gel za tusiranjecendlerbing wrote:sta koristite od kozmetike?
parfem iz Dubaija
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
gel za tusiranjecendlerbing wrote:sta koristite od kozmetike?
jednom joj reko idi materiiii,ona mojoj otislacendlerbing wrote:kako se ljutite? kakvi ste kad se naljutite? kako se ponasate u svadji? govorite li stvari "koje ne mislite"?
ta je za cuvanjeAnestezija wrote:jednom joj reko idi materiiii,ona mojoj otislacendlerbing wrote:kako se ljutite? kakvi ste kad se naljutite? kako se ponasate u svadji? govorite li stvari "koje ne mislite"?
Bezze... Previse kompaktna i bumbasta... Dobra za Playboya

ValjaZejnep wrote:
Valja li?
men se sviđaklixoris wrote:
Bezze... Previse kompaktna i bumbasta... Dobra za Playboya![]()
Pa eto, bubni je ondaZejnep wrote:men se sviđaklixoris wrote:
e baš takocendlerbing wrote:zena ko zena...tako razlicite a tako dobre, obje
s nama je lako, max i ja ne biramomad_max_ba wrote:e baš takocendlerbing wrote:zena ko zena...tako razlicite a tako dobre, obje
cendlerbing wrote:s nama je lako, max i ja ne biramomad_max_ba wrote:e baš takocendlerbing wrote:zena ko zena...tako razlicite a tako dobre, obje
![]()
more sveee
Nemam čimklixoris wrote:Pa eto, bubni je ondaZejnep wrote:men se sviđaklixoris wrote:
Kupi strap-onZejnep wrote:Nemam čimklixoris wrote:Pa eto, bubni je ondaZejnep wrote:
men se sviđa![]()
ma primjetih samo, što se mora odmah bubati
Jesam jednom i lose je odglumila odusevljenje. Sa hranom je kupim kad je ljuta.cendlerbing wrote:kupujete li svome zeMskinju cvijece?
ako da, da li za to obavezno postoji razlog odnosno motiv ili i ne mora?
...bolje mi ne idi na oči kad popizdim...kad mi mrak padne...srećom ne drži me dugo huja, a ko kočijaš jebem sve po spisku...i sve kažem što imam ne upakujem ništa...nek se dure šta ću im ja...cendlerbing wrote:kako se ljutite? kakvi ste kad se naljutite? kako se ponasate u svadji? govorite li stvari "koje ne mislite"?
Dobijem predmozdani sa polovnom erekcijom.cendlerbing wrote:ramo sta se desava kad te naljute muskarac i zena u isto vrijeme
Da ... nekad su mi cudni ...Zejnep wrote:Vi mu fakat vjerujete?
Sapuncendlerbing wrote:sta koristite od kozmetike?
Bomba ...Zejnep wrote:
Valja li?