slađa 2 puta
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
edo_79 wrote:
Paco wrote:A koliko cesto, inace, mijenjas jastucnice?MarlboroGold wrote:Možda je samo do mene, ali bih prije volio biti sa ženom koja se ne šminka nego da koristi veoma nekvalitetnu šminku. Ako istu slučajno ne skine, odmah ujutru moram makar jastučnice promijeniti...![]()
Treba bola uvesti one testere za sminku prije nego je pustis u stan / kucu. Ono u fazonu, eh stani sad...piiipp, biiippp, pipiripipiiiii...oh, L'oreal. moRe, prolazi.
Ili...Jaoooo, Avon. Izvini, nagurala mi komsijina djeca cackalice u bravu na ulaznim vratima
1-2 sedmice, kad mijenjam čitavu posteljinu. Kad su ljetni dani, onda obavezno sedmično.Paco wrote:A koliko cesto, inace, mijenjas jastucnice?MarlboroGold wrote:Možda je samo do mene, ali bih prije volio biti sa ženom koja se ne šminka nego da koristi veoma nekvalitetnu šminku. Ako istu slučajno ne skine, odmah ujutru moram makar jastučnice promijeniti...![]()
Treba bola uvesti one testere za sminku prije nego je pustis u stan / kucu. Ono u fazonu, eh stani sad...piiipp, biiippp, pipiripipiiiii...oh, L'oreal. moRe, prolazi.
Ili...Jaoooo, Avon. Izvini, nagurala mi komsijina djeca cackalice u bravu na ulaznim vratima
One misle da su jedine koje znaj oprati vesMarlboroGold wrote:Ja svoju perem od kako sam se osamostalio
Ne čudi mezipoo wrote:One misle da su jedine koje znaj oprati vesMarlboroGold wrote:Ja svoju perem od kako sam se osamostalio
Desno mekša 3 putanema me tamo wrote:edo_79 wrote:
Lijevo slađa 2 puta
TeritorijalneMarlboroGold wrote:Ne čudi mezipoo wrote:One misle da su jedine koje znaj oprati vesMarlboroGold wrote:Ja svoju perem od kako sam se osamostalio![]()
To ono svi smo mi isti
I helikopteri kruze zrakomZejnep wrote:Mašina za veš pere veš ba
Jes', to se treba "znati"Paco wrote:Joj Zejno![]()
Znas li ti peglat'?
A pegla?Zejnep wrote:Mašina za veš pere veš ba
zipoo wrote: Teritorijalne
Kupi posteljinu od krepaMarlboroGold wrote:A pegla?Zejnep wrote:Mašina za veš pere veš ba![]()
@paco - peglam. Sreća pa je zima, pa ne moram i džempere... najmrže mi je peglu uzeti u ruke.
I to što kažešzipoo wrote:Paco je musko ne moras njemu odgovarati
Ma vidim da znasZejnep wrote:Jes', to se treba "znati"Paco wrote:Joj Zejno![]()
Znas li ti peglat'?
Pih, nije ovo ništa kako ja znamPaco wrote:Ma vidim da znasZejnep wrote:Jes', to se treba "znati"Paco wrote:Joj Zejno![]()
Znas li ti peglat'?![]()
![]()
Barem nas, fine, cestite i postene muskarce sasvim solidno peglas![]()
Ne da mi se... jošZejnep wrote:Kupi posteljinu od krepaMarlboroGold wrote:A pegla?Zejnep wrote:Mašina za veš pere veš ba![]()
@paco - peglam. Sreća pa je zima, pa ne moram i džempere... najmrže mi je peglu uzeti u ruke.![]()
A ja, žuljaće te, mojne![]()
Ništa, oženi se.
Ma pusti ih Zejno, ovo ti je ona: fuuuuj....a da mi je!Zejnep wrote:Eno sad im i šminka na posteljini smeta![]()
Ko da je oni peru![]()
Mada, mogli bi vi malo na ruke prat'? Ha?
Dobro sisuperiska wrote:Ma pusti ih Zejno, ovo ti je ona: fuuuuj....a da mi je!Zejnep wrote:Eno sad im i šminka na posteljini smeta![]()
Ko da je oni peru![]()
Mada, mogli bi vi malo na ruke prat'? Ha?![]()
Bili bi oni presretni da zbog tragova sminke moraju mijenjati posteljinu svaki dan