mad_max_ba wrote:Stavimo razglas i upalimo opću opasnostBloo wrote:Gdje trebam da dodem?mad_max_ba wrote:
Blooooooooo
Hos vozat autaaaaa
I ima li tamo kakvog življa koje more zaginut?

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
mad_max_ba wrote:Stavimo razglas i upalimo opću opasnostBloo wrote:Gdje trebam da dodem?mad_max_ba wrote:
Blooooooooo
Hos vozat autaaaaa

Bloo wrote:mad_max_ba wrote:Stavimo razglas i upalimo opću opasnostBloo wrote: Gdje trebam da dodem?
Pa dobro, ti ne ganjaš kao što si već rekla. Može se zadesiti. Imaju one kojima je to kriterij. E te su mi smiješneBloo wrote:Ljubav ne poznaje visinske graniceMarlboroGold wrote:Sve mogu razumiti, ali jedino ne mogu žene visoke do 1.60-1.65 koje ganjaju likove preko 1.90. Meni je to smiješno![]()
Znaš visoki ljudi su onako praktični za nas niskeDohvaćaju stvari, mjenjaju sijalice bez ljestvi, meteorološke promjene najave, vide dolazak neprijateljske konjice iz daleka...
Ne znam razloge. Možda im reptilski mozak šalje signale da su visoki ljudi bolji lovci i hranitelji porodice.MarlboroGold wrote:Pa dobro, ti ne ganjaš kao što si već rekla. Može se zadesiti. Imaju one kojima je to kriterij. E te su mi smiješneBloo wrote:Ljubav ne poznaje visinske graniceMarlboroGold wrote:Sve mogu razumiti, ali jedino ne mogu žene visoke do 1.60-1.65 koje ganjaju likove preko 1.90. Meni je to smiješno![]()
Znaš visoki ljudi su onako praktični za nas niskeDohvaćaju stvari, mjenjaju sijalice bez ljestvi, meteorološke promjene najave, vide dolazak neprijateljske konjice iz daleka...
Ne ganjam te preko 190+ likove, al' su mi privlačniji daleko od nižih muškaraca.MarlboroGold wrote:Sve mogu razumiti, ali jedino ne mogu žene visoke do 1.60-1.65 koje ganjaju likove preko 1.90. Meni je to smiješno
bio nam jedna lik iz osiguravajuce kuce... 210 CMTomahawk11 wrote:Sjooo...da si srela Jusufa Nurkića![]()
![]()
Da vidiš šta je visok čovjek, viši od mene 15 cenata
Tomahawk11 wrote:otaj radBloo wrote:bio nam jedna lik iz osiguravajuce kuce... 210 CMTomahawk11 wrote:Sjooo...da si srela Jusufa Nurkića![]()
![]()
Da vidiš šta je visok čovjek, viši od mene 15 cenata![]()
ja u njega blenula
Ja bih se stalno ovako kačila na tebe da mi dozvolišTomahawk11 wrote:Šta će, bojao se da ga ne muneš u rebra
E, to to....i ta varijanta![]()
Meni ovo uopšte nije smiješno, čak me nervira. Ima više nego dovoljno frajera 170 - 185 cm koji su im i više nego dovoljno visoki. Ovih preko 190 i nema baš toliko, bilo bi lijepo da nam ih ostave.MarlboroGold wrote:Sve mogu razumiti, ali jedino ne mogu žene visoke do 1.60-1.65 koje ganjaju likove preko 1.90. Meni je to smiješno
Bloo wrote:Ja bih se stalno ovako kačila na tebe da mi dozvolišTomahawk11 wrote:Šta će, bojao se da ga ne muneš u rebra
E, to to....i ta varijanta![]()
![]()
![]()
![]()
sa svim ovim svojim sitnim koscicama i kilama
![]()
Dok ti ne izleti neki bitan kičmeni diski postanes nepokretan.
Onda bih ti prekratila muke, da se ne patiš.

Apslutno nista. PRakticni suTomahawk11 wrote:šta vi imate protiv visokih ljudi![]()

Bloo wrote:Apslutno nista. PRakticni suTomahawk11 wrote:šta vi imate protiv visokih ljudi![]()
Kad cemo na koncert
?
Ama nije to poenta slikeTomahawk11 wrote:Eh, sad, nikad ne potcjenjuj mogućnosti žene, kolika god ona bila![]()
Tak da, mislim da ovaj linak nije odgovarajući za ovaj par, jel.
Shaq jeste monster, ali moguće da ga ova na uzici drži
Onda dobroBloo wrote:Ama nije to poenta slikeTomahawk11 wrote:Eh, sad, nikad ne potcjenjuj mogućnosti žene, kolika god ona bila![]()
Tak da, mislim da ovaj linak nije odgovarajući za ovaj par, jel.
Shaq jeste monster, ali moguće da ga ova na uzici drži![]()
![]()
Tomiceeeeeee