Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Belay Queen wrote:kako god se nasminkam djaba..sve u bore udje
je li i tebi tako lmo
kakve ba bore, nemam ja to
ama imaš onaj trik sa kapljicom arganovog ili tako nekog ulja kada se stavi nakon pudera...
a svakako, ne treba pretjerati...
Znaš kako kažu za nas muške, to dođe ono muževno, pogotovo ona po sredini čela.
Eto, nadam se da sam pomogao, probaj naći pozitivnu stranu....a možda ti je to neka pukotina na staklu
Ja nemam bora, ali su mi počele (ponekad) iskakati žile po čelu - otkako fitness treniram. Mislim da se pretvaram u muško.
Znaš kako kažu za nas muške, to dođe ono muževno, pogotovo ona po sredini čela.
Eto, nadam se da sam pomogao, probaj naći pozitivnu stranu....a možda ti je to neka pukotina na staklu
Ja nemam bora, ali su mi počele (ponekad) iskakati žile po čelu - otkako fitness treniram. Mislim da se pretvaram u muško.
Hoces se ti bosti hemijom. Nema napretka preko noci i na guzove, a da ne bude posljedica
Sad cekaj da ti i brkovi krenu rasti
Tomahawk11 wrote:Znaš kako kažu za nas muške, to dođe ono muževno, pogotovo ona po sredini čela.
Hoces se ti bosti hemijom. Nema napretka preko noci i na guzove, a da ne bude posljedica
Sad cekaj da ti i brkovi krenu rasti
Zejnep wrote:Primjetite li vi te stvari uopšte na ženama? Borice, bore, ožiljke?
Nesto ne obracam paznju na bore. Kontam valjda to svi imamo pa je standardno. Ali Imam oko za neke bas cudne i "skrivene" detalje koji nisu na licu. Obicno pregledam vrat, ramena i ruke komplet u sekundi. Zavisi kakva je situacija. Volim i ledja pregledati Benovi, ogrebotine, oziljci i druge neuobicajene stvari znaju nekada biti bas privlacne
Zejnep wrote:Primjetite li vi te stvari uopšte na ženama? Borice, bore, ožiljke?
Nesto ne obracam paznju na bore. Kontam valjda to svi imamo pa je standardno. Ali Imam oko za neke bas cudne i "skrivene" detalje koji nisu na licu. Obicno pregledam vrat, ramena i ruke komplet u sekundi. Zavisi kakva je situacija. Volim i ledja pregledati Benovi, ogrebotine, oziljci i druge neuobicajene stvari znaju nekada biti bas privlacne